REZCUE™ sinkkikarnosiini + glutamiini, 120g (alkuperäinen versio)

Päivitetty: 24.5.2023

Tämä supersuosittu alkuperäinen Rezcue tuote edullisempaan hintaan täysillä eläjille eli juuri sinulle, joka klikkasit sivustolle!

Tarkemmat tilaustiedot löydät tämän artikkelin lopusta. Purkin hinta vain 25,10€

Jos et malta lukea loppuun, niin…

Haluan esitellä tämän tuotteen, sillä se on loistava valinta jos kärsii enemmän tai vähemmän vatsan ja suoliston alueen ongelmista. Itse käytän tuotetta säännöllisesti suolistosairauteni tukihoitona ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Erityisen tehokas tuote on myös närästys / refluksi vaivoihin.

Tuote suositellaan sekoitettavaksi lämpimään veteen tai teehen jolloin se liukenee täysin nesteeseen. Lämmin juoma nautitaan rauhalliseen tahtiin, jolloin sinkkikarnosiinin vaikutus ulottuu suun ja ruokatorven limakalvoista aina vatsalaukun ja suoliston limakalvolle asti. Tuote parantaa tehokkaasti limakalvoja, joten jos on kyse jopa niinkin vakavista asioista kuten vatsahaavasta, divertikkeleistä tai suolistosairaudesta (Crohnin tauti tai Colitis Ulcerosa), niin kannattaa ottaa kokeiluun. Myös jos joudut käyttämään paljon tulehduskipulääkkeitä jolloin vatsalaukun limakalvo on kovilla, niin sinkkikarnosiini on oiva valinta. Tuote on myös erinomainen glutamiinilisä.

Sinkkikarnosiini (jota tämä alkuperäinen tuote sisältää) on sinkkiä, joka on sitoutuneena (kelatoituna) karnosiiniin. Karnosiini auttaa sinkkiä sitoutumaan nimenomaan limakalvon vauriokohtiin, jolloin sinkki pääsee parantamaan limakalvon kuntoa luonnollisesti. Sinkki ja karnosiini erikseen tuotteessa ovat täysin eria asia kuin sinkkikarnosiini, joka on yksi ja sama molekyyli. Se on tärkeä ymmärtää.

Joni kertoo videolla tarkemmin tuotteesta.
(videolla aiemmin myynnissä ollut purkkikoko)

Tässä alkuperäisessä Rezcue-tuotteessa on käytetty japanilaista PepZinGI-sinkkikarnosiinia. PepZinGI on 80-luvulla kehitetty alkuperäinen ja patentoitu sinkkikarnosiini. Sen on alunperin keksinyt ja sitä valmistaa japanilainen Hamari Chemicals Ltd. THERA Nordic Oy:llä on Suomessa yksinoikeus käyttää tuotteissaan Japanilaista PepZinGI -sinkkikarnosiinia. Sinkkikarnosiinista on useita kliinisiä tutkimuksia, muutamia niistä on listattuna täällä.

Tuote sisältää myös runsaasti L-Glutamiinia, joka on varmasti monille tuttu suoliston limakalvon eheyttäjä. Glutamiini on suolen sidekudoksen tärkeimpiä rakenneosia ja se ylläpitää suolen limakalvon kuntoa. Sen käytön on osoitettu estävän ja jopa parantavan liiallista suolen läpäisevyyttä ”vuotavan suolen” oireyhtymä. Ruuansulatuskanavan sisäpinnan pääasiallisimpana rakenneosana glutamiinin tiedetään nopeuttavan maha-suolialueen haavaumien paranemista. Sitä on käytetty myös muihin ruuansulatuksen ja suoliston ongelmiin.

Videolta näet miten tuote todellisuudessa toimii.

Alkuperäisen ja Suomen kaupoissa myytävän Rezcue -tuotteen ero

Olet saattanut törmätä Rezcue -tuotteeseen Suomen kivijalkamyymälöissä. Tämä tuote, jota tässä nyt esittelemme ja jota voit ostaa kauttamme on alkuperäinen Rezcue -sinkkikarnosiini tuote. Tuotetta myydään tällä hetkellä USA:ssa sekä myös verkossa ympäri maailman. Suomessa kivijalkamyymälöissä myytävä Rezcue tuote ei sisällä sinkkikarnosiini yhdistettä. Siinä on glutamiinin ja sinkkisulfaatin lisäksi L-karnosiinia ja kasviuutteita, joilla saadaan kuta kuinkin samankaltainen vaikutus aikaan. Alkuperäinen, sinkkikarnosiini yhdistettä sisältävä tuote on kuitenkin huomattavasti tehokkaampi versio ja pätevä mm. vatsahaavatapausten tai vuotavien suolistotulehdusten hoitoon (närästyksen lisäksi). Alkuperäistä Rezcue -tuotetta myydään tällä hetkellä sinkkikarnosiini.com verkkokaupan kautta, jota hallitsee THERA International, Inc yhtiö, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Tuotteella on satoja asiakkaita jotka ovat ilmaisseet ehdottomasti tarvitsevansa tuotetta (melko vakaviinkin terveysongelmiin) joten verkkokaupan kautta tuotetta on saatavilla myös näin Suomessa.

Asiakkaiden palautteet puhuvat puolestaan.

Kehitetty Suomessa, valmistettu Englannissa.

Tuotteen ostaminen verkkokaupasta

Elä täysillä tarjoaa tämän alkuperäisen Rezcue -tuotteen erikoishintaan 25,10€ / purkki! (verkkokaupassa hinta on 27,90€).

Hintaesimerkki: Kun tilaat 3 purkkia on hinta vain 75,30€ (norm. 83,70€)

Yli 60 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja!

Tätä alkuperäistä Rezcue tuotetta on myynnissä vain verkkokaupassa!

Saat tilaamasi tuotteet n. 6-8 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Kun siirryt linkin kautta kauppaan, näet alennuksen automaattisesti kassalla maksaessasi tilausta. Mikäli alennus ei näy automaattisesti, syötä alennuskoodi kenttään ”ELATAYSILLA”.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta tai sen tilaamisesta, ole yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: