Aloita verkkokauppiaana!

Päivitetty 9.2.2018

 

12109185_10203672898258034_3207587469643574439_n

 

LR Health & Beauty valittiin parhaaksi suoramyyntiyritykseksi Euroopassa vuonna 2015! Valintakriteereinä oli mm. suoramarkkinoinnin saaman huomion positiivinen kehitys, yrityksen sosioekonomisen hyödyn kasvu ja asiakkaan edut. LR Health & Beauty on saksalainen yritys, joka on alallaan Euroopan suurin. LR toimii 28 maassa.

Lue CEO Dr. Thomas Stoffmehlin haastattelu Network-Karriere lehdessä 3/2017  TÄSTÄ!

 

 

zacharias_2_web

 

”LR on suoramarkkinoinnin markkinajohtaja Saksassa, koska yritys hallitsee oman markkinointitapansa optimaalisesti.”

Prof Dr Michael Zacharias, taloustieteiden professori ja suoramarkkinointiasiantuntija

 

 

 

Aloita verkkokauppiaana – kaikki on valmiina!

 

 • Saat käyttöösi oman henkilökohtaisen LR-partner sivuston.
 • Saat käyttöösi erinomaisen LR Health & Beauty verkkokaupan sekä Body Mission painonhallintasivuston. Kaikkien kolmen sivuston hinta on vain 4€/kk, 48€/vuosi!
 • Verkkokauppa ja LR-partner sivusto toimii 23 eri kielellä!
 • Pääset myymään erittäin ainutlaatuisia saksalaisia sertifioituja ja patentoituja tuotteita! (LR-tuotteiden myyntilupaa ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.)
 • Et tarvitse omaa tuotevarastoa, sillä verkkokauppasi kautta tulleet tilaukset toimitetaan suoraan asiakkaillesi LR:n Saksan tehtaalta! (drop shipping)
 • Voit siis keskittyä vain markkinointiin!
 • Yritys toimii 28 maassa.
 • Pääset osallistumaan monipuolisiin suomenkielisiin webinaari -koulutuksiin – vaikkapa älypuhelimesi kautta.
 • Voit kouluttautua hyvinvointi tai ihonhoito- ja kosmetiikkaneuvojaksi – ilmaiseksi.
 • Ansiosi koostuvat muustakin kuin myyntikatteesta (30-35%).
 • Voit aloittaa ensin sivutoimisesti, ilman riskiä!
 • Jotta näkisit itse tuotteiden korkean laadun, tulee sinun valita vapaavalintaisesti tuotteita kuvastoista yhteensä tukkuhinnalla vähintään 89 € edestä. Näit saat oikeudet aloittaa verkkokauppiaana!

 

Katso yrityksen esite TÄSTÄ!

 

Yrityksen kotisivuthttps://www.lrworld.com/fi/

Facebook Suomi: https://www.facebook.com/lrworld.fi/

Facebook (official): https://www.facebook.com/lrworld/

 

 

Jos sinulla on sosiaaliset myyntitaidot hallussa, voit myydä tuotteita myös verkkokaupan ulkopuolella. Halutessasi voit tarjota verkkokauppaa muille yksityishenkilöille ja yrityksille. Kun toimit heidän yhteyshenkilönään saat provisiota ja bonuksia!

 

 

 

finland_3cd28b86a4

 

Katso videoesittely LR Health & Beautyn:n toimistolta Turusta. Klikkaa tästä ja valitse oikealta ”katso esittely”.

Ota yhteyttä tämän sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella. Saat sähköpostitse mm. esittelyvideon verkkokauppatoiminnan aloittamisesta!

Jos haluat lisätietoja puhelimitse, lähetä myös puhelinnumerosi!

• Olethan täyttänyt 18 vuotta

 

 


 

Tietoa LR-tuotteiden erittäin korkeasta laatutasosta

 

fresenius_seal_en_0d41c05129  dermatest_logo_8a7992f1ac  laatu4  vke_logo_876a14eac1  bdih_logo_552e62aa15

 

 

Tutustu LR Health & Beauty tuotteisiin tarkemmin: FI_producthandbook_kaikki

LR:n tuotteet ovat sertifioituja ja hypoallergeenisesti sekä dermatologisesti testattuja. Osa tuotteista on myös patentoituja. Eläinkokeita ei ole tehty missään tuotteiden kehitys-, valmistus ja testausvaiheessa. Raaka-aineita ei osteta yrityksiltä jotka tekevät eläinkokeita. LR:n tuotteiden myyntioikeutta ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.

Aloe Vera -tuotteet ovat aloiinivapaita eivätkä ne sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Mineraaliöljyt estävät ihon normaalin hengittämisen muodostaen sen päälle ohuen kalvon ja voi täten aiheuttaa iho-ongelmia.  Aloe Vera -tuotteet imeytyvät nopeasti, eivät jätä iholle kalvomaista kerrosta ja tuoksuvat tuoreelta ja raikkaalta.

Kaikki Aloe Vera -tuotteet on valmistettu Aloe Barbadensis Miller -lääkekasvista. Aloe Veraa ei pastöroida, hiilisuodateta, kuumenneta eikä pakasteta, vaan sen valmistuksessa käytetään ainutlaatuista, hellää stabilisointimenetelmää. Tämän ansiosta tuotteiden Aloe Vera -pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. LR Health & Beauty Systemsin tuotteilla on 59 IASC leimaa, mikä on eniten kaikista Aloe Vera -tuotteiden valmistajista.

 

SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinetti

laatu6

• Jos jokin tuote saa käyttää SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinettiä, on tuotteen lisäksi tarkastettu paljon muutakin. Laaja tarkastus alkaa raaka-aineiden, tuotteen ainesosien sekä tavarantoimittajien tarkastuksella ja päättyy valmiin tuotteen tarkastukseen. Muuten: Sinetin myöntämisen jälkeen tarkastetaan jatkossakin säännöllisesti, onko tuotteen laatu edelleen tarkalleen yhtä korkea kuin se, joka oli ja on ratkaiseva laatusinetin myöntämiselle.

 

DERMATEST®-sinetti

laatu5

• Alkuperäinen DERMATEST®-sinetti takaa testausmenetelmien ymmärrettävyyden sekä kuluttajien ja valmistajien turvallisuuden. Tällä sinetillä palkitut tuotteet pitävät lupauksen tarkastetusta ja vahvistetusta laadusta.

Muita palkintoja ja todisteita tuotteiden laadusta:

BSB-innovaatiopalkinto Platinum-sarjalle
11. sija kilpailussa Best Marketing Company Award 2011
Huippusija tuotteelle EdP Bruce Willis tuoksujen kilpailussa Duftstars 2011 VKE:n myöntämänä

Tuoksun kestävyystutkimus

LR on yhdessä Dermatestin kanssa kehittänyt menetelmän hajuvesien kestävyyden tarkastamiseksi. Tutkimus – virallisesti „kliinis-dermatologinen tuoksujen kestävyyden käyttötesti“ todistaa LR-tuoksujen erinomaisen kestävyyden.

LR on erityisesti tämän tutkimuksen ansiosta vienyt vuonna 2009 niin menestyksellisesti läpi tuoksujen uudelleenlanseerauksen.

 

IASC (International Aloe Science Council)

laatu4

• IASC on maailmanlaajuinen yleishyödyllinen Aloe Vera-teollisuuden etujärjestö ja tukee Aloe Veran edistämistä. LR on yli 50 laatusinetillä eniten IASC-palkintoja saanut yritys maailmassa (tilanne: 2011). Yksi piirre, joka korostaa sen ainutlaatuista asemaa, on muun muassa erityisen hellävaraisen kylmävalmistusmenetelmän käyttö Aloe Vera-geelin kohdalla.

 

LR organized the

aloe_vera_symposium__0da82d1852

Vieraile Aloe Vera Symposium 2010 -sivustolla.

 

laatu1

Sisäiset kehitys- ja tutkimustyön asiantuntijamme ohjaavat ja valvovat kaikkia tuotantoprosesseja. Meillä on tässä suhteessa LR-asiantuntijaryhmän erinoimaisina johtajina Sabine Larsen-Vefring, Ravintolisien tuotekehityksen johtaja ja IASC-hallituksen ainoa eurooppalainen edustaja, ja Dr. Raimund Lierhammer, ihonhoitotuotteiden tuotekehityksen johtaja ja Microsilver- ja Nanogold-kosmetiikkatuotteiden kehittäjä.

 

laatu2

LR:n oma tieteellinen neuvottelukunta täydentää LR-asiantuntijaryhmää.
 
 
int09_LR-GlobalKidsFund
 
 ”LR Global Kids Fundin kautta antamamme tuen avulla otamme maailmanlaajuisesti sosiaalista vastuuta ja avaamme kaltoin kohdelluille lapsille ja nuorille uusia näköaloja.” – Jens M. Abend, Toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja

 

Tule mukaan auttamaan ihmisiä voimaan hyvin ja ansaitse siinä samalla!

 

 

 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: