Sitruuna ja ruokasooda – ihmeellinen yhdistelmä: 10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin kemoterapialla

800x523xlemon-600x392.jpg.pagespeed.ic.E5KRBkeFod

Huom!

Poistimme artikkelin väärinymmärrysten välttämiseksi, mutta laitoimme sen takaisin näkyville useista pyynnöistä johtuen. Haluamme korostaa, että olemme suomentaneet artikkelin lähestulkoon suoraan pidetyn hyvinvointialan ammattilaisen Drew Canolen blogista ja artikkeli on hyvin kärjistetty. Artikkelista tuli myös hänen blogissaan hyvin suosittu ja se jakoi mielipiteitä puoleen sun toiseen ihan ymmärrettävästi.

Haluamme, että käytte myös lukemassa mm. tämän hope4cancer instituten artikkelin koskien samaa aihetta.

Aihe on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen, mutta näin vakavien asioiden kanssa kun ollaan tekemisissä, on oltava hyvin tarkkana siitä mitä päätyy julkaisemaan ja mitä ei. Joka tapauksessa me emme missään tapauksessa kehoita ketään jättämään esim. vakavaan sairauteen määrättyjä lääkkeitä pois ja kokeilemaan tämän tyyppisiä ”hoitomuotoja” pelkästään.

 

Miksi me emme tiedä tästä?

Koska on organisaatioita, jotka eivät halua meidän tietävän sitruunan hyvistä ominaisuuksista. Organisaatioita, jotka hyötyvät sairauksista. Se on niin yksinkertaista.

Tiedätkö kuinka monta ihmistä kuolee vain sen vuoksi, että tätä salaisuutta ei kerrota?

Sitruunalla on todettu olevan vahvoja syöpää estäviä ominaisuuksia. Sen lisäksi sitruunalla on myös paljon muita käytännöllisiä käyttötarkoituksia. Sitruunalla on vahvoja vaikutuksia kystiin ja kasvaimiin.

Sitruuna voi parantaa syövän. Sitä on testattu kaikkiin eri syöpiin ja jos vielä lisäät ruokasoodaa, on tulos vielä parempi. Tämä siksi, että ruokasooda tasoittaa kehon omaa pH-tasapainoa. Kun kehon pH-tasapaino on kunnossa, ei syöpä pysty leviämään yhtä helposti.

Viimeaikainen tutkimus Euroopasta osoitti, että käyttämällä 4 tai useampaa 150 gramman annosta sitruunaa viikossa vähensi kurkkusyövän riskiä 58%:lla, suu/nielusyövän riskiä 53%:lla, vatsasyövän riskiä 31%:lla ja peräsuolen syövän riskiä 18%:lla. Tämä tutkimus ei löytänyt suojaavaa vaikutusta rintasyöpää vastaan. Viimeaikainen amerikkalainen tutkimus tosin osoitti, että naisilla, jotka käyttivät 75 grammaa greippiä (mehuna tai hedelmänä) päivässä vähentyi rintasyövän riski 22%:lla, jos he eivät koskaan olleet käyttäneet hormonikorvaushoitoa. On myös huomionarvoista, että sitrushedelmien käytön suojaava taso oli melkein identtinen näissä molemmissa tutkimuksissa (525-600 grammaa viikossa) ja se voidaan tulkita minimiannokseksi syövän ennaltaehkäisyssä.

Sitruuna on tehokas sisäisiä loisia vastaaan, tasoittaa verenpainetta ja on tehokas masennuslääke sekä vähentää stressiä.

 

800x419xBakingSoda.gif.pagespeed.ic.I66uz--601

 

Mikä on tämän tiedon lähde?

Tieto tulee yhdeltä suurimmista lääkevalmistajista. He ovat tehneet yli 20 laboratoriotestiä vuodesta 1970 lähtien ja todistaneet, että:

Sitruuna tuhoaa syöpäsoluja 12:ssa eri tyyppisessä syövässä. Sitruuna ehkäisee syöpäsolujen leviämisen ja sillä on 10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin lääkkeillä kuten Adriamycin tai kemoterapialla.

Kemoterapialla on järkyttäviä sivuvaikutuksia. Pahimpana se, että se tappaa myös terveitä soluja. Sitruuna ja ruokasooda yhdessä taas tappavat vain syöpäsoluja.

Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.

Käytä aina luomusitruunoita. Luomusitruunat ovat 100 kertaa tehokkaampia kuin sitruunat, jotka on kasvatettu kemiallisilla lannoitteilla ja päälle ruiskutettu vielä muita kemikaaleja.

 

800x625xlemon-and-baking-soda-600x469.jpg.pagespeed.ic.j3RZUjiBDX

 

Lähde: Instituto de Ciencias de la Salud, L. L. C. 819 N. Charles Street Baltimore, MD 1201 http://www.cienciasdelasalud.edu.ar/

Kuvat: fitlife.tv

fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination-10-000-times-stronger-than-chemotherapy/

cancerres.aacrjournals.org/content/69/6/2260.abstract#sthash.GE9rMzWo.dpuf

 

 

Tarjoamme supersuosittuun Keto Kickstart valmennukseen -10% kuponkikoodin: ELATAYSILLA

Saat koodilla valmennuksen hintaan 78,30€, tarjoushinta muille nyt 87,00€ (norm. 119,00€)

Lue lisää parantavasta ketoruokavaliosta TÄSTÄ!

 

 

135 vastausta artikkeliin “Sitruuna ja ruokasooda – ihmeellinen yhdistelmä: 10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin kemoterapialla”

 1. Kaaarlo Kiviniemi avatar
  Kaaarlo Kiviniemi

  Tulee käytettäväksi.

  Tykkää

 2. Miten usein pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa? Kerran päivässä vai tunnissa?

  Liked by 1 henkilö

  1. Mistä ihmeestä keksit tuon teelusikallisen, vähintään 75g/pv.

   Tykkää

   1. Siis vähintään 85,7g per päivä (150g*4/7) paitsi jos luomu sitruunaa niin äkkiseltään laskettuna 0,857g riittää koska satakertaa voimakkaampaa. nyt vaan mietin että tuleeko siitä vielä vahvempaa jos sitä laimentaa, ravistelee oikean suuntaisesti ja rukoilee kovasti.

    Tykkää

   2. ”Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.” tuollahan tuo lukee selvällä suomen kielellä

    Liked by 1 henkilö

   3. Jadenius toivottavasti kuolet syöpään ja kärsit. Ei mitään tuosta jumalan pilkkaamisesta vaan tämän ohjeen. Jos et pelle tienny, niin esim. Mikael Junger on parantanut ”parantumattoman” syöpänsä nimenomaan tällä yhdistelmällä kaikessa hiljaisuudessa julkisuudelta.

    Tykkää

   4. oliskohan ”keksinyt” tuosta artikkelin loppuosasta… hyvä viisastella, vaikka et edes tiedä, mistä puhut.

    Tykkää

  2. Tuosta tarinasta saattaisi syntyä käsitys, että annos pitäisi juoda vähintäin kerran elämässä. Mutta talonmiehen järjellä arvioiden, kerran päivässä tuntuisi sopivalta tälliltä.

   Tykkää

  3. 2 teaspoons lemon juice (fresh squeezed) organic
   ½ teaspoon baking soda (no aluminum)
   8 oz water
   – See more at: http://fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination-10-000-times-stronger-than-chemotherapy/#sthash.LGBZospv.dpuf

   Tykkää

 3. Muuten hyvä teoria, mutta sitruuna on hapanta ja sooda emäksistä.

  Tykkää

  1. Eikös sitruuna muutu elimistössä emäksiseksi.

   Liked by 1 henkilö

  2. Vaat???Sitruuna ei ole happoylijäämäinen vaan emäksisöivä.Kantsii lukea happo-emästasapainosta.
   Sitruuna on kyllä happaman makuinen mutta alkalisoi kehoa.Vastaavat sitruscoktailit tulee juoda pillillä jotta legot ei kärsi.Ja hampaiden harjausta vältettävä hetimiten kiillevaurioherkkyyden vuoksi.

   Tykkää

 4. Mielenkiintoista! Entä jos käyttää kaupan, niissä pienissä muovipulloissa olevaa, sitruunatiivistettä? Satutko tietämään sen tehoja – pitäisi olla kuitenkin melko täyttää tavaraa. Kiitos!

  Tykkää

  1. otapa selvää miten se on valmistettu….

   Tykkää

 5. Eikö tossa alussa sanottu 4 annosta viikossa?

  Tykkää

 6. Herranjumala, mitä kusetusta. Mitä toimitus aikoo tehdä, kun lukijat oikeasti vaihtavat kemoterapian sitruunoihin ja KUOLEVAT? Tää hörhöily on jo sen verran vakavilla asioilla leikkimistä, et nyt vois jo katsoa peiliin.

  Tykkää

  1. Hei Seppo,

   Emme missään tapauksessa ikinä ehdota jättämään minkäälaisia hoitoja tai lääkäreiden määräämiä lääkkeitä pois! kts. blogiteksti uudelleen kera lisäinfon.

   Monissa sairauksissa esim. autoimmuunisairauksissa kuten suolistosairaudet ja reuma käytetään tukihoitoina ns. luonnonmukaisia tuotteita, joista Suomessa niistä ei saa käyttää nimitystä, että ”ne parantavat”, vain lääkkeistä voidaan puhua siten. Esim. sivustollamme on esitelty muutamia tällaisia tukihoitona hyvällä menestyksellä käytettyjä tuotteita, esimerkkinä vaikka Aloe Vera -geelijuomat, Probiotic12 sekä Colostrum -tuote. Ko. tuotteita testanneet ja edellämainittuja sairauksia sairastaneet ovat raportoineet selvää oireiden vähentymistä sen jälkeen kun ovat tuotteita alkaneet käyttää. Jotkut ovat voineet lääkärin suostumuksella jättää lääkityksiä pois esim. Prednison -kortisoni tai Azamun solunsalpaaja.

   Hyvävointista syksyä sinulle Seppo!

   Tykkää

   1. Tieteellistäfaktaakiitos avatar
    Tieteellistäfaktaakiitos

    Voisitteko laittaa linkkejä tieteellisesti todistettuihin tutkimuksiin tästä asiasta. Sukulaiseni sairastaa vakavaa syöpää, ja tälläistä huuhaata on todella ikävä lukea. Tälläistä ei saisi mielestäni julkaista, ellei asiaa ole varmistettu usealta taholta, mitkä ovat tutkineet asiaa vuosia. Jos ette pysty tähän, pyydän teitä poistamaan tämän artikkelin täältä.

    Tykkää

  2. Kun potilaat valitsevat kemoterapian, kuolevat varmasti ennemmin tai myöhemmin, koska kemo tuhoaa myös terveitä soluja.

   Tykkää

   1. Niin tuhoaakin, mutta terveet solut osaavat korjata sytojen jälkeen itsensä kun taas syöpäsolut eivät. Eikös olekin huikea tieteen saavutus ja sen ansiosta minäkin tässä elossa olen. Hullua kirjoittaa tuollaista huuhaata.

    Tykkää

   2. Sitruunaa ja ruokasoodaa on yhtä kuin ikuinen elämä.. 🙂

    Tykkää

   3. Kemoterapiasta kieltäytyvät ja syövästä silti paranevat elävät ikuisesti. (mua hävettää, kun joudun kirjoittamaan nimimerkin takaa)

    Tykkää

   4. Kyllä se maroula niin on, että me kaikki täällä kuollaan aivan 100%:n varmasti ennemmin tai myöhemmin.

    Tykkää

   5. Kemora tai sitruuna, jos ottaa tai ei ,varma on että jossain vaiheesa kuolaan varmasti, En halua kysenalasta kumpakaan vaikutusta terveyteen!

    Tykkää

  3. Tuolla lukee myös selvällä Suomen kielellä ettei kehoteta jättämään lääke hoitoja ja kokeilemaan pelkästään tämän kaltaisia hoitoja. Joten suomen kielen taitoisena ymmärtäisin tämän nii että tätä voi kokeilla kemoterapian ja lääkehoitojen lisäksi. Kiva kun toiset yrittää ymmärtää luettua, muttei pysty siihen kuitenkaan. :/

   Tykkää

   1. Tuolla lukee myös selvällä Suomen kielellä, että sitruunan ja ruokasoodan yhdistelmä on 10.000 kertaa vahvempi kuin kemoterapia. Miten muuten tuon voi ymmärtää kuin siten, että kirjoittajan mielestä kemoterapia on merkityksetön?

    Selkärangaton blogitoimitus tietysti vetäytyy kaikesta vastuusta ja huutaa vaan että tää on ihan vaan vaihtoehto…

    Tykkää

  4. mistä sinä sitten varmaksi tiedät etteikö tuo voisi auttaa???

   Tykkää

   1. No kun nyt tälle linjalle mennään niin todista että kuun sisus ei ole juustoa. Ja sama rautalangasta: Väitteen esittäjän pitää todistaa väitteensä oikeaksi eikä niin että se on automaattisesti totta ja se pysyy totena kunnes joku pystyy osoittamaan sen vääräksi.

    Tykkää

  5. Seppo taitaa olla sokea lääketehtaiden kannattaja.

   Tykkää

  6. entä jos ne ei vaihtaiskaan sitä kemoterapiaa mihinkään vaan alakais käyttään tätä sen lisänä? missään ei sanottu että ”jos käyt kemoterapiassa samaan aikaan kun olet viimeisen viikon aikana syönyt sitruunan, kuolet varmuuudella! ja universumi räjähtää! ja kaikki kiltit kapitalistit voivat hyvin täysin luonnottomalla lisäaine ruokavaliollaan!”

   näissä ”luomu hippeilyissä” mulla ihmetyttään eniten se niiden kyseenalaistaminen koska yleensä ne kehottaa vaan syömään jotakin hedelmiä tai vihanneksia lisää tai jotakin muuta yleensä täysin vaaratonta terveellistä elintarviketta.. länsimainen lääketiede kehottaa syömään semmosia kemikaaleja joilla on TODISTETUSTI todella vakavia sivuvaikutuksia joista mainitaan niiden pillereiden käyttöohjeissa ja näihin sivuvaikutuksiin jälleen kerran TODISTETUSTI kuolee vuosittain tuhansia ihimisiä.. (joidenki arvioiden mukaan pelkästään amerikassa kuolee yli 100 000 ihimistä ”terveellisten” lääkkeiden sivuvaikutuksiin)

   nyt pitäs niinkö alakaa ymmärtään tämmöset realiteetit että sitruuna ei jumalauta ole kovin vaarallista kellekkään.. sitä voi syyä aamulla ja illalla jopa pieni lapsiki iliman että on vuojen sisälä asumasa josaki roskakorisa tai päihdeklinikala.. miten on tilanne jos sitä verrataan johonki lyriikoihin tai muihin resepti lääkkeisiin? miten syöpähoidossa kun verrataan solunsalpaajien sivuvaikutuksia sitruunan mikkä on erot? en kovin montaa kaveria tiiä kellä hiukset lähtee päästä ko sitruunan vetasee naamariin?

   ymmärrättekö kuinka typerää on sanoa että tämmöset asiat on vaarallisia ja tätä tietoa ei sais levittää? kyllä kai sitruunoita voi syyä ja jos on syöpä niin miksi ei vois syyä vaikka muutamaa enemmän viikossa? tai nauttia jotakin salaattia tai hedelmiä enemmän ruokana? ne maistuu hyväle ja jos niilä vielä sen maun lisäksi bonuksena voi olla pienintäkään apua auttaa sinun terveyden tilaa niin minkä helevetin takia siä jättäsit ne ottamatta? ja mikä se on se vaarallinen asia yhistää se länsimaalainen kemikaalilääketiede ja hedelmät? ei niinkö pysty ymmärtään miksi niitä ei voi ottaa yhessä ja mitä helevetin vaarallista tämmösesä tiedosa vois ikinä olla josa kehotetaan syömään hedelmiä..

   Tykkää

   1. Tohtorisykerö kirjoitat asiaa. Mitä tulee ruokasoodan vaikutuksiin niin siitä mulla on omakohtasta kokemusta. Ruokalusikallinen ruokasoodaa parantaa parissa kolmessa päivässä mun sukupuoliherpeksen kipeän ja ikävän rakkulavaiheen ja nyt on viime kerrasta kulunut jopa yli vuosi oireettomana. Aiemmin lääkärin määräämät voiteet apteekista tahri vaan housut.

    Tykkää

  7. Ei se vaan luetun ymmärtäminen niin helppoa ole, mutta tuliko ens luettua kun selvästi oli kirjoitettu

   Tykkää

  8. Mitään kusetusta – ite selvisin syövästä 3v sitten näillä ym kuten yrteillä & kivennäisaineilla ilman kemoa tai säteilytystä. Sitä vastoin kaikki ne joita neuvoin samoille konsteille, mutta jotka seurasivat tätä dieettiä vain viikon tai pari ja sitten siirtyivät takas lääketeollisuuden suosittamiin menehtyivät. Kävin tänään jonkinlaisessa jälkiseurannassa eikä jälkeäkään syövästä.

   Tykkää

  9. Kysy Mikael Jungerilta vitun idiootti. Varmaankin samaa kuin Mikael itse, eli parantua syövästä välttäen kemoterapian ja kaikenmaailman vitun lääkekuuripaskat.

   Tykkää

   1. Naisten sukupuolielimet eivät liity tähän asiaan!

    Tykkää

  10. Myös kaikki tuntemani kemoterapiaa saaneet ihmiset ovat kuolleet, joten kumpi noista hoidoista valittaisiin – vai otetaanko molemmat, ihan varmuuden vuoksi.

   Tykkää

 7. Kiitos kun palautitte linkin, siitä on varmasti monelle apua 🙂

  Tykkää

  1. sitruuna valkaisee hampaitakin ja sooda taas hioo kiillettä, että ei kovin usein hampaiden pesuun, eikä heti kiillettä saa jynssätä ruokailujen jälkeen muutenkaan. Suuhuuhtelu puhtaalla vedellä. Ja kyllä tuo vaikuttaa hyvin paljon, lisäksi soodan ja sitruunan hapan-emästasapainoituksen merkitys on valtaisa. Happamassa veressä punasolut liittyvät joukkioiksi ja näin eivät mahdu hiussuoniin kuljettamaan mm. happea.

   Tykkää

  2. Kiitos, kun palautitte linkin ❤

   Tykkää

 8. Sanoisin, että kerran päivässä riittää, max kaksi. Mutta vastatkoon joku viisaampi jos sattuu tarkemmin tietämään. Pelkkä sooda tolla annostuksella tehoaa ainakin alkavaan flunssaan.

  Tykkää

  1. Merimies ajaltani on kaikkien tuntema kokemus että lime juiscea ei saa juoda liikaa se ohentaa verta joka aiheuttaa että hapen vienti kyky heikkenee, tämä oli faktaa vielä 60-70 luvulla, onko lääketiede muuttanut tämän käsityksen, kyllä silloinkin osattiin hemoklobuliini mitata??

   Tykkää

 9. Sekoitetaanko sitruuna ja sooda esim. veteen? Pelkkä sitruunan mehu vai myös malto?

  Tykkää

 10. Olen joskus lukenu jostain terveys lehdestä,että sitrushedelmien jälkeen pitäisi juoda/syödä jotain maitotuotetta, koska sitrus hedelmistä jää ”syövyttävää”ainetta hampaitten pintaan,elikkä hampaitten harjaus voi vahingoittaa hammaskiilettä.Näin sen muistaisin.

  Tykkää

 11. Sitruunan annostus on siis mikä? Tekstissä lukee annostus periaatteessa kahteen kertaan, mutta eri määrät;

  Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.

  On myös huomionarvoista, että sitrushedelmien käytön suojaava taso oli melkein identtinen näissä molemmissa tutkimuksissa (525-600 grammaa viikossa) ja se voidaan tulkita minimiannokseksi syövän ennaltaehkäisyssä.

  Teelusikallisessahan on n.10g eli viikossa tulee se 70g..

  Tykkää

  1. Siis tarkoitin että kahdessa teelusikallisessa on n.10g

   Tykkää

  2. teelusikka on 5 mg

   Tykkää

   1. Teelusikka on 5 ml

    Tykkää

 12. Suosittelen hampaiden pesu ensin ja tuon jälkeen ksylitolpastillit! 😁

  Tykkää

  1. Niin ensin peset hampaasi puhtaaksi jotta tuo syövyttää niitä tehokkaammin… Mieti nyt :/ Eli älä tee mitään ennen, vaan jälkeen juoman ota huikka maitoa ja pese hampaat.

   Tykkää

 13. Mut ei saa pestä ku vasta puolen tunnin päästä juomisesta

  Tykkää

 14. koska savuan nii rupeen käyttämään tota reseptiä niin paljon ku pystyn…. ja se on se askorbiinihappo eli C-vitamiini joka niissä se tehoavin aine on (samaa tavaraa löytyy muistaakseni myös muurahaisista)… vois kokeilla sekoittaa sitruunaa, greippiä ja tyrnimarjoja sekä sitä ruokasoodaa… vois olla aika tehokasta

  Tykkää

 15. soodaahan on käytetty iät ajat mm.närästykseen itse käyttänyt tehokas on…

  Tykkää

 16. Niin siis teelusikka on se 5mg, mutta kuitenkin kumpaa määrää sitten tulisi noudattaa? Kahta teelusikallista sitruunaa + soodaa 0,5tl vai sitruunaa 525-600 grammaa viikossa.

  Tykkää

 17. Teelusikka on kyllä 5 ml. Eli normitiheyksisillä nesteillä, kuten esim. sitruunamehu, n. 5 g.

  Tykkää

 18. älkää disl -ikettätö, eli olko vaan negatiivisia! Kokeilkaa paastoa – 2-4 viikkoa palauttaa kropan alkukantasiin mittasuhteisiin, missä ei ollut syöpää!

  Tykkää

 19. siis ei tod. mitoilta vaan kropan fysiologiikka

  Tykkää

 20. Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this moreover taking time and actual effort to make an excellent article but what can I say I procrastinate alot and not at all seem to get something done. keekfagcfdek

  Tykkää

 21. Voi hyvät ihmiset… muistakaa edes käydä ulkona ja halatkaa vaikka koiraa.

  Elämä on lyhyt.

  Tykkää

  1. Elämä on lyhyt, ja lyhyempi jos halaa vääränmerkkistä koiraa !

   Tykkää

 22. Sinänsä uskon näihin myönteisiin vaikutuksiin, mutta haluaisin kyllä tietää mikä ”yksi suurimmista lääkevalmistajista” tällaisen tutkimuksen on tehnyt? Ei anna luotettavaa kuvaa jos tutkimuksen alkuperää ei kerrota, sillä emme voi olla varmoja onko tällainen tutkimus sitten olemassa?

  Tykkää

 23. Käykääs lukemassa Kreetalandia blogista eräs tapaus syövän hoidosta. Netti on pullollaan ihmisiä, jotka ovat parantuneet syövistä ilman sytostaatteja ja kemoterapioita. Aina pitäisi olla valinnan vapaus potilaalla oman hoitonsa suhteen! Saman tien katsokaa myös ohjelma ”Miksi syöpää ei saa parantaa” Nämä löytyvät Googlehaulla molemmat.

  Tykkää

  1. Kannattaa todellakin katsoa tuo ”miksi syöpää ei saa parantaa-dokumentti”. Lääkeyhtiöt eivät halua ihmisten paranevan. Lääketeollisuus on niin hyvä bisnes.
   http://bambuser.com/v/1548437

   Luontaistuotteilla ja luonnonlääkkeillä ei ole sivu tai -yhteisvaikutuksia, eivätkä ne ole vaarallisia,ja myrkyllisiä kuten useimmat lääkkeet.

   Lääkeyhtiöitä voisi verrata järjestäytyneeseen rikollisuuteen.
   http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=16680196

   Tykkää

 24. ..pari kertaa viikossa aamuisin lasiin vettä, laittaa citruuna ja 1/2 teelusikallinen soodaa. jos ei ole syöpää sairastava..kuivattaa ja hyvää tulosta tulee muutamalla lusikallisilla pitkin pv.. jos sairastaa syöpää..silloin ehkä 2-3 lasillista 5-6 päivää max..paussi..ja lopettaa jos ottaa lääkitystä, sitä on otettava….heti lääkityksen jälkeen uusi kuuri jos jaksaa vaikkapa 2 päivää ja sitten pienentää ja ottaa mukaan aprikoosisiemeniä 5kpl/pv…ja tutkii tarkoin PH-arvo vatsassa..(testejä löytyy)..hyvä neuvo on kuunnella oma kroppa,miten se kestää tietää jos aloittaa varoen 🙂

  Tykkää

 25. PH:lla ei ole mitään tekemistä syövän hoidossa. Ruokasoodaa voidaan käyttää ”maallikkohoitona” tapauksissa, joissa potilaan veren happamuus on korkea (Acidemia) mutta tähän on olemassa myös tehokkaampia lääkkeitä.

  Suosittelisin yleisesti välttämään artikkeleita joissa lähteitä ei ole mainittu tai ne ovat puuttellisia (kuten tässä tapauksessa, espanjalaisen instituutin sivuilta ei kohdasta tutkimukset löytynyt YHTÄÄN syöpätutkimusta -> tarkistakaa vaikka itse: http://www.cienciasdelasalud.edu.ar/investigacion.html).

  Fitlife.tv:n artikkelissa on linkattu kolme pubmedissä olevaa tutkimusta joista yksi on asiaan jollain tavalla relevantti (vaikka tutkimuksen suorittaneen laitoksen nimi onkin kirjoitettu väärin). Tutkimuksessa todetaan että sitrushedelmien sisältämät ainesosat voivat alentaa riskiä sairastua joihinkin syöpiin.

  Se on aika kaukana 10000 kertaisesta hyödystä. Just saying…

  Tykkää

 26. Itse olen elänyt 25 vuotta happo-emäs tasapainoisella ruokavaliolla ja parantunut reumasta, eikä muita sairauksia ole tullut. Kokonaisruokavalion noudattaminen on tärkeää, pelkkä ruokalusikallinen sitruunamehua päivässä ei varmasti vaikuta pahemmin suuntaan tai toiseen, ellei lumevaikutusta oteta huomioon. Sitruuna käsittääkseni on happo, joka sitten neurtaloidaan emäksisellä soodalla, joten saadaan neutraali liuos. Ihmiset nykypäivänä syövät liikaa elimistöä happamoivia ruoka-aineita kuten eläinperäisiä tuotteita ja pitkälle prosessoituja valkoisia jauhoja ja sokeria. Kun ihmisen happo-emästasapaino ei ole kohdallaan, elimistö alkaa taistella vastaan ja ihminen sairastuu esim. reumaan, syöpään ym. Näin järkeiltynä voisi olla parempi liuottaa pelkkä emäksinen sooda vesilasiin ja juoda sitä muutaman kerran päivässä, niin voisi tasapainottaa hapanta kehoaan. Itse en noin helppoon ratkaisuun usko, vaan yritän pitää happo-emästasapainoa koko ajan kaikilla ruokailuilla. Itse kemiaa opiskelleena on aika vaikea uskoa, että joku tuote muuttuisi kehossa happamasta emäksiseksi ilman mitään kemiallista reaktiota, kuten joku aikaisemmin sanoi.
  Olen keskustellut reumasta paranemisesta lääkäreidenkin kanssa ja heidän näkemyksensä on ollut se, että diagnoosi on ollut alunperin väärä tai uskollani vaihtoehtoisiin parannuskeinoihin on ollut lumevaikutus. Siinä vaiheessa, kun olin todella sairas ja mietin tulevaisuutta kipujen kanssa rullatuolissa, kokeilin kaikkea, koska lääketiede lupasi minulle vain ehkä helpotusta. Ehkä kaikkien keinojen (kortisonit, sytostaatit, eläväravinto ja usko paranemiseen) yhdistelmä oli voima. Itse en olisi uskaltanut luottaa vain yhteen keinoon.

  Tykkää

  1. Anteeksi, mutta sitruuna on emäksinen. http://www.valmarin.fi/emasarvoja.html

   Tykkää

 27. tieteellinen taiteilija avatar
  tieteellinen taiteilija

  Ensimmäinen reaktioni tähän artikkeliin oli se, että tällaisen kosmisen mittakaavan huuhaatiedon levittämisestä tulisi saada syyte vähintään tapoista. Ennenaikaisia ruumiita tästä nimittäin tulee – huolimatta tuosta pienestä disclaimer-tekstistänne joku oman elämänsä (ja ilmeisesti kuolemansa) sankari vaihtaa kirjoituksenne takia syöpälääkkeensä sitruunaan.

  On kuvottavaa, että vakavan sairauden uuvuttamille ihmisille vilautellaan väärää toivoa tällaisten taikakeinohoitojen muodossa. Ihmisruumis (tai maailma) ei yksinkertaisesti toimi sillä tavalla että vaikkapa energiakenttävahvistettu 7-ulotteinen enkelisiunattu luomuvaahteranlehtiuute parantaa vain koska se kuulostaa jännittävältä ja romanttiselta.

  Myös mässäily ahneista lääketehtaista kertovilla salaliittoteorioilla on vastenmielistä. Aivan varmasti tältäkin sektorilta löytyy esim. korruptiota ja epäeettisiä toimijoita, ja lääketehtaita ajaa voittoperiaate siinä missä mitä tahansa muitakin yrityksiä. Silti kokonaisuutena sekä lääketiede, lääkkeiden tutkimus että lääketehtaat ovat olemassa ihmisten parhaaksi. Toisin kuin suuri yleisö joskus luulee, niin tieteellistä tietoa ei salailla tai omita, vaan sitä jaetaan. Vain julkinen ja muiden tahojen vahvistettavissa oleva tieteellinen tieto on validia; vain jaettu tiede on millään tavalla arvokasta.

  Lisäksi ihmisiltä pakkaa usein unohtumaan se, että valtavat, kasvottomat lääkeyhtiötkin koostuvat kuitenkin yksilöistä. Tiedättekö minkälainen valtava määrä ihmisiä omistaa koko elämänsä lääketieteelliselle ja farmakologiselle tutkimukselle halustaan parantaa ja auttaa ihmisiä? ”Rokotteet aiheuttavat autismia, koska illuminati, ja sitruuna on 13802438 kertaa kemoterapiaa tehokkaampaa”-tyyppinen vainoharhainen kirjoittelu on kuin sylkisi koko maailmanlaajuisen tutkijakunnan naamalle.

  Nyt kun artikkelin aiheuttama ensiraivoni alkaa muuttua syväksi surullisuudeksi, niin pyydän vilpittömästi ja sydämestäni: sekä itsenne että muiden hyväksi, tutkikaa tämän ”huonon tieteen” erottamiseen opastavan kuvan sisältöä ja pohtikaa, miltä sitruuna-artikkeli tämän valossa vaikuttaa:

  Myös näennäistieteen kriteereihin tutustuminen voi olla avuksi kriittisen maailmankuvan muodostamisessa:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/N%C3%A4enn%C3%A4istiede#N.C3.A4enn.C3.A4istieteen_m.C3.A4.C3.A4ritelm.C3.A4st.C3.A4

  Tykkää

 28. Mikä tuo todellinen annostus nyt siis olisi,ei syöpää sairastavalle henkilölle,jos tarkoitus olisi vain parantaa elämänlaatua ja terveyttä? Sitruuna,mutta kuinka paljon,oliko ehkäisevä vaikutus sitruunalla vai sitruunalla ja soodalla? Juotuna vai syötynä?

  Nykypäivän ihmiset uskovat sokeasti yhteiskunnan olevan oikeassa ja lääkkeiden olevan terveellisiä. Suurin osa sairauksista johtuu juurikin lääkkeiden turhasta syönnistä ja sitä kautta muodostuvista sivuvaikutuksista..Ettekö todella ole vielä tajunnut että tässä maailmassa ihmishenki on nykyään merkityksetön,raha ratkaisee,oli tilanne mikä tahansa.

  Tykkää

 29. How One Woman Cured Her Skin Cancer At Home – Using Coconut Oil And Baking Soda. ”How I Healed My Mother’s Skin Cancer At Home” http://www.collective-evolution.com/2014/03/24/how-i-healed-my-mothers-skin-cancer-at-home/

  Tykkää

 30. REALscienceforlife avatar
  REALscienceforlife

  Koska aiempi kommenttini oli ehkä vähän asiaton, niin korjaan mielipidettäni asiallisella kommentilla.

  Ihan oikeesti risoo tällasten juttujen levittäminen, koska se, että te ite ymmärrätte, mitä te meinaatte, ei tarkota, että kaikki ymmärtää sen. Miettikää joku 65.v Irma jostan Inarista, niin osaako se etsiä luotettavaa tietoa netistä tms. Se lukee otsikot ja tekee elämänsä suurimmat päätökset sen perusteella. Eli kun teiän otsikko on ”Sitruuna biljoona kertaa tehokkaampi syöpähoito kuin kemo” niin arvatkaapa, mitä Irma tekee sen syövän kanssa. Haistattaa lääkäreille ja vetää sitruunaa niin paljon, että se happanee kuoliaaksi. (Pahoittelen kärjistystä, mutta niinhän siinä käy.Pointti oli kuolema, eikä happaminen. Eli turha vinkua siitä soodasta.) Ja jos nyt vaikka Irma osaisikin vähän tutkia internetin syövereitä, niin tutkimus jää aika pirun lyhyeen, koska taustatiedoiksi annetaan ”iso lääkeyritys”, ”monta laajaa tutkimusta” tms hyödytyntä tietoa, joilla Irma ei tee yhtään mitään. Se jää puimaan mielessään, että luottaako Kuusamolaisen Reijon sanaan siitä, että sitruuna parantaa syövän vai jatkaisiko sittenkin niitä lääkärin määrämiä sytostaattihoitoja ja kemoterapiaa.

  Vaikka näissä on aina ne pienet printit, että ”ei suositella ketään lopettamaan kemoterapiaa tai muuta lääkehoitoa” niin aina joku joku tekee niin. Mitä varten ne otsikot pitää sit muotoilla niin, että annetaan ihan eri kuva. Tää on ihmisten elämillä leikkimistä. Jos vaikka tällanen tutkimus oliskin tehty ja sillä olis jotain totuuspohjaa, niin mitä varten tätäkin juttua ei voitu otsikoida ”sitruunalla positiivisia vaikutuksia syövän hoidossa yhdessä kemoterapian kanssa” tms muuta, joka antaa ymmärtää, että se on lisä siihen hoitoon, eikä hoito itsessään.

  Kaikesta tästä huolimatta mua eniten ärsyttää ne ihmiset, jotka väittää, että ”syöpää ei saa parantaa, koska se on iso bisnes ja siksi tällasia tutkimuksia ei saa levittää”. Hei HALOO. Herätkää jo todellisuuteen. Ihan joka asian takana ei oo salaliittoa. Tuhannet ihmiset työskentelee lääketeollisuudessa ja voin olla aikavarma, että edes yksi ihminen niistä on sitä mieltä, että kaikilla on oikeus hoitoon, eikä vaan ajattele rahaa.

  Mutta tähän lopuksi sanon vaan, että onnea niille, jotka päättävät uskoa pelkästään tähän huuhaaseen ja toivon syvästi, että se pieni toivon kipinä pahasti sairaiden ihmisten päässä ei saa niitä unohtamaan järkeään ja lähtevän tällaseen mukaan vain siksi, että joku jossain blogissa kirjoitti jostain jonkun ison lääkefirman tutkimuksesta.

  Aamen. (ps. samaan kategoriaan kuuluu, myös rukouksen voimaan uskovat. Rukoilkaa vaan, mutta muistakaa silti ne nappulat.)

  Tykkää

  1. REALscienceforlife avatar
   REALscienceforlife

   Niin ja tähän vielä lisäksi: Myönnän, että ruokavalio ja muut luomuhoidot toimii joissain sairauksissa, kuten diabetes tms. elintapasairaudet. Mutta kun syöpä ei aina välttämättä johdu ihmisen omista valinnoista. Jotkut voi vaan perinnöllisesti olla alttiimpia esim rintasyövälle, minkä vuoksi se sen saa. Ei sen takia, että se käy silloin tällöin mäkkärissä.

   Uskon minkä tahansa sitruuna-, muta- tai taikakivihoitoon, kunhan siitä esitetään rehellisesti kaikki taustatieto ja tutkimustulokset, eikä mitään piilotella.

   Tykkää

  2. Sytostaattioito=kemoterapia. Mutta olen samalla linjoilla kirjoituksesi kanssa. Monissa syöpätapauksissa itse syöpä ei tapa, vaan ilmestyneet komplikaatiot, kuten esimerkiksi tulehdukset. Hoidot toki alentavat immuunijärjestelmän toimintaa, mutta jo itse syöpä on sen tehnyt.

   Itse sairastuin alle koulu-ikäisenä leukemiaan, ja olen kiitollinen minua hoitaneille lääkäreille ja hoitajille, heidän ansiostaan olen nyt tässä, opiskelen yliopistossa ja mikä tärkeintä, voin hyvin ja olen terve.

   Tykkää

 31. En nyt jaksa lukea kaikkia kommentteja läpi, joten kysyisin: Otetaanko 2 tl luomusitruunamehua + 1/2 tl ruokasoodaa sellaisenaan, mikä tuntuu epämiellyttävältä, vai voiko sen laimentaa vedellä? Ja: montako kertaa päivässä? Tämä vastaus selvittäisi minulle koko ongelman, kiitos!

  Tykkää

 32. Nytpä luin kommentit! Ja luin alkuperäisen artikkelinkin. Kommenteissa me vastailemme toinen toisillemme, asiallisesti tai ihan puuta heinää. Alkuperäisessä jutussa pitäisi käyttää 4 – useamman kerran 150 g sitruunaa viikossa ja seraavassa kappaleessa 525 – 600 g. Syöpäpotilaan omaisena olisin kiinnostunut tarkemmista ohjeista, mikä mättää huolimaton käännöstyö vai mikä??? Aiomme kuitenkin kokeilla edes jonkinlaisella annostuksella. Koululääketieteen hoidotkin toki otetaan vastaan.

  Tykkää

 33. mutta jos on sitrushedelmille allerginen….? Yhden kerran sitruunaa söin ja sairaala reissu siitä tuli. Tässä taas odotellaan tuloksia pelko sydämessä.

  Tykkää

  1. Sun tarvii Katri mennä vain ruokasoodalla 3 x puolikas tl päivässä vaikka vesilasilliseen. Puolituntia ennen tai 2 tuntia jälkeen ruokailun. Ei anneta kuurin häiritä vatsahappojen töitä. T: EX-Parantumaton Colitis ulcerosa.

   Tykkää

 34. Salaliittoja halutaan nähdä kaikkialla. Mitä jos joka vuotisen ruokasooda tehoaa syöpään uutisten taustalla onkin valtio/kela joka on tympääntynyt maksamaan kalliita lääkehoitoja. Näin saadaan pari vakavasti syöpäsairasta pois avohoidon puolelta. Kaikki säästö on aina plussaa.

  Lähteet: vilkas mielikuvitus/vitutus

  Tykkää

 35. Onneksi on valinnanvapaus!! Antakaa jokainen toisellenne vapaus valita se vaihtoehto, mikä tuntuu oikealta ja hyvältä! En usko, että autokaupoillakaan te uskotte mitä mieltä Irma on Mersusta tai Jaska Fiatista…vaan ostatte sen auton, joka on teidän mielestänne PARAS!

  Tykkää

 36. Internetin käyttöön ÄO-rajan ikäräjan lisäksi!

  Tykkää

 37. Joo-o. Jos tuo olisi täysin kiistaton asia, niin meinaatteko ihan tosissaan, ETTEI lääketeollisuus OLISI tehnyt jo jotain pilleriä, jossa on sitruunaa ja ruokasoodaa ja näin käärinyt ”10000 kertaiset” tuototkin? 🙂

  Tykkää

 38. PYSÄHTYKÄÄ_JA_ARVIOIKAA_USEAMMIN avatar
  PYSÄHTYKÄÄ_JA_ARVIOIKAA_USEAMMIN

  Mikael Jungner EI käyttänyt tätä sitruuna-ruokasooda ”hoitoa” !!!!!!!

  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/50954-mikael-jungner-kumoaa-oudon-ruokasoodavaitteen-eturauhassyovastaan-torkea-huijaus

  Tykkää

 39. kyllä, käyttäkää ihmeessä ja lopettakaa normi lääkitys, tulee yhteiskunnalle halvaksi. samoin kuin esim. dianetekseen kannattaa käyttää niin päästään tuosta diabetesgeenistäkin irti kun kaikki sairaat poistuu luonnollisen poistuman kautta..

  Tykkää

 40. Hohhoijjaa! Uskomattomia nää lääkkeiden palvojat… Ei nähdä mitään muuta vaihtoehtoa kun teolliset myrkyt. ”Ihmepillereitä” palvotaan ja sitte ihmetellään jatkuvaa sairastelua jne. Keijo marjatalle tiedoksi että elän yhden diabeetikon vieressä jolle sanottiin jo vuosia sitten käytännössä että tulee kuolemaan johtuen siitä että jätti insuliinin ja hoitaa itseään ruokavaliolla. Muun muassa tämä resepti on käytössä veteen sekoitettuna päivittäin ja keskittyy ravintopitoiseen ruokaan sokerihöttöjen sijaan. Ja kyllä, kyseessä ON ykkös tyyppi! Eipä ole kys. Henkilö päiviään päättänyt, vaan voi paremmin ku koskaan ja elää varmaan terveemmillä sokereilla kun perus terve suomalainen. Tiesittekö skeptikot että lääkkeitä on alunperinkin tehty kasveista…?Ja tiesittekö että oikeella ravinnolla voi olla terve monta vuotta putkeen, välttää jopa perus flunssat joita aiemmin (kun elin pimennossa kuten liian moni tälläkin palstalla) oli 4-7 kertaa vuodessa. En tuomitse niitä jotka ovat kemolla parantuneet tai haluaa itseään sen kautta hoitaa, mutta itse valitsisin luonnon keinot. Minäkin syön lääkettä jos on pakko.. Viimeksi leikkauksen jälkeiseen hoitoon, mutta katsetta saa avartaa muillekin vaihtoehdoille.

  Tykkää

 41. Greippi parantaa metadonin toimivuutta:))

  Tykkää

 42. Jeps.
  En tietääkseni sairasta syöpää… roivoisin ettei kukaan muukaan…mutta…
  En ole lukenut kaikkia kommentteja silti ihmettelen…
  Miten kukaan voi ajatella että tätä sitruuna ja sooda yhdistelmää joku kauppaisi tulojen toivossa…? Ei kai kukaan saa myynti osuuksia yksityis ihmisenä sitruunoista tai soodasta? Toisin kuin lääkkeistä… ja jooo… sievistelyt sikseen..tietty aina joku jostain jotain saa… mut aika pieni osuus on verrattuna lääkebisnekseen.
  En kehoita ketään jättämään hoitojaan kesken… en edes kokeilemaan tätä…
  Mutta terve järki käteen.. miksi ei voisi kokeilla? Ei kuullosta järin vaaralliselta… versus muihin vaihtoehtoihin? Vai?
  Ei kannata kinata… antaa ihmisten oöla ja tuntee ja kokeilla.. ja toivottavasti…konsti mikä hyvänsä… parantua ja nauttia elämästä…

  Tykkää

 43. Hei! Suosittelisin kaikille kielitaitoisille hankkimaan kirjan ” Rich man`s Poor man`s Cancer Treatment”. Itse ostin ladattavan version joku vuosi sitten netistä. Ei ollut kallis, mutta oli hintansa arvoinen. Kirjassa on tietoa ruokasoodan vaikutuksesta syöpä soluihin ja ruokasoodan parantavasta vaikutuksesta myös moniin muihin vaivoihin. Erittäin hyvän makuisen juoman saa sitruunan ja soodan ja veden yhdistelmästä. Sopii myös terveille. Rikas ja myös köyhäkin voi käyttää menetelmää.
  Kannattaa myös surfailla googlessa ja hakea tietoa miten presidentti Ronald Reagan ja muut julkkikset paransivat syöpänsä vaihtoehto menetelmällä. Vahinko, että tämä tieto on ollut salattuna yli 30 vuotta.

  Tykkää

 44. Steve Jobs hoiti syöpäänsä vain luonnonmukaisella hoidolla. Oliko juuri tämä hoitotapa kyseessä?

  Tykkää

 45. Tuosta syöpä hoidosta en tiedä, kun ei ole kokemusta.Itse olen käyttänyt itse puristettua sitruuna mehua nelisen kuukautta.Kuukauden käytön jälkeen vuosia kestänyt närästys helpotti ja nyt on käytännössä hävinnyt. Myös selkäreuman oireet on helpottanut ,ei missään tapauksessa poistuneet, mutta helpottuneet.Olen kuullut kommenttia ,että monelle sitruuna juuri aiheuttaa närästystä, mutta minulle siitä oli apua.Painon pudotuksen apuna sitruunaa aloin käyttämään, mutta siihen en juuri pysty sanomaan onko paljoakaan auttanut.Sitruunaa käytän jatkossakin päivittäin

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: