Rezcue sinkkikarnosiini + glutamiini juomajauhe (alkuperäinen versio)

Esittelyssä ainutlaatuinen alkuperäinen THERA Nordic Oy:n tuote – Rezcue sinkkikarnosiini + glutamiini juomajauhe.

Haluan esitellä tämän tuotteen, sillä se on loistava valinta jos kärsii enemmän tai vähemmän vatsan ja suoliston alueen ongelmista. Tehokas myös refluksi vaivoihin. Itse olen saanut tuotteesta huomattavan suurta apua suolistosairauteeni!

Tuote suositellaan sekoitettavaksi lämpimään veteen tai teehen jolloin se liukenee täysin nesteeseen. Lämmin juoma nautitaan rauhalliseen tahtiin, jolloin sinkkikarnosiinin vaikutus ulottuu suun ja ruokatorven limakalvoista aina vatsalaukun ja suoliston limakalvolle asti. Tuote parantaa tehokkaasti limakalvoja, joten jos on kyse jopa niinkin vakavista asioista kuten vatsahaavasta, divertikkeleistä tai suolistosairaudesta (Crohnin tauti tai Colitis Ulcerosa), niin kannattaa ottaa kokeiluun. Myös jos joudut käyttämään paljon tulehduskipulääkkeitä jolloin vatsalaukun limakalvo on kovilla, niin sinkkikarnosiini on oiva valinta. Tuote on myös erinomainen glutamiinilisä.

Sinkkikarnosiini (jota tämä alkuperäinen tuote sisältää) on sinkkiä, joka on sitoutuneena (kelatoituna) karnosiiniin. Karnosiini auttaa sinkkiä sitoutumaan nimenomaan limakalvon vauriokohtiin, jolloin sinkki pääsee parantamaan limakalvon kuntoa luonnollisesti. Sinkki ja karnosiini erikseen tuotteessa ovat täysin eria asia kuin sinkkikarnosiini, joka on yksi ja sama molekyyli. Se on tärkeä ymmärtää. Joni kertoo alla olevalla videolla enemmän siitä.

Tässä alkuperäisessä Rezcue-tuotteessa on käytetty japanilaista PepZinGI-sinkkikarnosiinia. PepZinGI on 80-luvulla kehitetty alkuperäinen ja patentoitu sinkkikarnosiini. Sen on alunperin keksinyt ja sitä valmistaa japanilainen Hamari Chemicals Ltd. THERA Nordic Oy:llä on Suomessa yksinoikeus käyttää tuotteissaan Japanilaista PepZinGI -sinkkikarnosiinia. Sinkkikarnosiinista on useita kliinisiä tutkimuksia, muutamia niistä on listattuna täällä.

Tuote sisältää myös runsaasti L-Glutamiinia, joka on varmasti monille tuttu suoliston limakalvon eheyttäjä. Glutamiini on suolen sidekudoksen tärkeimpiä rakenneosia ja se ylläpitää suolen limakalvon kuntoa. Sen käytön on osoitettu estävän ja jopa parantavan liiallista suolen läpäisevyyttä ”vuotavan suolen” oireyhtymä. Ruuansulatuskanavan sisäpinnan pääasiallisimpana rakenneosana glutamiinin tiedetään nopeuttavan maha-suolialueen haavaumien paranemista. Sitä on käytetty myös muihin ruuansulatuksen ja suoliston ongelmiin.

Omakohtainen kokemukseni Rezcue -tuotteesta

Kuten jo mainitsin, sain selkeää apua suolistosairauteeni tästä tuotteesta. Apu ei jäänyt pelkästään tuntemusten varaan, vaan suoliston tulehdustilaa mittaava F-Calpro -arvo kertoi myös sen puolesta. Arvoni oli 584 ja olin aloittamassa kortisonikuuria, mutta aloitinkin sen sijaan tämän tuotteen käytön. Mitään muita muutoksia en tehnyt. Rehellisesti sanottuna käytin alkoholia jopa enemmän kuin normaalisti (2-5 annosta viikossa) sillä vietin ajanjaksolla myös kuukauden kesäloman. Jo kahden viikon tuotteen käytön jälkeen tunsin suolistoni selvästi rauhoittuneen. Tulehdusarvo mitattiin minulta seuraavan kerran 4 kuukauden kuluttua ja se oli laskenut jo 200:aan. Suolistosairailla kun arvo on 100-200 välillä tuntuu olo jo normaalilta, tai ainakin minulla. Hyvät tuntemukset ovat jatkuneet. Minulla F-Calpro -arvo on ollut aina useita satoja. Meillä suolistosairailla kun lukemat ovat korkeat, määrätään hyvin usein kortisonikuuri. Sen tehtävänä on tukahduttaa tulehdus pikaisesti. Ongelma on kuitenkin siinä, että oireet alkavat monesti uudelleen kun kuuri on loppunut. Lisäksi kortisoni aiheuttaa monille pahoja sivuvaikutuksia. Jo maalaisjärjelläkin ajateltuna pitäisi pureutua ongelman syyhyn eli suoliston kuntoon, toisin sanoen suoliston limakalvon parantamiseen. Rezcue -tuote on tehty juuri sitä varten. Se yksinkertaisesti korjaa suoliston limakalvon vaurioita ja sitä kautta poistaa tulehdusta luonnollisten aineosien avulla.

Alla olevalla videolla kerrotaan tarkemmin miten tuotteen sinkkikarnosiini yhdiste toimii.

Alkuperäisen ja Suomen kaupoissa myytävän Rezcue -tuotteen ero

Olet saattanut törmätä Rezcue -tuotteeseen Suomen kivijalkamyymälöissä. Tämä tuote, jota tässä nyt esittelemme ja jota voit ostaa kauttamme on alkuperäinen Rezcue -sinkkikarnosiini tuote. Tuotetta myydään tällä hetkellä USA:ssa sekä myös verkossa ympäri maailman. Suomessa kivijalkamyymälöissä myytävä Rezcue tuote ei sisällä sinkkikarnosiini yhdistettä. Siinä on glutamiinin ja sinkkisulfaatin lisäksi L-karnosiinia ja kasviuutteita, joilla saadaan samankaltainen vaikutus aikaan. Alkuperäinen, sinkkikarnosiini yhdistettä sisältävä tuote on kuitenkin tehokkaampi versio ja pätevä mm. vatsahaavatapausten tai vuotavien suolistotulehdusten hoitoon (närästyksen lisäksi). Alkuperäistä Rezcue -tuotetta myydään tällä hetkellä sinkkikarnosiini.com verkkokaupan kautta, jota hallitsee THERA International, Inc yhtiö, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Tuotteella on satoja asiakkaita jotka ovat ilmaisseet ehdottomasti tarvitsevansa tuotetta (melko vakaviinkin terveysongelmiin) joten verkkokaupan kautta tuotetta on saatavilla myös näin Suomessa. Alkuperäinen Rezcue tuote on tulossa Suomen kivijalkamyymälöihin arviolta 1-2 vuoden kuluessa. Sinulla on nyt todella ainutlaatuinen tilaisuus ostaa alkuperäistä Rezcuen sinkkikarnosiini -tuotetta ja vielä erikoishintaan!

Tuotteen ostaminen verkkokaupasta

Rezcue sinkkikarnosiini + glutamiini juomajauhe (alkuperäinen versio)

Elä täysillä tarjoaa tämän alkuperäisen Rezcue -tuotteen erikoishintaan 37,20€ / purkki! (verkkokaupassa hinta on 40,00€) Yhdestä purkista saa 96 annosta. Suositeltu päiväannos on 2 x 2,5g. Purkin mukana tulee mittatikku 2,5g.

Rezcue testipakkaus 10 annospussia (alkuperäinen versio)

Voit myös ensin testata tuotetta 10 annospussin testipakkauksella. Sen hinta sinulle on vain 7,35€ / pakkaus (verkkokaupassa hinta on 7,90€)

Yli 70 euron tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja! Tuotteesi lähetetään nopeasti, yleensä jo saman päivän aikana. Paketti on sinulla 1-2 päivässä!

Pääset tilaamaan tuotetta verkkokaupasta TÄSTÄ linkistä. Kun siirryt linkin kautta kauppaan, näet alennuksen automaattisesti kassalla maksaessasi tilausta. Mikäli alennus ei näy automaattisesti, syötä alennuskoodi kenttään ”elataysilla”.

Käy lukemassa sivustolta myös ”kysymyksiä ja vastauksia” osio. Siellä on kerrottu enemmän tuotteesta ja sen käytöstä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta tai sen tilaamisesta, ole yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

%d bloggaajaa tykkää tästä: