VIVOMIXX™ -tuotteet

Nyt viimeistään huomaat, että täällä Elä täysillä sivustolla suoliston hyvinvointi on kaiken keskiössä. Tietenkin siitä syystä, että itselläni on Colitis Ulcerosa suolistosairaus. Se ei ole silti menoa haitannut, kun on panostanut oikeisiin asioihin ja tässä tapauksessa voisi sanoa, että oikeisiin tuotteisiin. Tässä niistä yksi erinomaisimmista tuotteista on VIVOMIXX™ mitä tulee suoliston kunnossa pitämiseen.

Mikäli tuote on sinulle jo entuudestaan tuttu ja haluat siirtyä suoraan ostamaan sitä erittäin edulliseen hintaan, niin tässä lisätiedot!

Täysillä eläjät voivat ostaa VIVOMIXX™ tuotteet verkkokaupasta erikoishinnalla käyttämällä alennuskoodia: ELATAYSILLA15

VIVOMIXX™ maitohappobakteerijauhe erikoishinta on vain 19,12€ per laatikko!

VIVOMIXX™ kapselit erikoishinta on vain 10,71€ per laatikko!

Käy tekemässä tilauksesi suoraan maahantuojan verkkokaupasta tästä.

Mikäli tuote ei ole vielä entuudestaan tuttu, seuraavassa lisätietoja tuottesta.

Haluan ehdottomasti esitellä tämän tuotteen täysillä eläjille, sillä tämä jos mikä mahdollistaa täysillä elämisen! Tiesitkö, että 90% mielihyvähormooni serotoniinista syntyy suolistossa? Oletko kuullut, että suolisto on toiset aivomme? Mi­ten suo­lis­to­mik­ro­bit liit­ty­vät mie­len hy­vin­voin­tiin? Suoli-aivoakseli – mikrobiston ja hermoston monimuotoinen yhteys.

Minä ainakin tiedän mitä se on, kun suolisto on äärimmäisen heikossa kunnossa ja mihin kaikkeen se vaikuttaa. Siitä on täysillä eläminen kaukana.

Tarjoamme nämä äärimmäisen tehokkaat VIVOMIXX™ -tuotteet täysillä eläjille halvimpaan mahdolliseen hintaan yhteistyössä tuotteen maahantuojan Medans Oy:n kanssa! Hinnat näet tämän sivun lopussa.

VIVOMIXX™ maitohappobakteerijauhe sisältää 450 miljardia ja kapselit 112 miljardia maitohappo- ja bifidobakteeria kahdeksasta erilaisesta kannasta!

Tuotteiden bakteerikannat ovat: Streptococcusthermophilus, Bifidobakteeri (B. breve, B. longum, B. infantis), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracase ja Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.

Voit valita VIVOMIXX™-tuotteista kätevät annospussit tai helposti nieltävät kapselit. Annospussin sisältö liuotetaan esimerkiksi veteen, jogurttiin tai mehuun ja nautitaan välittömästi. Kätevät matkakokoiset pakkaukset kulkevat helposti myös mukanasi. Erityisesti kapselit on helppo nauttia vesitilkan kera myös matkalla. Kapselin voi myös helposti avata, jolloin sisältö sekoitetaan nesteeseen ja nautitaan välittömästi.

VIVOMIXX™-tuotteet sopivat sekä kuuriluontoiseen että jatkuvaan käyttöön.

Kenelle?

VIVOMIXX™ -tuotteet soveltuvat kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tuotteet sopivat osaksi monenlaisia ruokavalioita. Vahvat VIVOMIXX™ tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, maidottomia, soijattomia, vegaanisia ja säilöntäaineettomia. VIVOMIXX™ annosjauhe on myös väriaineeton. VIVOMIXX™ tuotteet sopivat osaksi FODMAP-ruokavaliota. VIVOMIXX™ tuotteita voi käyttää myös antibioottikuurin aikana. Suosittelemme ottamaan VIVOMIXX valmisteen ja antibiootin eri aikaan.

Säilytys:

Suosittelemme säilyttämään tuotteet viileässä esim. jääkaapissa. VIVOMIXX™-valmisteet säilyvät huoneenlämmössä vähintään viikon ajan. Annospussi säilyy avattuna jääkaapissa vuorokauden.

Annostelu:

VIVOMIXX™-tuotteet sopivat sekä kuuriluontoiseen että jatkuvaan käyttöön.

Annostelu aikuisille

Kuuriluontoisesti käytettynä: 3–4 annospussia vuorokaudessa 3–4 viikon ajan. Säännöllisesti käytettynä: 1–2 annnospussia vuorokaudessa. VIVOMIXX™-valmisteet suositellaan nautittavaksi aamulla ensimmäisenä tyhjään vatsaan tai kevyen aamupalan yhteydessä.

Annostelu lapsille

VIVOMIXX™ annostellaan lapsen painon mukaisesti seuraavasti:

alle 5 kg 180 miljardia bakteeria vuorokaudessa

5–10 kg 360 miljardia bakteeria vuorokaudessa

yli 10 kg 450 miljardia bakteeria vuorokaudessa

Lapsille VIVOMIXXin™ annosta nostetaan vähitellen kohti yllä mainittua annosmäärää. Erityisesti vauvoille VIVOMIXX™ suositellaan annosteltavaksi aamulla tai päivällä, vauvan ollessa virkeänä.

Tuotteet

VIVOMIXX™ maitohappobakteerijauhe

VIVOMIXX™on vahva ja monipuolinen maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää 450 miljardia bakteeria kahdeksasta eri maitohappobakteerikannasta. VIVOMIXX™ on ravintolisä. 

Tuotteen käyttö:
Suositeltava vuorokausiannos on 1–4 pussia. Liuota pussin sisältö veteen, jogurttiin, mehuun tai mihin tahansa muuhun kylmään hiilihapottomaan juomaan ja nauti välittömästi. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää.  

Tuote: 10 pussia per laatikko, 4,4 g per pussi. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytä tuote jääkaapissa (2–8 °C), mutta viikko huoneenlämmössä ei vaikuta tuotteen tehokkuuteen. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Tuotteen koostumus:
Aineosat: 450 miljardia pakastekuivattua maitohappobakteeria ja bifidobakteeria. Apuaineet: Makeutusaineet: maltoosi, happamuudensäätöaine: piidioksidi (*Streptococcusthermophilus, Bifidobakteeri (B. breve, B. longum, B. infantis), Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus). Tuote on laktoositon, gluteeniton ja soijaton sekä väri- ja säilöntäaineeton.

VIVOMIXX™ kapselit

Vivomixx maitohappobakteerikapseli sisältää 112 miljardia elävää bakteeria ja bifidobakteeria.      
Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), kasviperäinen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo, magnesiumstearaatti, piidioksidi), väriaineet (titaanioksidi). Gluteeniton.

Tuotteen käyttö

Suositeltava vuorokausiannos on 1–4 kapselia. Kapselin voi myös avata ja sisällä olevan jauheen sekoittaa veteen, jogurttiin, mehuun tai mihin tahansa muuhun kylmään hiilihapottomaan juomaan. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. 

Tuote: 10 kapselia per laatikko. 

Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytä tuote jääkaapissa(2–8 °C), mutta viikko huoneenlämmössä ei vaikuta tuotteen tehokkuuteen.Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Tuotteiden hinnat täysillä eläjille

Täysillä eläjät voivat ostaa VIVOMIXX™ tuotteet verkkokaupasta erikoishinnalla käyttämällä alennuskoodia: ELATAYSILLA15

VIVOMIXX™ maitohappobakteerijauhe erikoishinta on vain 19,12€ per laatikko!

VIVOMIXX™ kapselit erikoishinta on vain 10,71€ per laatikko!

Käy tekemässä tilauksesi suoraan maahantuojan verkkokaupasta tästä.

Voit halutessasi käydä noutamassa tilaamasi tuotteet Medans Oy:n toimistolta, jolloin toimituskulut ovat luonnollisesti 0€. Osoite: Pihatörmä 1 A 3 krs, 02240 Espoo (800m kauppakeskus Iso Omenasta)

Täysillä elämistä mahdollistamassa yhteistyössä Medans Oy:n kanssa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta, olethan yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

%d bloggaajaa tykkää tästä: