Kärsitkö niveloireista?

 

Toimiva, tehokas Aloe Vera FREEDOM geelijuoma ja kapselit nyt Suomessa! Tunnetko henkilöitä tai oletko itse henkilö jolla on nivelrikko, rusto- ja nivelongelmia, fibromyalgiaa, niveltulehduksia, nivelrappeutumaa, kiputiloja, välilevymurheita, reumaa? Tuki- ja liikuntaelimet joustavammiksi, liikkuvammiksi, kivuttomammiksi luonnonmukaisella tukihoidolla, jolla paljon muitakin merkityksellisiä terveysvaikutuksia kehollesi!

LR Aloe Vera Freedom 1000 ml

 

88% puhdasta Aloe Veraa!

Sisältää C-vitamiinia normaalin niveltoiminnan kollageenin muodostuksen tukemiseksi.

Aloe Vera Freedom toimii ja vaikuttaa:

  • Nivelrikko, liikuntaelin ongelmat
  • lihaskivut, -jäykkyys ja -arkuus
  • fibromyalgia
  • krooninen väsymysoireyhtymä
  • vanhenemiseen littyvät oireet ja vaivat

 

shop_banner_animation_fi

Voit ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta TÄÄLTÄ!

 

 

 Active Freedom kapselit

 

Freedom Plus kapselit tarjoavat arvokkaita ainesosia nivelille, rustolle ja jänteille tukee ja stimuloi aineenvaihduntaa ja näin parantaa huomattavasti liikkuvuutta. Erinomainen vanhuksille tai kun kärsii nivelten ja jänteiden tulehduksista. Suositellaan myös urheilijoille, joilla mm. nivelet ovat kovalla koetuksella. Freedom Plus kapselit ovat ihanteellinen täydennys Aloe Vera Freedom juomalle!

Annostelusuositus 2 kapselia päivässä.

Jos henkilö käyttää verenohennuslääkettä, marevania tai muuta suosittelemme, että hän käyttää Freedom kapseleita eikä Aloe Veraa. Jos henkilöllä on proteinuria, eli valkuaista virtsassa tai proteiinien imeytymishäiriö, hän on raskaana tai imettää suosittelemme, että hän käyttää freedom kapseleita geelijuoman sijasta. Syynä on, että kapseleissa ei ole kollageenihydrolysaattia mikä on hyvä aine, mutta sitä ei suositella yllä mainituille henkilöille. Freedom geelijuoma sisältää kollageenihydrolysaattia. Kumpaakin tuotetta voi käyttää erilaisten lääkitysten kanssa yhtä aikaa.

 

Parhaat vaikutukset tulevat esiin 1 – 3 kuukauden käytöllä.
 shop_banner_animation_fi
 Voit ostaa tuotteen suoraan verkkokaupasta TÄÄLTÄ!

 

LR-tuotteiden myyntilupaa ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: