Aloita verkkokauppiaana!

Päivitetty 28.11.2018

 

12109185_10203672898258034_3207587469643574439_n

 

LR Health & Beauty valittiin parhaaksi suoramyyntiyritykseksi Euroopassa vuonna 2015! Valintakriteereinä oli mm. suoramarkkinoinnin saaman huomion positiivinen kehitys, yrityksen sosioekonomisen hyödyn kasvu ja asiakkaan edut. LR Health & Beauty on saksalainen yritys, joka on alallaan Euroopan suurin. LR toimii 28 maassa.

 

zacharias_2_web

”LR Health & Beauty on suoramarkkinoinnin markkinajohtaja Saksassa, koska yritys hallitsee oman markkinointitapansa optimaalisesti.”

Prof Dr Michael Zacharias, taloustieteiden professori ja suoramarkkinointiasiantuntija

 

 

 

 

 

Aloita ainutlaatuisten LR-tuotteiden verkkokauppiaana – kaikki on valmiina!

 

 • Saat käyttöösi oman henkilökohtaisen LR-partner sivuston.
 • Saat käyttöösi LR Health & Beauty verkkokaupan , Body Mission painonhallintasivuston, sekä uutuustuote Mind Master Extreme sivuston. Kaikkien neljän sivuston hinta on vain 4€/kk, 48€/vuosi! Sisältäen täyden ylläpidon / sivustojen päivitykset tällä hetkellä (11/2018) 17 eri maan kielellä!
 • Pääset myymään erittäin ainutlaatuisia saksalaisia sertifioituja ja patentoituja tuotteita kansainvälisillä markkinoilla! (LR-tuotteiden myyntilupaa ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.)
 • Et tarvitse omaa tuotevarastoa, sillä verkkokauppasi kautta tulleet tilaukset toimitetaan suoraan asiakkaillesi LR:n Saksan tehtaalta! (drop shipping)
 • Voit siis keskittyä vain myyntiin ja markkinointiin. Saat käyttöösi runsaasti markkinointimateriaalia eri maiden kielillä!
 • LR Health & Beauty yritys on perustettu Saksassa vuonna 1985 ja se toimii tällä hetkellä 28 eri maassa.
 • Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 270 miljoonaa euroa.
 • Pääset osallistumaan monipuolisiin suomenkielisiin webinaari -koulutuksiin kätevästi vaikkapa älypuhelimesi kautta.
 • Voit kouluttautua hyvinvointi tai ihonhoito- ja kosmetiikkaneuvojaksi – ilmaiseksi! Loppukoe suoritetaan Turun toimistolla.
 • Ansiosi koostuvat muustakin kuin myyntikatteesta (30-42%).
 • Erinomainen mahdollisuus myös yrittäjille, voit myydä tuotteita myymälässäsi/liikkeessäsi!
 • Voit aloittaa ensin sivutoimisesti, ilman riskiä!

 

Katso yrityksen esite TÄSTÄ!

 

Yrityksen kotisivut (valikosta löytyy myös suomen kieli): https://www.lrworld.com

Facebook Suomi: https://www.facebook.com/lrworld.fi/

Facebook (official): https://www.facebook.com/lrworld/

Toimitusjohtaja Andreas Friesch Facebook: https://www.facebook.com/CEO.LR

 

 

Voit myydä tuotteita myös verkkokaupan ulkopuolella. Halutessasi voit tarjota verkkokauppa/jälleenmyynti mahdollisuutta yksityishenkilöille sekä myös yrittäjille. Kun toimit heidän yhdyshenkilönään – kouluttajana ja mentorina, sinulle maksetaan siitä provisioita ja bonuksia!

Aloittaessasi jälleenmyyjänä sekä myös koko urasi aikana sinulla on käytössäsi / tukenasi vahva tukiverkosto, joka koostuu erittäin kokeneista suomalaisista LR jälleenmyyjistä!

 

 

finland_3cd28b86a4

LR:n Suomen toimisto sijaitsee Turussa.

 

Oletko kiinnostunut LR-tuotteiden jälleenmyynnistä? Ota yhteyttä tämän sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella.

Jos haluat, että sinulle soitetaan, lähetä myös puhelinnumerosi!

Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias.

 

 


 

 

Tietoa LR-tuotteiden erittäin korkeasta laatutasosta

 

fresenius_seal_en_0d41c05129  dermatest_logo_8a7992f1ac  laatu4  vke_logo_876a14eac1  bdih_logo_552e62aa15

 

 

LR:n tuotteet ovat sertifioituja ja hypoallergeenisesti sekä dermatologisesti testattuja. Osa tuotteista on myös patentoituja. Eläinkokeita ei ole tehty missään tuotteiden kehitys-, valmistus ja testausvaiheessa. Raaka-aineita ei osteta yrityksiltä jotka tekevät eläinkokeita. LR:n tuotteiden myyntioikeutta ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.

Aloe Vera -tuotteet ovat aloiinivapaita eivätkä ne sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Mineraaliöljyt estävät ihon normaalin hengittämisen muodostaen sen päälle ohuen kalvon ja voi täten aiheuttaa iho-ongelmia.  Aloe Vera -tuotteet imeytyvät nopeasti, eivät jätä iholle kalvomaista kerrosta ja tuoksuvat tuoreelta ja raikkaalta.

Kaikki Aloe Vera -tuotteet on valmistettu Aloe Barbadensis Miller -lääkekasvista. Aloe Veraa ei pastöroida, hiilisuodateta, kuumenneta eikä pakasteta, vaan sen valmistuksessa käytetään ainutlaatuista, hellää stabilisointimenetelmää. Tämän ansiosta tuotteiden Aloe Vera -pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. LR Health & Beauty Systemsin tuotteilla on 59 IASC leimaa, mikä on eniten kaikista Aloe Vera -tuotteiden valmistajista.

 

SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinetti

laatu6

• Jos jokin tuote saa käyttää SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinettiä, on tuotteen lisäksi tarkastettu paljon muutakin. Laaja tarkastus alkaa raaka-aineiden, tuotteen ainesosien sekä tavarantoimittajien tarkastuksella ja päättyy valmiin tuotteen tarkastukseen. Muuten: Sinetin myöntämisen jälkeen tarkastetaan jatkossakin säännöllisesti, onko tuotteen laatu edelleen tarkalleen yhtä korkea kuin se, joka oli ja on ratkaiseva laatusinetin myöntämiselle.

 

DERMATEST®-sinetti

laatu5

• Alkuperäinen DERMATEST®-sinetti takaa testausmenetelmien ymmärrettävyyden sekä kuluttajien ja valmistajien turvallisuuden. Tällä sinetillä palkitut tuotteet pitävät lupauksen tarkastetusta ja vahvistetusta laadusta.

Muita palkintoja ja todisteita tuotteiden laadusta:

BSB-innovaatiopalkinto Platinum-sarjalle
11. sija kilpailussa Best Marketing Company Award 2011
Huippusija tuotteelle EdP Bruce Willis tuoksujen kilpailussa Duftstars 2011 VKE:n myöntämänä

Tuoksun kestävyystutkimus

LR on yhdessä Dermatestin kanssa kehittänyt menetelmän hajuvesien kestävyyden tarkastamiseksi. Tutkimus – virallisesti „kliinis-dermatologinen tuoksujen kestävyyden käyttötesti“ todistaa LR-tuoksujen erinomaisen kestävyyden.

LR on erityisesti tämän tutkimuksen ansiosta vienyt vuonna 2009 niin menestyksellisesti läpi tuoksujen uudelleenlanseerauksen.

 

IASC (International Aloe Science Council)

laatu4

• IASC on maailmanlaajuinen yleishyödyllinen Aloe Vera-teollisuuden etujärjestö ja tukee Aloe Veran edistämistä. LR on yli 50 laatusinetillä eniten IASC-palkintoja saanut yritys maailmassa. Yksi piirre, joka korostaa sen ainutlaatuista asemaa, on muun muassa erityisen hellävaraisen kylmävalmistusmenetelmän käyttö Aloe Vera-geelin kohdalla.

 

LR organized the

aloe_vera_symposium__0da82d1852

Vieraile Aloe Vera Symposium 2010 -sivustolla.

 

laatu1

Sisäiset kehitys- ja tutkimustyön asiantuntijamme ohjaavat ja valvovat kaikkia tuotantoprosesseja. Meillä on tässä suhteessa LR-asiantuntijaryhmän erinoimaisina johtajina Sabine Larsen-Vefring, Ravintolisien tuotekehityksen johtaja ja IASC-hallituksen ainoa eurooppalainen edustaja, ja Dr. Raimund Lierhammer, ihonhoitotuotteiden tuotekehityksen johtaja ja Microsilver- ja Nanogold-kosmetiikkatuotteiden kehittäjä.

 

laatu2

LR:n oma tieteellinen neuvottelukunta täydentää LR-asiantuntijaryhmää.
 
 
int09_LR-GlobalKidsFund
 
 ”LR Global Kids Fundin kautta antamamme tuen avulla otamme maailmanlaajuisesti sosiaalista vastuuta ja avaamme kaltoin kohdelluille lapsille ja nuorille uusia näköaloja.” – Jens M. Abend, Toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja

 

Tule mukaan auttamaan ihmisiä voimaan hyvin ja ansaitse siinä samalla!

 

 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: