Night Master

Nuku itsesi virkeäksi! Joka yö.

Me huolehdimme kyllä siitä, että lataamme älypuheliemme akut yöllä, mutta 78% väestöstä ei onnistu lataamaan omia akkujaan.

LR LIFETAKT Night Master – uusi unijuoma – huolehtii säännöllisesti nautittuna luonnollisesti ja pitkäkestoisesti rentouttavasta unesta. Ainutlaatuinen TRIPLE EFFECT tukee kehon omaa unirytmiä.

  • Nukahda nopeammin – paremman rentoutumisen ansiosta
  • Nuku sikeämmin – paremman unen laadun ansiosta
  • Herää virkeänä – optimoidun uudistumisen ansiosta unen aikana

  1. Kehon ja mielen rentoutuminen ja rauhoittuminen muodostavat perustan nopealle nukahtamiselle. LR LIFETAKT Night Master parantaa rentoutumisen astetta merkittävästi jopa 40 päivässä ja saa sinut nukahtamaan nopeammin.
  2. Melatoniini on oleellisesti ratkaisevaa hyvälle unelle. Sopivana pitoisuutena se väsyttää ja saa sinut nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan hyvin. LR LIFETAKT Night Master parantaa merkittävästi unen laatua tukemalla kehon omaa melatoniinituotantoa.
  3. Ihminen käsittelee unen aikana informaatiota ja ärsykkeitä. Unen aikana erittyy kasvuhormoneja, jotka säätelevät korjaus- ja kasvuprosesseja. Myös immuunijärjestelmä lepää unen aikana. LR LIFETAKT Night Masterin avulla heräät levänneenä, jotta voit aloittaa päiväsi akut täyteen ladattuina.

Huipputehokas koostumus luonnollisista ja tieteellisesti todistetuista tehoaineista, mm. Aloe vera, sahrami- ja humalauute. Terveellinen: ei aiheuta riippuvuutta. Sokeriton, gluteeniton, laktoositon ja 100% vegaaninen. Luonnollinen kirsikan maku. Kattaa 100% 4 tärkeän B-vitamiinin päivittäisestä saannista, sisältää 250mg L-tryptofaania ja magnesiumia ja on lisäksi huipputiivistetty sinkin lähde.

Käy myös tutustumassa Night Masteriin tuotteen virallisella sivustolla.

Käyttö: Seloitan pussin sisältö 1dl:aan vettä ja juo 30 minuuttia ennen nukkumaan menoa. Pakkaus sisältää 30 annospussia eli kuukauden annokset.

Saat tuotteen kauttamme erikoishintaan kätevällä EasyShip -tilauksella.

Tuotteen normaali verkkokauppahinta on 89,99€ + toimituskulut 6,50€.

Sinä saat tuotteen hintaan 64,30€ ilmaisella toimituksella! Toisin sanoen vain 2€ / vrk hyvistä yöunista! Mikäli jatkat tilausta myös kuukauden kokeilun jälkeenkin, saat joka 5. tilauksen täysin ilmaiseksi (ei edes toimituskuluja), joten vrk kustannus on vieläkin edullisempi.

!! Huhtikuun 2020 ajan saat Night Master tilauksen yhteydessä kaupan päälle ZEITGARD Anti-Age System Sleeping Mask -tuotteen (arvo 30,00€)

Näin teet EasyShip tilauksen: Klikkaa suoraan tuotteen tilaussivustolle TÄSTÄ. Käy ensin rekisteröimässä asiakastili, täytä pyydetyt tietosi. Lomakkeen lopussa täytä yhteyshenkilön tiedot. Koodi: FI00997242 ja Nimi: Janne. Sen jälkeen tee tilaus loppuun. Valitse haluatko, että Night Master tuote toimitetaan sinulle jatkossa 1. vai 2. kuukauden välein. Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi.

Huom! Mikäli haluat kokeilla tuotetta vain kuukauden ajan, voit peruttaa EasyShip -tilauksen milloin tahansa lähettämällä sähköpostin: service.fi@lrworld.com tai puhelimella +358 (0) 2 2759 300. Et siis missään tapauksessa sitoudu yhtään mihinkään.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: