UUTUUS 8/2018! LR LIFETAKT Mind Master Extreme

 

Elämä tuo toisinaan äärimmäisiä haasteita, jolloin tarvitaan lisää energiaa nopeasti, parhaan suorituksen takaamiseksi. Onko työelämäsi ja arkesi kiireistä, ja haluaisit suojata kehoasi stressin aiheuttamilta negatiivisilta vaikutuksilta?

Tälläisissä hetkissä LR LIFETAKT Mind Master Extreme antaa sinulle nopean energia-annoksen. Näin pysyt keskittyneenä ja tehokkaana – missä vain, milloin vain. Mind Master Extreme kulkee aina mukanasi, et tarvitse edes vettä sen ottamiseen. Kaada vain 2,5g:n annospussi suuhusi ja anna liueta kielen päällä, josta ainesosat imeytyvät kehoosi samantien. Tuote on ainutlaatuinen, vastaavaa ei löydy markkinoilta!

Mind Master Extreme on kofeiinia, tauriinia, inositolia, aloe veraa, guarana- ja vihreä tee -uutteita, aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja ja koentsyymi Q10:tä sisältävä jauhemainen granaattiomenan makuinen kasvispohjainen ravintolisä. Tuote sisältää erityisen sekoituksen energiaa antavia ainesosia ja lisäksi suojaravintoaineita.

Mind Master Extreme ei ainoastaan anna sinulle nopeaa energia-annosta, vaan se myös suojaa sinua oksidatiiviselta stressiltä vaikuttavan antioksidanttisekoituksen ansiosta! Kattaa mm. 100% päivittäisestä D ja E-vitamiinitarpeesta. B-vitamiineista tuote sisältää tiamiinia, riboflaviinia, B6- ja B12-vitamiinia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä ovat tukemassa fyysistä ja psyykkistä jaksamista.

Kofeiinia on 2,5g:n annospussissa jopa 80mg! Tuotteen sisältämä mikrokapseloitu kofeiini imeytyy elimistöön erityisen hyvin. Tuote on täysin sokeriton, eikä sisällä aspartaamia. Sopii siis myös diabeetikoille. Gluteeniton ja laktoositon, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Älä siis turvaudu sokeripommeihin, vaan kokeile täysin uutta ja ainutlaatuista Mind Master Extremeä ja ylläty!

Ei suositella lapsille, ei raskaana oleville eikä kofeiini yliherkille.

Pakkaus sisältää 14 annospussia a’ 2,5g.

 

 

Mind Master Extreme sisältää:

 

 

Käy tutustumassa Mind Master Extreme -tuotteeseen virallisella suomenkielisellä sivustolla TÄSTÄ! 

 

Käy lukemassa: Usein kysytyt kysymykset

Voit ostaa Mind Master Extremeä suoraan verkkokaupasta TÄSTÄ!

Mikäli olet tyytyväinen Mind Master Extreme -tuotteeseen, saat sitä jatkossa n. -30% verkkokauppahintaa edullisemmin ja jopa ilman toimituskuluja!

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

 

%d bloggers like this: