Täydellinen – mitä se on?

Onko täydellisillä miehillä isot lihakset? Onko täydellisillä naisilla isot rinnat? Onko täydellisillä pareilla paljon lapsia? Tienaavatko täydelliset aviomiehet yli 100 000 euroa vuodessa? Kokkaavatko täydelliset vaimot herkullisia päivällisiä?

Onko täydellisillä ihmisillä paljon ystäviä? Onko täydellisillä ihmisillä paljon elämänkokemusta? Epäonnistuvatko täydelliset ihmiset koskaan?

Kyllä! Voit uskoa, että näin on. Kaikkea tätä ja niin paljon muuta…

Täydelliset miehet ovat ruipeloita. Täydelliset miehet kamppailevat ylipainon kanssa. Täydelliset miehet voivat tehdä juuri ja juuri yhden leuanvedon. Täydellisillä miehillä on huono selkä, joka estää heitä nostamasta painavia esineitä. Täydellisillä miehillä on syntyessään vain yksi käsi.

Täydellisillä naisilla on pienet rinnat. Täydellisillä naisilla on silikonirinnat. Täydellisille naisille on tehty rintojen pienennysleikkaus. Täydellisten naisten rinnat eivät ole kasvaneet vielä. Täydelliset naiset ovat menettäneet molemmat rintansa rintasyövälle.

Täydellisillä pareilla on yksi lapsi. Täydellisillä pareilla on kymmenen lasta. Täydelliset parit adoptoivat, koska he eivät voi saada biologisia lapsia. Täydelliset parit adoptoivat, vaikka voisivat saadakin biologisia lapsia. Täydellisillä pareilla ei koskaan ole lapsia, koska he eivät halua niitä.

Täydelliset aviomiehet ovat koti-isiä. Täydelliset aviomiehet omistavat miljoonabisneksen. Täydelliset aviomiehet ovat maanviljelijöitä. Täydelliset aviomiehet vaihtavat uraa viisikymppisenä. Täydellisillä aviomiehillä ei ole mitään käsitystä mitä haluavat tehdä työkseen.

Täydelliset vaimot eivät kokkaa, koska ovat liian väsyneitä tullessaan töistä kotiin. Täydelliset vaimot tietävät vain miten kokataan italialaista ruokaa. Täydelliset vaimot vihaavat kokkaamista, vaikka ovatkin hyviä kokkeja. Täydelliset vaimot ovat työkseen kokkeja hienoissa ravintoloissa. Täydelliset vaimot kokkaavat pikanuudeleita.

Täydelliset ihmiset ovat sisäänpäin kääntyneitä, joilla on vain kaksi läheistä ystävää. Täydelliset ihmiset ovat ulospäin kääntyneitä, joilla on viisisataa Facebook-ystävää, joiden kanssa he kommunikoivat säännöllisesti. Täydelliset ihmiset viettävät aikaa heidän postimerkkikerholaisten kanssa. Täydellisillä ihmisillä on julkkiksia ystävinään. Täydellisten ihmisten parhaalla ystävällä on neljä jalkaa.

Täydelliset ihmiset ovat matkustaneet ja asuneet ympäri maailman. Täydelliset ihmiset eivät ole vielä tutustuneet muihin kuin asuinkaupunkiinsa. Täydelliset ihmiset asuvat vielä kotona vanhempiensa kanssa. Täydelliset ihmiset ovat onnellisia siellä missä ovat. Täydelliset ihmiset eivät ole selvittäneet miten pääsevät sinne minne haluavat mennä.

Täydelliset ihmiset epäonnistuvat sata kertaa ja menettävät toivonsa. Täydelliset ihmiset onnistuvat ensimmäisellä yrityksellä. Täydelliset ihmiset eivät halua myöntää epäonnistuneensa. Täydelliset ihmiset näkevät epäonnistumisen mahdollisuutena kasvuun. Täydelliset ihmiset eivät koskaan epäonnistu, koska eivät koskaan poistu mukavuusalueeltaan.

Täydellisillä ihmisillä on arpia kasvoissaan ja täydellinen iho. Täydellisillä ihmisillä on pitkä ruskea tukka 60-vuotiaana ja lyhyt harmaa tukka 35-vuotiaana. Täydelliset ihmiset käyttävät peruukkeja. Täydelliset ihmiset harrastavat seksiä miesten, naisten, molempien tai ei kenenkään kanssa. Täydelliset ihmiset yltävät juuri ja juuri laittamaan ostoksensa kaupassa kassahihnalle ja lyövät päänsä oven yläkarmiin. Täydellisillä ihmisillä ihonväri on hempeä kuin vaniljajäätelö ja tumma kuin tumma suklaa.

Täydelliset ihmiset tulevat joka reunalta tätä ihanaa planeettaa ja heitä voi nähdä joka puolella – myös peilissä.

Kyllä, juuri niin!

Synnymme täydellisinä. Olemme juuri nyt täydellisiä. Täydellinen on yksinomaan ainutlaatuinen.

Me olemme mitä täydellinen on.

Lähde: http://www.marcandangel.com/2010/08/23/what-perfect-is/
Artikkelikuva: webreality.co.uk

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: