Nutrix – ravintolisävalmennus

Kun terveyteni romahti totaalisesti vuonna 2012 olin suuren pelon ja hämmennyksen vallassa. Tarina on pitkä, mutta siirrytään suoraan siihen pisteeseen, kun oli itse alettava ottamaan asioista selvää. Paljon on opittu, eikä euroissa ole säästelty. Yksityiset lääkärit, ravintoneuvojat ym. tuli käytyä läpi, mutta edelleen niidenkin jälkeen olin hämmennyksen vallassa, vaikka sainkin hyvää tietoa mm. suoliston kunnon parantamisesta ruokavalion ja ravintolisien avulla. Olisin kuitenkin tarvinnut suoraan sellaisen tahon neuvoja, joka neuvoo vilpittömästi kuluttajan näkökulmasta. Eniten minua mietitytti ravintolisien laatujen vaihtelut, sekä se, mitkä olisivat ne olennaisimmat lisät tukemaan optimaalista hyvinvointiani. Tuotteita on markkinoilla jo niin valtavasti, että olemme tosissaan pulassa, jos emme saa asiantuntevaa ja luotettavaa opastusta.

Asiat ovat onneksi menneet eteenpäin ja enää ei tarvitse pähkäillä. Siitä saamme kiittää henkilöitä, jotka ovat halunneet sydämestään ja intohimostaan ottaa asiat hoitaakseen.

”Kansainvälinen hyvinvointitrendi tuo mukanaan kaikenlaisia ajatuksia, tekniikoita, teknologioita ja tuotteita. Niistä suurin osa ei toimi kovinkaan hyvin. Haluan näyttää sinulle sen pienen määrän asioita, jotka toimivat, ja joita on helppo hyödyntää.” – Olli Posti

Olli Posti kirjoitti kirjan Supermarket Survival ruokakaupoissa selviytymiseen. Kirja on ollut jättimenestys, eikä syyttä. Sitä ihmiset tarvitsivat. Kun astut Prisman portista sisään, oletko toisinaan ollut ihmetyksen sokaisema. Mitä ihmettä sitä olisi viisasta ostaa, jotta olisi kaikin puolin hyvä olla niin, että suoli toimisi ja ajatus olisi kirkas.

Jos sitten siirrytään vielä astetta haastavammalle portille ja astutaan luontaistuotekaupppaan. Mitä näkyy? Purkkeja ja pakkauksia hyllyt pullollaan. Onko iskenyt jopa ahdistus niitä katsellessa? Minulla on. Olisiko siinä tapauksessa opastus paikallaan, ei välttämättä siltä kaupan myyjältä, joka myy mitä tahansa, koska siitä hänelle maksetaan, vaan taholta, joka sanoo suoraan kannattaako sinun astua edes koko kauppaan.

Uunituore, täysin ainutlaatuinen Nutrix -valmennus on nyt saatavilla! Valmennuksessa pureudutaan juuri siihen tilanteeseen, kun seisot kaupan ovella ja ihmettelet purkkeja ja pakkauksia.

Yli puolet suomalaisista syövät lisäravinteita tietämättä tarkemmin niiden vaikutuksista tai laadusta.

Kauppojen hyllyt ovat pullollaan toinen toistaan heikkolaatuisimpia ravintolisiä, joiden alkuperää voi vain arvailla. Myös tutkimusten mukaan tavallisista ravintolisistä ei useinkaan ole hyötyä. Kuinka löytää itselleen tärkeät ja riittävän hyvät valmisteet?

Annetaan Olli Postin itse kertoa tarkemmin mistä on kyse!

 

 

Nutrix -valmennus auttaa sinua löytämään avaimet huippufiilikseen, toisin sanoen täysillä elämiseen! Saat koko valmennusmateriaalin käyttöösi pysyvästi, ei vaan vuodeksi, vaan pysyvästi. Voit siis aina palata ratkaisemaan ongelman kun sellainen tupsahtaa eteen. Pääset mukaan todella aktiiviseen Facebook -tukiryhmään, jossa löydät tukea, vinkkejä, infoa ja inspiraatiota saman henkisten kanssa.  Lisäksi pääset myös osallistumaan Anni Sirviön ja Olli Postin kuukausittain järjestettäviin Live-kyselytunteihin!

Ollin lisäksi toisena valmentaja toimii siis Anni Sirviö. Anni on vuonna 2014 valmistunut hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija ja supersuositun Keto Kickstart -valmennuksen perustaja. Anni on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin pariin ketogeenisen ruokavalion avulla. Annin viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan kurssista.

Finterveys 2017 -tutkimuksen mukaan 25–74-vuotiaista suomalaisnaisista 66 prosenttia ja miehistä 54 prosenttia käyttää ravintolisiä.

• Tuotteita on hirmu monenlaisia – eikä mikään taho tarjoa selkeää ohjeistusta niiden käyttöön.
• Oletko käyttänyt magnesiumia kramppien poistamiseksi – ilman tuloksia?
• Oletko kokeillut c-vitamiinia flunssan parantamiseksi – tuloksetta?
• Mitä tuotteita minun kannattaa käyttää – ja miten valita parhaat keinot itseni virittämiseen?

Tämä valmennus vastaa mm. näihin kysymyksiin.

Kun valitset laatua, pääset vähemmällä kuormituksella ja saat helpommin parempia tuloksia. Nutrix auttaa sinua löytämään ja tunnistamaan laadukkaimmat ja terveydelle olennaisimmat tuotteet markkinoiden sekamelskasta. Pääset vihdoin virittämään itsesi ja hyvinvointisi aivan uudelle tasolle!

 

 

Nutrix -valmennus on nyt tarjouksessa hintaan 87,00€ (norm. 119,00€). Elä täysillä haluaa ehdottomasti tukea matkaasi ravintolisien tietämyksen sekä optimaalisen hyvinvointisi huipulle ja tarjoaa -10 % alennuskupongin!

Ostaessasi valmennuksen, kirjoita tilaussivulla kuponki kenttään ELATAYSILLA niin saat valmennuksen hintaan vain 78,30€!

Saat siis koko valmennusmateriaalin pysyvästi omaan käyttöösi. Pääset myös liittymään Facebook -tukiryhmään sekä kuukausittain osallistumaan Annin ja Ollin Live-kyselytunteihin.

Valmennuksella on 100% kahden viikon rahat takaisin tyytyväisyystakuu!

Käy tutustumassa tarkemmin Nutrix -valmennukseen!

Tarjolla on myös muita Kickstart -valmennuksia, joista kaikista saat -10% alennuksen koodilla: ELATAYSILLA