Immune Plus -geelijuoma

LR Health & Beauty on tuonut juuri markkinoille tuotteen, joka olisi hyvä löytyä jokaisen täysillä eläjän kaapista. Kyseessä on todellinen immuunijärjestelmän vahvistaja Aloe Vera Drinking Gel Immune Plusgeelijuoma!

+ VAHVISTAA = vahvistaa kehosi immuunisoluja

+ AKTIVOI = aktivoi uusien immuunisolujen tuotantoa

+ STIMULOI = immuunijärjestelmä kykenee reagoimaan nopeammin

 

 

Katsotaan tarkemmin mikä tekee tuotteesta todella ainutlaatuisen.

Immune Plus -geelijuomassa on korkea pitoisuus arvokasta, puhdasta lehtigeeliä. Näin saamme todellisen tehon tästä ihmekasvista, joka sisältää jopa yli 200 bioaktiivista ainetta. Aminohapot, vitamiinit (B1, B2, B3, B6, B12, C, E, beetakaroteeni), mineraalit ja entsyymit Aloe verassa ovat erityisessä yhdistelmässä aktiivisten aineiden kanssa tarjoten lisää energiaa ja elinvoimaa, vahvistaen immuunisysteemiä, tukien uudistumisprosessia ja stimuloiden aineenvaihduntaa.

Aloe veran itsessään tiedetään jo vahvistavan vastustuskykyä, mutta kun lisäämme siihen vielä erityisiä vastustuskyvyn spesialisteja, saamme todellisen tehotuotteen. Immune Plus sisältää 85 % Aloe veraa ja sen lisäksi inkivääriä, hunajaa, sitruunaa, sinkkiä, seleeniä ja C-vitamiinia. Juuri niitä tehoaineita jotka ensimmäisenä tulevat varmasti monen mieleen kun puhutaan flunssan ehkäisystä. Miten nämä tehoaineet sitten vaikuttavat?

Inkivääri

Inkiväärinjuuri on mahtava ravintoaineiden lähde. Se sisältää monia aineita, kuten eteerisiä öljyjä, gingerolia, hartsia ja hartsihappoa. Gingerolin sanotaan olevan eteerisistä öljyistä tehokkain, ja toimiikin tulehduksia ehkäisevänä. Lisäksi inkivääri sisältää magnesiumia, rautaa, kalsiumia, kaliumia, natriumia ja fosforia sekä runsaasti C-vitamiinia. Inkiväärin on tutkimuksissa todettu voivan vähentää tulehdusta ja infektioiden määrää. Se toimii myös antioksidanttina suojaten kehoa.1,2,3

Hunaja

Hunaja sisältää valtavasti luontaisia antioksidantteja ja bioaktiivisia aineita. Hunaja itsestään sisältää mm. C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka suojaavat kehoa esimerkiksi viruksilta ja bakteereilta.1,2,3

Sitruuna

Sitruunan tehoaineista tiedetään erityisesti runsas C-vitamiinipitoisuus, mutta se sisältää myös paljon muita tehoaineita, kuten sitruunahappoa, kalsiumia, magnesiumia, flavonoideja, pektiiniä ja limoneeniä, jotka parantavat vastustuskykyä ja taistelevat infektioita vastaan.1,2,3

C-vitamiini

Aloe vera Drinking Gel Immune Plus -geelijuomaan on myös lisätty C-vitamiinia, jotta sen päivittäinen saantisuositus tulee täyteen. C-vitamiini mm. edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, suojaa oksidatiiviselta stressiltä ja edistää energia-aineenvaihduntaa.1,2,3

Sinkki

Sinkki on välttämätöön hivenaine ja tärkeä aineenvaihdunnalle. Immuunijärjestelmän aktivoinnin lisäksi sinkki suojaa soluja hapettumisstressiltä eli oksidatiiviselta stressiltä. Sinkkiä tarvitaan myös monien muiden entsyymien toimintaan.1,4

Seleeni

Se toimii immuunijärjestelmän aktivoijana ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Antioksidanttina se suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.1,5

1C-vitamiini, sinkki ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

2C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

3C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

4Sinkki osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

5Seleeni edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

 

 

Immune Plus -geelijuomassa käytetään Aloe vera Barbadensis Miller -lajia (kestävää viljelyä Meksikossa), sillä se on Aloe vera -lajeista ainut, joka sopii elintarvikkeeksi sekä sisältää korkeimman pitoisuuden tärkeitä ravintoaineita. Se ei sisällä aloiinia (*Aloiinipitoisuus alle <0,1mg/L)

Mitä kaikkea Aloe vera Barbadensis Miller sitten sisältää luontaisesti?

  1. Polysakkaridit, kuten acemannan: Pitkäketjuinen sokeri acemannan on yksi Aloe veran tärkeimmistä ravintoaineista. Acemannaania on kaikissa kehomme soluissa ja sillä on soluja uudistava vaikutus. Lisäksi sillä on suojaava tehtävä, sillä se vahvistaa immuunijärjestelmäämme, parantaa aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Lisäksi se on suonien, nivelten ja rustojen sekä nivelsiteiden perusaine. Ihmiskeho tuottaa acemannaania murrosikään saakka, mutta tämän jälkeen sen muodostuminen vähenee. Ihonhoidossa acemannan ja polysakkaridit ovat erityisiä kosteuttavia ainesosia.
  2. Vitamiinit ja mineraalit, kuten: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, kalium, kalsium, magnesium, rauta, natrium, kromi ja sinkki.
  3. Aminohapot: 22 aminohaposta Aloe vera Barbadensis Miller sisältää luontaisesti 20:tä ja välttämättömistä aminohapoista seitsemää.
  4. Salisyylihappo: Luonnollisessa muodossa oleva salisyylihappo lieventää kipua ja ehkäisee tulehduksia.
  5. Ligniini: Se tehostaa Aloe veran kosteuttavien ja hoitavien aineiden kulkeutumista ja vaikuttamista syvempiin ihokerroksiin.

 

Immune Plus -geelijuomalla on SGS INSTITUT FRESENIUKSEN sekä IASC:n laatusinetit (International Aloe Science Council). Geelijuoma valmistetaan LR Health & Beautyn omassa yhdessä Saksan moderneimmista tuotantolaitoksista. LR on ollut Aloe vera expertti jo yli 17 vuoden ajan.

 

Onko LR:n Aloe Vera Drinking Gel ainoa Aloe Vera -juoma markkinoilla, jolla on INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä?

Tällä hetkellä vain Aloe Vera Drinking Gel -juomilla on vaikeasti saavutettava SGS INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä.

Valvooko SGS INSTITUT FRESENIUS myös työoloja Meksikossa?

ISGS INSTITUT FRESENIUKSEN tarkastusten yhteydessä valvotaan myös työoloja paikan päällä – sillä seurauksella, että viljelyssä, korjuussa ja jalostuksessa vallitsevat hyvät ja eettisesti hyväksyttävät työolot. Tarkastusten aikana vahvistetaan myös, ettei missään työvaiheessa käytetä lapsityövoimaa. LR ei hyväksy lapsityövoimaa ja se olisi syy yhteistyön välittömään lopettamiseen.

Mikä on SGS INSTITUT FRESENIUS?

SGS INSTITUT FRESENIUS antaa nykyään yhden vaikeimmin saatavista ja arvostetuimmista laatumerkinnöistä, muun muassa elintarvikkeille ja ravintolisille. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuulunut vuodesta 2003 Société Générale de Surveillance -konserniin (SGS), joka perustettiin 1800-luvulla Ranskassa, suorittamaan viljan tarkastuksia. Yritys keskittyy nykyään laboratorioanalyyseihin ja elintarvikkeiden sekä kulutustavaroiden sertifiointiin.

Miten INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä eroaa muista tarkastusmerkinnöistä?

Elintarvikkeissa on paljon erilaisia tarkastusmerkintöjä ja laboratoriopalveluiden tarjoajia. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuitenkin muiden tarjoajien, kuten esim. saksalaisten Ökotestin ja Stiftung Warentestin rinnalla yksi tunnetuimmista tarkastusmerkinnöistä markkinoilla. SGS INSTITUT FRESENIUS on tullut tunnetuksi siitä, että se on taannut jo yli 35 vuoden ajan korkeinta laatua – kestävä konsepti, joka toimii: SGS INSTITUT FRESENIUS on nykyään yksi vaikeimmin saavutettavista laatumerkinnöistä markkinoilla! Lisänäkökohta on tarkastusten säännöllisyys. Merkintä ei perustu valikoivaan valvontaa, vaan myös takaa pysyvästi korkeat laatuvaatimukset. Lukuisia tuotteiden esitutkimuksia tehdään vain merkinnän saamiseksi. Yksinkertaisesti kaikki tarkastetaan: raaka-aineista jokaiseen yksittäiseen käsittelyvaiheeseen ja täyttämiseen saakka. SGS INSTITUT FRESENIUKSEN tekemät peitellyt testiostot varmistavat lopputuotteen laadun. LR käy läpi tällaisen tiukan ja yksityiskohtaisen valvonnan vapaaehtoisesti sertifioidakseen tuotteensa korkean laadun.

 

Mikä on IASC (International Aloe Science Council)?

IASC on tieteellinen yhdistys, joka on omistautunut Aloe vera kasvin positiivisista ominaisuuksista tiedon levittämiseen. IASC, jonka toimipaikka on Marylandissa (USA), sertifioi Aloe Vera -tuotteita tiukkojen vaatimusten mukaan, jotta niiden laatua erityisesti korostettaisiin.

 

Tuotteen tilaus

Edullisin ja järkevin tapa tilata Immune Plus -geelijuomaa on Easy Ship tilaus. Easy Ship tilauksessa tuotteet toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja ja saat joka viidennen tilauksen täysin ilmaiseksi! Tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti joka kuukausi tai joka toinen kuukausi, valintasi mukaan. Voit peruuttaa Easy Ship tilauksesi milloin tahansa soittamalla LR:n toimistolle Turkuun tai lähettämällä sähköpostia, ilman mitään irtisanomisaikoja tai muitakaan ehtoja.

2 pulloa Immune Plus -geelijuomaa riittää kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Easy Ship -tilauksen kokonaiskustannus 2 kuukaudelle on yhteensä 64,40€ eli vain 1€ päivässä! (verkkokaupassa yhden pullon hinta on 44,98€ + toimituskulut 5,90€) Kun saat joka viidennen tilauksen täysin ilmaiseksi on silloin päiväkohtainen kustannus vain 0,85€!

Kun haluat tilata Immune Plus -geelijuomaa Easy Ship -tilauksena, ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin lähetämme sinulle tarvittavat tiedot tilauksen tekemiseen sekä annostus ohjeen.

Mikäli olet kiinnostunut myös muista LR:n huippulaadukkaista Aloe Vera -geelijuomista, löydät ne verkkokaupasta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: