Tukkuasiakkuus

Tukkuasiakkuus

Tukkuasiakkaana saat erittäin laadukkaita ja ainutlaatuisia LR Health & Beautyn kauneus- ja hyvintointi tuotteita nettohinnalla eli n. 35-40% edullisemmin verkkokaupan normaalihinnoista laskettuna. Tukkuasiakkuus ei edellytä eikä sido sinua mihinkään. Voit ostaa tuotteita niin harvoin tai niin usein kuin haluat. Jos et ole tehnyt ainuttakaan tilausta vuoden kuluessa, tukkuasiakkuus poistetaan sinulta automaattisesti.

Edullisten ostosten lisäksi saat kuukausittain postitse LR Health & Beautyn ajankohtaisen tuotekuvaston. Voit myös halutessasi osallistua ilmaiseksi LR:n järjestämiin tuotekoulutuksiin (pääsääntöisesti webinaarikoulutuksia), jossa saat ajankohtaista tietoa mm. uutuustuotteista.

 

Miten päästä tukkuasiakkaaksi?

Tukkuasiakkaaksi pääseminen edellyttää rekisteröitymistä sekä ensitilauksen tekemistä. Rekisteröityminen tapahtuu rekisteröintilomakkeella. ( FI_PartnerApplicationHealth-2018 ) ( FI_PartnerApplicationBeauty-2018) Rekisteröitymisen yhteydessä pääset valitsemaan haluamasi ensitilaustuotteet vähintään 89.00 eurolla tukkuhinnoin laskettuna. Saat siis tuotteet heti tukkuhinnalla. Voit valita mitä tahansa LR:n hyvinvointi- tai kauneustuotteita.

Suosituimmat ensitilaustuotteet – joita myös myös itse suosittelemme ovat Balance tai Biotic setit. Balance setin saat 28,50€ vielä tukkuhintojakin edullisemmin! Biotic -setin saat jopa 37,10€ tukkuhintojakin edullisemmin! Molemmat setit sisältävät erittäin tehokkaasti sekä kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointia vahvistavia ainutlaatuisia tuotteita!

Voin rekisteröidä sinut suoraan (tarvitsen yhteystietosi ja myös henkilötunnuksesi sekä haluamasi tuotteet) tai voit halutessasi täyttää rekisteröintilomakkeen itse ja lähettää sen sähköpostilla LR Health & Beautyn toimistolle Turkuun. Hakemuksesi käsitellään ja hyväksytyn päätöksen jälkeen saat omat kirjautumistunnukset sähköpostiisi, joita käyttämällä pääset verkkokauppaostoksille edullisin tukkuhinnoin. Ostaessasi tuotteita tukkuasiakkaana tukkuhinnoin on minimi tilaus 60,00 euroa.

Huom! Kun teet rekisteröitymisen itse lomakkeen kautta, sinun ei ole välttämätöntä ilmoittaa henkilötunnusta (syntymäaika riittää) eikä pankkitilin numeroa. Ne voi ilmoittaa myös jälkeenpäin LR:n toimistolle, mikäli jatkossa haluaa saada ostoksistaan bonuksia.

Kaikilla tuotteilla on 60 päivän ilmainen palautusoikeus, voit siis kokeilla tuotteita ilman mitään riskiä!

 

LR Turun toimiston yhteystiedot:

LR Health & Beauty

Joukahaisenkatu 6

20520 Turku

Puh. 02 2759300

Email. service.fi@lrworld.com

 

LR Health & Beauty -tuotteiden myyntilupaa ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä myöskään ruokakaupoilla. Tuotteita on mahdollista ostaa vain ja ainoastaan LR:n verkkokaupasta.

Käy tutustumassa verkkokauppaan TÄSTÄ!

Tuotekuvaston löydät alta, joista voit valita ensitilaustuotteet. Huom. kuvastossa on normaalit kuluttajahinnat. Kun haluat tietää tuotteiden tukkuhintoja, ole yhteydessä –> elataysilla@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella.

 

 

 

LR Health & Beauty – Tuotekuvasto 2 / 2018

 

 

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

%d bloggaajaa tykkää tästä: