LR LIFETAKT Mind Master Extreme

Tämä tuote on jokaisen täysillä eläjän paras kaveri!

Elämä tuo toisinaan äärimmäisiä haasteita, jolloin tarvitaan lisää energiaa nopeasti, parhaan suorituksen takaamiseksi. Onko työelämäsi ja arkesi kiireistä, ja haluaisit suojata kehoasi stressin aiheuttamilta negatiivisilta vaikutuksilta?

Tälläisissä hetkissä LR LIFETAKT Mind Master Extreme antaa sinulle nopean energia-annoksen. Näin pysyt keskittyneenä ja tehokkaana – missä vain, milloin vain. Mind Master Extreme kulkee aina mukanasi, et tarvitse edes vettä sen ottamiseen. Kaada vain 2,5g:n annospussi suuhusi ja anna liueta kielen päällä, josta ainesosat imeytyvät kehoosi samantien. Tuote on ainutlaatuinen, vastaavaa ei löydy markkinoilta!

Mind Master Extreme on kofeiinia, tauriinia, inositolia, aloe veraa, guarana- ja vihreä tee -uutteita, aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja ja koentsyymi Q10:tä sisältävä jauhemainen granaattiomenan makuinen kasvispohjainen ravintolisä. Tuote sisältää erityisen sekoituksen energiaa antavia ainesosia ja lisäksi suojaravintoaineita.

Mind Master Extreme ei ainoastaan anna sinulle nopeaa energia-annosta, vaan se myös suojaa sinua oksidatiiviselta stressiltä vaikuttavan antioksidanttisekoituksen ansiosta! Kattaa mm. 100% päivittäisestä D ja E-vitamiinitarpeesta. B-vitamiineista tuote sisältää tiamiinia, riboflaviinia, B6- ja B12-vitamiinia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä ovat tukemassa fyysistä ja psyykkistä jaksamista.

Tuotetta kannattaa ottaa esimerkiksi ennen kuntosali harjoitusta, sillä se sisältää L-leusiinia, L-valiinia sekä L-isoleusiinia. Yhteisnimike näille välttämättömiin aminohappoihin kuuluville kolmelle haaraketjuiselle aminohapolle on BCAA (Branched Chain Amino Acids). Yhteensä 20 aminohaposta edellä mainituilla kolmella on suurin vaikutus lihasproteiinisynteesin stimuloimiseen. Niitä nautittuasi aminohapot imeytyvät lihaksistoon välittömästi, ilman, että niiden tarvitsisi ensin kulkea maksan kautta. BCAA tehostaa lihasmassan lisäämistä ja ehkäisee kropan joutumista lihasproteiinia hajottavaan, kataboliseen tilaan. L-Leusiini ehkäisee myös mentaalista uupumusta.

Tuotteen sisältämä L-glutamiini on eniten tunnettu suolen sidekudoksen tärkeimpänä rakenneosana, joka ylläpitää suolen limakalvon kuntoa. L-glutamiini tehostaa aivojen energisyyttä ja vähentää keskittymishäiriöitä. Se auttaa ehkäisemään sosiaalista väsymystä, stressireaktioita ja työuupumusta. Lisäksi se vähentää myös lihasten toimintahäiriöitä.

Kofeiinia on 2,5g:n annospussissa jopa 80mg! Tuotteen sisältämä mikrokapseloitu kofeiini imeytyy elimistöön erityisen hyvin. Tuote on täysin sokeriton, eikä sisällä aspartaamia. Sopii siis myös diabeetikoille. Gluteeniton ja laktoositon, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Älä siis turvaudu sokeripommeihin, vaan kokeile täysin uutta ja ainutlaatuista Mind Master Extremeä ja ylläty kokonaisvaltaisista vaikutuksista!

Tuotetta ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä kofeiini yliherkille.

Pakkaus sisältää 14 annospussia a’ 2,5g.

Mind Master Extreme sisältää:

 
 
 

Käy lukemassa: Usein kysytyt kysymykset

Voit ostaa Mind Master Extremeä suoraan verkkokaupasta TÄSTÄ!

Mikäli haluat ostaa Mind Master Extremeä 2 pakettia kerralla (30 annosta), voit ostaa ne suoraan tukkuhinnalla Easy ship -tilauksena!

 
Tehdessäsi Easy Ship -tilauksen, sinun tulee rekisteröityä. Rekisteröitymislomakkeeseen tulee syöttää koodi, joka on FI00997242 sekä yhteyshenkilö, johon voit kirjoittaa Janne.
 
Easy Ship -tilauksessa sinulle toimitetaan tuotteet automaattisesti 1 tai 2 kuukauden välein, valintasi mukaan. Tuotteet toimitetaan aina ilman toimituskuluja ja saat joka viidennen kuukauden tilauksen täysin ilmaiseksi!
 
Voit peruuttaa Easy Ship -tilauksen milloin tahansa, vaikka heti ensimmäisen tilauksen jälkeen.
 
 
 
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.
 
 

%d bloggaajaa tykkää tästä: