Tarjouksia täysillä elämiseen!

Mitä tarvitaan elämiseen? Mitä tarvitaan täysillä elämiseen? Samoja asioita, mutta enemmissä määrin, sanoisin. Mitä jos menohaluja riittää, mutta budjettisi ei anna myöten? No nyt ollaan asian ytimessä, annas kun kerron.

Muistatko sellaista kuin Groupon? Hyvä jos muistat, jos et, niin ei se mitään, sillä se on historiaa. Oletko kuullut sellaisesta kuin Offerilla? Jos et, niin siitä seuraavassa.

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka.

Palvelun kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiin palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi myydään myös elämää piristäviä tuotteita. Offerilla myy vain laadukkaiden ja hyväksi havaittujen yritysten alennuslahjakortteja. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%!

Miltä kuulostaisi esim. Naantalissa Kultaranta Resortissa yhden yön majoitus, aamiaiset ja green feet kahdelle hengelle – sisältää myös klubin saunojen ja kuntosalin käytön hintaan 139,00€ (arvo 255,00€)

Budapestissä Soho Boutique hotellissa – 3 yötä kahdelle sis. aamiaiset hintaan 159,00€ (arvo 447,00€).

Image Hair Kampissa hiustenleikkaus, tehohoito ja päähieronta hintaan 29,00€ (Arvo 76,00€).

Ravintola Sabassa Hakaniemessä Intialaiset Chicken Tandoori Special -annokset kahdelle hintaan 22,00€ (arvo 49,80€).

Tampereella Hämeenkadulla 1h hermoratahieronta pään, niskan, hartioiden ja selän alueelle hintaan 22€ (arvo 50,00€).

Listaa voisi jatkaa loputtomiin…

Offerilla nostaa täysillä elämisen tsäänssit täysin uusiin svääreihin! Offerilla tarjousten markkinapaikka on toiminut nyt reilut parisen vuotta. Sen tarjouksia olen hyödyntänyt useasti ja mainiosti on toiminut. Voin siis viimeistään nyt suositella sitä kaikille, jotka haluavat enemmän, mutta huomattavasti edullisemmin. Kukapa ei haluaisi? Niinpä.

Päivitän Elä täysillä Facebook -sivustolle välillä sellaisia tarjouksia, joiden uskon siivittävän sivuston tykkääjiä mitä mukavimpiin hemmottuhetkiin, niin yksin kuin rakkaimpien läheistenkin kanssa. Sillä mitä tämä elämä olisi ilman ikimuistoisia ja ainutlaatuisia kokemuksia. Haluan vielä kertoa siitä, miten itse näen ja koen täysillä elämisen.

Perustin Elä täysillä sivuston muutama vuosi sitten silloin, kun olin suolistosairauteni toistaiseksi pahimmassa vaiheessa. Kamppailin rajujen sairauden oireiden kanssa neljän seinän sisällä likimain kaksi vuotta. Elämässäni ei juuri ollut muuta sisältöä. Henkinen jaksaminen oli erittäin kovalla koetuksella. Jostain ihmeestä sain kuitenkin kaivettua periksi antamattoman asenteen ja sitä kautta vielä jonain päivänä halusin elää täysillä. Kuten arvata saattaa, haaveilin jo pelkästään ravintolaan syömään menemisestä, ulkomaan matkasta, pitkästä pyörälenkistä, jalkapallon pelaamisesta poikani kanssa, siis aivan normaaleista asioista.

Miten sinä koet täysillä elämisen omassa elämässäsi? Oli miten oli, toivottavasti saat siihen vetoapua esim. Offerin tarjouksista, joita siis tulet näkemään silloin tällöin Elä täysillä Facebook -sivustolla! Voit käy kurkkaamassa tarjouksia myös TÄSTÄ!

Saat -10% alennuksen kaikista Offerillan alle 1000 euron tarjouksista alennuskoodilla: elataysilla10

Koodi on voimassa 1.11.2019 asti ja voit käyttää sen niin monta kertaa kuin haluat.

 

Hyviä vointeja ja ikimuistoisia hetkiä!

– Janne

%d bloggaajaa tykkää tästä: