Aloita urasi verkkokauppiaana!

Päivitetty 18.11.2017

 

12109185_10203672898258034_3207587469643574439_n

 

LR Health & Beauty valittiin parhaaksi suoramyyntiyritykseksi Euroopassa vuonna 2015! Valintakriteereinä oli mm. suoramarkkinoinnin saaman huomion positiivinen kehitys, yrityksen sosioekonomisen hyödyn kasvu ja asiakkaan edut. LR Health & Beauty on saksalainen yritys, joka on alallaan Euroopan suurin.

Lue CEO Dr. Thomas Stoffmehlin haastattelu Network-Karriere lehdessä 3/2017  TÄSTÄ!

 

”LR on suoramarkkinoinnin markkinajohtaja Saksassa, koska yritys hallitsee oman markkinointitapansa optimaalisesti.”

zacharias_2_web

Prof Dr Michael Zacharias, taloustieteiden professori ja suoramarkkinointiasiantuntija


 

Haemme verkkokauppiaita koko Suomen alueelle!

 

  • Saat käyttöösi oman henkilökohtaisen LR-partner sivuston.
  • Saat käyttöösi erinomaisen LR Health & Beauty verkkokaupan sekä Body Mission painonhallintasivuston. Kaikkien kolmen sivuston hinta on vain 4€/kk, 48€/vuosi!
  • Pääset myymään erittäin ainutlaatuisia, huippulaadukkaita saksalaisia tuotteita! (LR-tuotteiden myyntilupaa ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.)
  • Et tarvitse omaa tuotevarastoa, sillä verkkokauppasi kautta tulleet tilaukset toimitetaan suoraan asiakkaillesi LR:n Saksan tehtaalta! (drop shipping)
  • LR toimii 28:ssa maassa ja kauppaverkosto myös.
  • Pääset osallistumaan monipuolisiin suomenkielisiin webinaari -koulutuksiin – vaikkapa älypuhelimesi kautta.
  • Voit kouluttautua hyvinvointi tai ihonhoito- ja kosmetiikkaneuvojaksi – ilmaiseksi.
  • Ansiosi koostuvat muustakin kuin vain myyntikatteesta.
  • Voit aloittaa ensin sivutoimisesti ilman riskiä!

 

Olet positiivinen elämässä eteenpäin pyrkivä persoona, oman tiesi tallaaja, joka pitää haasteista ja itsenäisestä otteesta. Tiedät, että unelmat toteutuakseen vaativat elämänmyönteistä asennetta, intohimoa tekemiseen sekä periksiantamattomuutta. Olet valmis myös uusien asiakaskontaktien luomiseen.

 

 


 

Katso videoesittely LR Health & Beautyn:n toimistolta Turusta. Klikkaa tästä ja valitse oikealta ”katso esittely”.

 

finland_3cd28b86a4

 

Ota meihin yhteyttä tämän sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Lähetämme sinulle sähköpostitse esittelyvideon verkkokauppatoiminnan aloittamisesta!

 

 


Tietoa LR-tuotteiden erittäin korkeasta laatutasosta

 

fresenius_seal_en_0d41c05129  dermatest_logo_8a7992f1ac  laatu4  vke_logo_876a14eac1  bdih_logo_552e62aa15

Tutustu LR Health & Beauty tuotteisiin tarkemmin: FI_producthandbook_kaikki

LR:n tuotteet ovat sertifioituja ja hypoallergeenisesti sekä dermatologisesti testattuja. Osa tuotteista on myös patentoituja. Eläinkokeita ei ole tehty missään tuotteiden kehitys-, valmistus ja testausvaiheessa. Raaka-aineita ei osteta yrityksiltä jotka tekevät eläinkokeita. LR:n tuotteiden myyntioikeutta ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.

Aloe Vera -tuotteet ovat aloiinivapaita eivätkä ne sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Mineraaliöljyt estävät ihon normaalin hengittämisen muodostaen sen päälle ohuen kalvon ja voi täten aiheuttaa iho-ongelmia.  Aloe Vera -tuotteet imeytyvät nopeasti, eivät jätä iholle kalvomaista kerrosta ja tuoksuvat tuoreelta ja raikkaalta.

Kaikki Aloe Vera -tuotteet on valmistettu Aloe Barbadensis Miller -lääkekasvista. Aloe Veraa ei pastöroida, hiilisuodateta, kuumenneta eikä pakasteta, vaan sen valmistuksessa käytetään ainutlaatuista, hellää stabilisointimenetelmää. Tämän ansiosta tuotteiden Aloe Vera -pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. LR Health & Beauty Systemsin tuotteilla on 59 IASC leimaa, mikä on eniten kaikista Aloe Vera -tuotteiden valmistajista.

 

SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinetti

laatu6

• Jos jokin tuote saa käyttää SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinettiä, on tuotteen lisäksi tarkastettu paljon muutakin. Laaja tarkastus alkaa raaka-aineiden, tuotteen ainesosien sekä tavarantoimittajien tarkastuksella ja päättyy valmiin tuotteen tarkastukseen. Muuten: Sinetin myöntämisen jälkeen tarkastetaan jatkossakin säännöllisesti, onko tuotteen laatu edelleen tarkalleen yhtä korkea kuin se, joka oli ja on ratkaiseva laatusinetin myöntämiselle.

 

DERMATEST®-sinetti

laatu5

• Alkuperäinen DERMATEST®-sinetti takaa testausmenetelmien ymmärrettävyyden sekä kuluttajien ja valmistajien turvallisuuden. Tällä sinetillä palkitut tuotteet pitävät lupauksen tarkastetusta ja vahvistetusta laadusta.

Muita palkintoja ja todisteita tuotteiden laadusta:

BSB-innovaatiopalkinto Platinum-sarjalle
11. sija kilpailussa Best Marketing Company Award 2011
Huippusija tuotteelle EdP Bruce Willis tuoksujen kilpailussa Duftstars 2011 VKE:n myöntämänä

Tuoksun kestävyystutkimus

LR on yhdessä Dermatestin kanssa kehittänyt menetelmän hajuvesien kestävyyden tarkastamiseksi. Tutkimus – virallisesti „kliinis-dermatologinen tuoksujen kestävyyden käyttötesti“ todistaa LR-tuoksujen erinomaisen kestävyyden.

LR on erityisesti tämän tutkimuksen ansiosta vienyt vuonna 2009 niin menestyksellisesti läpi tuoksujen uudelleenlanseerauksen.

 

IASC (International Aloe Science Council)

laatu4

IASC on maailmanlaajuinen yleishyödyllinen Aloe Vera-teollisuuden etujärjestö ja tukee Aloe Veran edistämistä. LR on yli 50 laatusinetillä eniten IASC-palkintoja saanut yritys maailmassa (tilanne: 2011). Yksi piirre, joka korostaa sen ainutlaatuista asemaa, on muun muassa erityisen hellävaraisen kylmävalmistusmenetelmän käyttö Aloe Vera-geelin kohdalla.

 

LR organized the

aloe_vera_symposium__0da82d1852

Vieraile Aloe Vera Symposium 2010 -sivustolla.

 

 

laatu1

Sisäiset kehitys- ja tutkimustyön asiantuntijamme ohjaavat ja valvovat kaikkia tuotantoprosesseja. Meillä on tässä suhteessa LR-asiantuntijaryhmän erinoimaisina johtajina Sabine Larsen-Vefring, Ravintolisien tuotekehityksen johtaja ja IASC-hallituksen ainoa eurooppalainen edustaja, ja Dr. Raimund Lierhammer, ihonhoitotuotteiden tuotekehityksen johtaja ja Microsilver- ja Nanogold-kosmetiikkatuotteiden kehittäjä.

laatu2

LR:n oma tieteellinen neuvottelukunta täydentää LR-asiantuntijaryhmää.
int09_LR-GlobalKidsFund
 ”LR Global Kids Fundin kautta antamamme tuen avulla otamme maailmanlaajuisesti sosiaalista vastuuta ja avaamme kaltoin kohdelluille lapsille ja nuorille uusia näköaloja.” – Jens M. Abend, Toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja

 

Tule mukaan auttamaan ihmisiä voimaan hyvin!

 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s