Happo-emästasapaino

Terveys on tasapainoisen elimistön luonnollinen tila

Elimistömme ja kehon pH tulisi olla 7,2-7,4. Tasapaino mitataan asteikolla 1-14, josta yli 7 on emäksinen ja alle 7 on hapan. Liian hapan elimistö altistaa erityisesti kivuille, säryille ja turvotuksille. Monet sieni- ja bakteeritulehdukset tulevat herkemmin happamaan elimistöön.

Ihon tehtävä on poistaa ylimääräisiä kuona-aineita eli happoja kehosta. Jos keho on liian hapan, syntyy finnejä, näppyjä, syyliä, luomia jne., kun elimistö ei pysty poistamaan niitä luonnollista kautta.

Ensimmäiseksi hapot kerääntyvät rasvakudoksiin: lantioon, reisiin, käsivarsiin ja pakaroihin. Kun nämä varastopaikat ovat täynnä, tulee käyttöön lisävarastopaikat: sidekudokset, rustot, nivelet, verisuonet. Noin 40 ikävuoden jälkeen voi syntyä erilaisia aineenvaihduntasairauksia mm. migreeni, astma, reuma, kihti, korkea verenpaine ja korkea kolesteroli. Viimeisenä varastotilana se käyttää sisäelimiä kuten maksaa ja munuaisia. Seurauksena voivat olla sappi- ja munuaiskivet.

Happamuus aiheuttaa käymistä. Käyminen synnyttää hiivaa, sieniä ja hometta kaikkialle elimistöömme. Hiivat ja sienet ovat eläviä organismeja, jotka tarvitsevat ravintoa elääkseen. Ne ravitsevat itseään sinun ravintoaineillasi ja vähentävät kaiken syömäsi ravinnon kemiallista ja mekaanista imeytymistä jopa puolella! Koska ne syövät niin me myös tuottavat jätteitä, eksotoksiineja ja mykotoksiineja ja ne voivat olla erittäin vaarallisia soluillesi. Syömämme ravinnon kulku hidastuu elimistössä aiheuttaen lisää happamoitumista sen sijaan, että se tuottaisi energiaa. Noidankehä on valmis, sillä paino nousee ja tunnet itsesi väsyneeksi.

Biologinen lääketiede tuntee lukuisia eri sairauksia kuten reumaattiset sairaudet, sidekudossairaudet ja vanhuuteen liittyvät kalkkeutumissairaudet, joiden se katsoo aiheutuneen pitkäaikaisesta elimistön happamuudesta. Happovoittoinen ruoka kerää nestettä elimistöömme samalla tavalla kuin suola. Happamuus tulee vähitellen, piilevänä, harvoin tunnistetaan.

Kehon happamuuden syitä:

Pahimpia ovat valkoinen riisi, sokeri, maitotuotteet, kovat juustot, sianliha, naudanliha, valkoiset vehnäjauhot ja niistä valmistetut ruuat ja leivonnaiset, kahvi, kananmuna, juusto sekä kovetetut ja raftinoidut ruokarasvat kuten margariinit ja tavalliset ruokaöljyt. Vaalea ja ”puhdistettu” tumma leipä.

Useat kemialliset lääkkeet, liikaa happoa tuottavat nautintoaineet (makeiset, kahvi, viini, vahva alkoholi), stressi, unenpuute, huolet ja sairaudet, väärät ruokatottumukset (huonosti pureskelu, syö nopeasti, syö liian usein, syö liikaa, syö raakaravintoa illalla), urheilee liikaa, ruoansulatuselimistön sairaudet (vatsakatari, maksatulehdus, haimatulehdus), elimistön alentunut kyky erittää kuona-aineita (maksa, munuaiset, suolisto, keuhkot, iho), liikaa happoa tuottavat elintarvikkeet (liika rasva, makkara, juusto, kananmuna).

Suosi näitä:

Hyviä (emäksisiä) on vihreät vihannekset ja salaatit, idut, siemenet, kurkku, pähkinät, juurekset. Tumma riisi. Vähäsokeriset hedelmät. Soija, speltti, yrtit. Myös osa hedelmistä, myös sitruuna, lime ja greippi.

Mitä oireita se tekee elimistöön?

Muun muassa seuraavat oireet voivat johtua liiasta kehon happamuudesta:

päänsärky, unihäiriöt, lisääntynyt allergia- ja infektioherkkyys, närästys, hiustenlähtö, sienitaudit, ilmavaivat, peräpukamat, iho-ongelmat, reuma, nivelrikko, migreeni, osteoporoosi, selluliitti, korkea verenpaine, suonikohjut, välilevyongelmat, lihassäryt, suonenveto, vatsa- ja suolisto-ongelmat, sappi- ja munuaiskivet, tinnitus, turvotus, apaattisuus, masennus, ärtyisyys.

Jos elimistö poikkeaa tarkasta pH-tasapainostaan, niin elintärkeät elimet voivat vaurioitua ja koko elämä on uhattuna. Siksipä meidän elimistömme tekee kaikkensa säilyttääkseen pH-tasapainon. Se muodostaa kolesteroliplakkia, varastoi rasvaa, huuhtoo kalsiumia luista tai magnesiumia sydämestä tai lihaksista toimimaan puskureina. Näin elimistömme pyrkii suojautumaan happojen aiheuttamilta tuhoilta. Mikään näistä suojatoimista ei ole hyväksi sydämelle, luustolle, lihaksille, verisuonille tai vyötärölle! Tuhot voivat johtaa esim. kohti sydänkohtausta tai aivohalvausta. Ratkaisu on pH-tason tasapainottaminen happamuutta vähentävällä Pro Balancella.


 

probalance-3er-80108-1

Lihakset vaativat kalsiumia, magnesiumia, natriumia ja kaliumia siten, että kalsium ja magnesium toimivat aisapareina ja natrium ja kalium toistensa. Lihaskipuihin ja lihaskramppeihin liittyy usein magnesiumin ja kaliumin liian alhaiset arvot suhteessa kalsiumiin ja natriumiin.

ProBalance sisältää emäksisiä kivennäissuoloja, joita keho voi käyttää nopeasti ja helposti hyväkseen. Arvokkaat kivennäisaineet, kuten magnesium, kalsium ja kupari, tukevat happojen ja emästen tasapainoa. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä säilöntäaineita. Laktoositon.

 

 

Katso videolta miten yksinkertaisesti ja tehokkaasti saat muutosta kehosi pH-tasapainoon Pro Balance -tuotteen avulla.


 

prob

Pro Balance (360 kpl purkissa)

 

shop_banner_animation_fi

Voit ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta TÄÄLTÄ!

3 purkin setin voit ostaa TÄÄLTÄ!

Annostus 4 tablettia 3 kertaa päivässä niellään kokonaisena nesteen kera aterian yhteydessä tai aterian jälkeen.

Lisätietoja ProBalancen sisältämästä Molybdeenistä löydät TÄÄLTÄ.

 

LR-tuotteiden myyntilupaa ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.

 

Mainokset