Aloita verkkokauppiaana!

Päivitetty 9.2.2019

 

 

 

Aloita ainutlaatuisten LR-tuotteiden verkkokauppiaana – kaikki on valmiina!

 

 • Saat käyttöösi oman henkilökohtaisen LR-partner sivuston.
 • Saat käyttöösi LR Health & Beauty verkkokaupan , Body Mission painonhallintasivuston, sekä uutuustuote Mind Master Extreme sivuston. Kaikkien neljän sivuston hinta on vain 4€/kk, 48€/vuosi! Sisältäen täyden ylläpidon / sivustojen päivitykset tällä hetkellä (2/2019) 17 eri maan kielellä!
 • Pääset myymään erittäin ainutlaatuisia saksalaisia sertifioituja ja patentoituja tuotteita kansainvälisillä markkinoilla! (LR-tuotteiden myyntilupaa ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.)
 • Et tarvitse omaa tuotevarastoa, sillä verkkokauppasi kautta tulleet tilaukset toimitetaan suoraan asiakkaillesi LR:n Saksan tehtaalta! (drop shipping)
 • Voit siis keskittyä vain myyntiin ja markkinointiin. Saat käyttöösi runsaasti markkinointimateriaalia eri maiden kielillä!
 • LR Health & Beauty yritys on perustettu Saksassa vuonna 1985 ja se toimii tällä hetkellä 28 eri maassa.
 • Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 270 miljoonaa euroa.
 • Pääset osallistumaan monipuolisiin suomenkielisiin webinaari -koulutuksiin kätevästi vaikkapa älypuhelimesi kautta.
 • Voit kouluttautua hyvinvointi tai ihonhoito- ja kosmetiikkaneuvojaksi – ilmaiseksi! Loppukoe suoritetaan Turun toimistolla.
 • Ansiosi koostuvat muustakin kuin myyntikatteesta (30-42%).
 • Erinomainen mahdollisuus myös yrittäjille, voit myydä tuotteita myymälässäsi/liikkeessäsi!
 • Voit aloittaa ensin sivutoimisesti, ilman riskiä!

 

Katso yrityksen esite TÄSTÄ!

 

Yrityksen kotisivut (valikosta löytyy myös suomen kieli): https://www.lrworld.com

Facebook Suomi: https://www.facebook.com/lrworld.fi/

Facebook (official): https://www.facebook.com/lrworld/

Toimitusjohtaja Andreas Friesch Facebook: https://www.facebook.com/CEO.LR

 

 

Voit myydä tuotteita myös verkkokaupan ulkopuolella. Halutessasi voit tarjota verkkokauppa/jälleenmyynti mahdollisuutta yksityishenkilöille sekä myös yrittäjille. Kun toimit heidän yhdyshenkilönään – kouluttajana ja mentorina, sinulle maksetaan siitä provisioita ja bonuksia!

Aloittaessasi jälleenmyyjänä sekä myös koko urasi aikana sinulla on käytössäsi / tukenasi vahva tukiverkosto, joka koostuu erittäin kokeneista suomalaisista LR jälleenmyyjistä!

 

 

finland_3cd28b86a4

LR:n Suomen toimisto sijaitsee Turussa.

 

Oletko kiinnostunut LR-tuotteiden jälleenmyynnistä? Ota yhteyttä tämän sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella. Lähetämme sinulle kattavan infopaketin sähköpostitse!

Jos haluat, että sinulle soitetaan, lähetä myös puhelinnumerosi!

Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias.

 

LR järjestää menestyneille myyjille vuosittain unohtumattomia matkoja.

 

 


 

LR-TUOTTEET

 

 

 

 

fresenius_seal_en_0d41c05129  dermatest_logo_8a7992f1ac  laatu4  vke_logo_876a14eac1  bdih_logo_552e62aa15

 

 

LR:n tuotteet ovat sertifioituja ja hypoallergeenisesti sekä dermatologisesti testattuja. Osa tuotteista on myös patentoituja. Eläinkokeita ei ole tehty missään tuotteiden kehitys-, valmistus ja testausvaiheessa. Raaka-aineita ei osteta yrityksiltä jotka tekevät eläinkokeita. LR:n tuotteiden myyntioikeutta ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.

Aloe Vera -tuotteet ovat aloiinivapaita eivätkä ne sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Mineraaliöljyt estävät ihon normaalin hengittämisen muodostaen sen päälle ohuen kalvon ja voi täten aiheuttaa iho-ongelmia.  Aloe Vera -tuotteet imeytyvät nopeasti, eivät jätä iholle kalvomaista kerrosta ja tuoksuvat tuoreelta ja raikkaalta.

Kaikki Aloe Vera -tuotteet on valmistettu Aloe Barbadensis Miller -lääkekasvista. Aloe Veraa ei pastöroida, hiilisuodateta, kuumenneta eikä pakasteta, vaan sen valmistuksessa käytetään ainutlaatuista, hellää stabilisointimenetelmää. Tämän ansiosta tuotteiden Aloe Vera -pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. LR Health & Beauty Systemsin tuotteilla on 59 IASC leimaa, mikä on eniten kaikista Aloe Vera -tuotteiden valmistajista.

 

SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinetti

laatu6

• Jos jokin tuote saa käyttää SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinettiä, on tuotteen lisäksi tarkastettu paljon muutakin. Laaja tarkastus alkaa raaka-aineiden, tuotteen ainesosien sekä tavarantoimittajien tarkastuksella ja päättyy valmiin tuotteen tarkastukseen. Muuten: Sinetin myöntämisen jälkeen tarkastetaan jatkossakin säännöllisesti, onko tuotteen laatu edelleen tarkalleen yhtä korkea kuin se, joka oli ja on ratkaiseva laatusinetin myöntämiselle.

 

DERMATEST®-sinetti

laatu5

• Alkuperäinen DERMATEST®-sinetti takaa testausmenetelmien ymmärrettävyyden sekä kuluttajien ja valmistajien turvallisuuden. Tällä sinetillä palkitut tuotteet pitävät lupauksen tarkastetusta ja vahvistetusta laadusta.

Muita palkintoja ja todisteita tuotteiden laadusta:

BSB-innovaatiopalkinto Platinum-sarjalle
11. sija kilpailussa Best Marketing Company Award 2011
Huippusija tuotteelle EdP Bruce Willis tuoksujen kilpailussa Duftstars 2011 VKE:n myöntämänä

Tuoksun kestävyystutkimus

LR on yhdessä Dermatestin kanssa kehittänyt menetelmän hajuvesien kestävyyden tarkastamiseksi. Tutkimus – virallisesti „kliinis-dermatologinen tuoksujen kestävyyden käyttötesti“ todistaa LR-tuoksujen erinomaisen kestävyyden.

LR on erityisesti tämän tutkimuksen ansiosta vienyt vuonna 2009 niin menestyksellisesti läpi tuoksujen uudelleenlanseerauksen.

 

IASC (International Aloe Science Council)

laatu4

• IASC on maailmanlaajuinen yleishyödyllinen Aloe Vera-teollisuuden etujärjestö ja tukee Aloe Veran edistämistä. LR on yli 50 laatusinetillä eniten IASC-palkintoja saanut yritys maailmassa. Yksi piirre, joka korostaa sen ainutlaatuista asemaa, on muun muassa erityisen hellävaraisen kylmävalmistusmenetelmän käyttö Aloe Vera-geelin kohdalla.

 

LR organized the

aloe_vera_symposium__0da82d1852

Vieraile Aloe Vera Symposium 2010 -sivustolla.

 

laatu1

Sisäiset kehitys- ja tutkimustyön asiantuntijamme ohjaavat ja valvovat kaikkia tuotantoprosesseja. Meillä on tässä suhteessa LR-asiantuntijaryhmän erinoimaisina johtajina Sabine Larsen-Vefring, Ravintolisien tuotekehityksen johtaja ja IASC-hallituksen ainoa eurooppalainen edustaja, ja Dr. Raimund Lierhammer, ihonhoitotuotteiden tuotekehityksen johtaja ja Microsilver- ja Nanogold-kosmetiikkatuotteiden kehittäjä.

 

laatu2

LR:n oma tieteellinen neuvottelukunta täydentää LR-asiantuntijaryhmää.
 
 
int09_LR-GlobalKidsFund
 
 ”LR Global Kids Fundin kautta antamamme tuen avulla otamme maailmanlaajuisesti sosiaalista vastuuta ja avaamme kaltoin kohdelluille lapsille ja nuorille uusia näköaloja.” – Jens M. Abend, Toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja

 

Tule mukaan auttamaan ihmisiä voimaan hyvin ja ansaitse siinä samalla!

 

 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: