Täysillä eläjille LR-tuotteet nettohinnalla!

Oletko vielä käynyt tutustumassa LR-tuotteiden valikoimaan verkkokaupassa? Valikoimissa on täysillä elämistä edistämään erittäin laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita, niin hyvinvointiin kuin kauneudenhoitoonkin. Tuotteet valmistetaan LR:n omassa tehtaassa Saksassa Ahlenin kaupungissa. Yritys on perustettu vuonna 1985.

Sinulla on nyt mahdollisuus saada kauttamme omat ostotunnukset LR:n verkkokauppaan. Pääset sen jälkeen käymään ostoksilla milloin tahansa ja mikä parasta, saat tuotteet aina n. 30-40% edullisemmin verkkokaupan normaalihinnoista! Ostotunnuksien hankkiminen ei velvoita sinua jatkossa yhtään mihinkään.

Ole yhteydessä tämän sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella, niin kerromme sinulle simppelit ohjeet tunnuksien hankkimiseen. Lisäksi saat tietoa EasyShip -tilauksesta, jolloin tuotteet toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja ja joka 5. tilaus on täysin ilmainen.

Olen itse käyttänyt LR-tuotteita mm. Aloe Vera hunaja geelijuomaa sekä patentoitua PRO12 probioottia suolistosairauteni tukihoitona. Olen ollut tosi tyytyväinen!

Käy ehdottomasti tutustumassa tuotteisiin myös perinteisen tuotekuvaston kautta tästä. Muista, että kuvaston hinnat ovat normaalihintoja. Alla on vielä kerrottu tarkemmin LR-tuotteiden laatutasosta.

fresenius_seal_en_0d41c05129
dermatest_logo_8a7992f1ac
laatu4
vke_logo_876a14eac1
bdih_logo_552e62aa15

LR:n tuotteet ovat sertifioituja ja hypoallergeenisesti sekä dermatologisesti testattuja. LR tuotteiden toimivuudet testataan ja todistetaan siis tieteellisin tutkimuksin. Osa tuotteista on myös patentoituja. Eläinkokeita ei ole tehty missään tuotteiden kehitys-, valmistus ja testausvaiheessa. Raaka-aineita ei osteta yrityksiltä jotka tekevät eläinkokeita. LR:n tuotteiden myyntioikeutta ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.

Aloe Vera -tuotteet ovat aloiinivapaita eivätkä ne sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Mineraaliöljyt estävät ihon normaalin hengittämisen muodostaen sen päälle ohuen kalvon ja voi täten aiheuttaa iho-ongelmia.  Aloe Vera -tuotteet imeytyvät nopeasti, eivät jätä iholle kalvomaista kerrosta ja tuoksuvat tuoreelta ja raikkaalta.

Kaikki Aloe Vera -tuotteet on valmistettu Aloe Barbadensis Miller -lääkekasvista. Aloe Veraa ei pastöroida, hiilisuodateta, kuumenneta eikä pakasteta, vaan sen valmistuksessa käytetään ainutlaatuista, hellää stabilisointimenetelmää. Tämän ansiosta tuotteiden Aloe Vera -pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. LR Health & Beauty yrityksen tuotteilla on 63 IASC leimaa, mikä on eniten kaikista Aloe Vera -tuotteiden valmistajista.

SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinetti

laatu6

• Jos jokin tuote saa käyttää SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinettiä, on tuotteen lisäksi tarkastettu paljon muutakin. Laaja tarkastus alkaa raaka-aineiden, tuotteen ainesosien sekä tavarantoimittajien tarkastuksella ja päättyy valmiin tuotteen tarkastukseen. Muuten: Sinetin myöntämisen jälkeen tarkastetaan jatkossakin säännöllisesti, onko tuotteen laatu edelleen tarkalleen yhtä korkea kuin se, joka oli ja on ratkaiseva laatusinetin myöntämiselle.

DERMATEST®-sinetti

laatu5

• Alkuperäinen DERMATEST®-sinetti takaa testausmenetelmien ymmärrettävyyden sekä kuluttajien ja valmistajien turvallisuuden. Tällä sinetillä palkitut tuotteet pitävät lupauksen tarkastetusta ja vahvistetusta laadusta.

Tuoksun kestävyystutkimus

LR on yhdessä Dermatestin kanssa kehittänyt menetelmän hajuvesien kestävyyden tarkastamiseksi. Tutkimus – virallisesti „kliinis-dermatologinen tuoksujen kestävyyden käyttötesti“ todistaa LR-tuoksujen erinomaisen kestävyyden.

LR on erityisesti tämän tutkimuksen ansiosta vienyt vuonna 2009 niin menestyksellisesti läpi tuoksujen uudelleenlanseerauksen.

IASC (International Aloe Science Council)

laatu4

• IASC on maailmanlaajuinen yleishyödyllinen Aloe Vera-teollisuuden etujärjestö ja tukee Aloe Veran edistämistä. LR on yli 60 laatusinetillä eniten IASC-palkintoja saanut yritys maailmassa. Yksi piirre, joka korostaa sen ainutlaatuista asemaa, on muun muassa erityisen hellävaraisen kylmävalmistusmenetelmän käyttö Aloe Vera-geelin kohdalla.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

%d bloggaajaa tykkää tästä: