Hyvinvointi- ja puhdistusohjelma

On aika puhdistautua ja optimoida keho täysille tehoille!

Täysin ainutlaatuinen, luonnonmukainen täysillä eläjille suunnattu kehon Hyvinvointi- ja puhdistusohjelma on täällä. Kyseessä on toden totta aivan omaa luokkaansa oleva ohjelma, joka saa aikaan mm. seuraavanlaisia vaikutuksia kehossasi:

  •  saat uutta energiaa ja vireyttä. Voit paremmin!
  • kuona-aineet ja myrkyt poistuvat kehostasi.
  • aineenvaihduntasi saa vauhtia.
  • pH- tasosi nousee eli kehosi haitallinen happamuus vähenee.
  • suolistossasi hyvä bakteerikanta lisääntyy ja tasapainottuu. Näin vastustuskykysi vahvistuu!

Kokonaisvaltainen ohjelma laittaa siis suolistoasi tasapainoon, nostaa kehosi pH-tasapainoa erittäin tehokkaasti, poistaa elimistösi kuona-aineita ja myrkkyjä luonnollisella tavalla, kattaa 10 vitamiinin päivittäisen saantitarpeen, jotka imeytyvät liki 100 % elimistöösi, sillä kyseessä on nestemäinen luomutuote. Tiesitkö, että synteettisesti, kemiallisesti valmistetuista vitamiinipillereistä imeytyy elimistöön tutkitusti vain 5-10% ja kaikki muu on turhaa, joka kuormittaa kehoa.

Kaksi ehdottomasti tärkeintä asiaa ovat suoliston kunto sekä kehon happo-emästasapaino. Ensimmäinen saattaa kuulostaa tutulta. Mutta jälkimmäinen on ehkä vieraampi asia. Pitkäaikainen kehon happamuus altistaa sairauksille ja synnyttää mm. hiljaista tulehdusta elimistössäsi. Sairaudet viihtyvät tulehtuneessa ja happamassa kehossa. Oletko tietoinen kehosi pH-tasosta? Terveyttä on aina miellyttävämpi ja halvempikin hoitaa, kuin sairautta!

Suoliston ja mielen yhteydestä on puhuttu paljon, että sen tutkittu fakta lienee jo tuttua sinullekin. Itse olen siitä myös kävelevä esimerkki. Kun sairastuin suolistosairauteen, suolistoni oli totaalisen huonossa kunnossa. Voin silloin myös henkisesti todella huonosti ja pitkään myös sen jälkeenkin, kunnes se alkoi toipua ja parantua. Kun sain suolistoni tasapainoon, huomasin myös hyvin selvästi mitä tapahtui henkisellä puolella. Se tasapainottui myös.

Ravintoaineiden puute ihmisillä on hyvin yleistä köyhtyneestä maaperästämme, tehoviljelystä, prosessoidusta ravinnostamme ja elintavoistamme johtuen. Ravintoaineiden puute, hiljainen tulehdus ja kehon happamoituminen hiipivät kehoomme useimmiten salakavalasti. Yleisimpiä merkkejä siitä ovat mm. väsymys, ärtyisyys, levottomuus, keskittymishäiriöt, päänsärky, vatsavaivat, erilaiset kivut, kolotukset, univaikeudet. Tiesitkö, että sinulla saattaa olla kuona-aineita elimistössäsi kilo kaupalla? Tämä ohjelma poistaa tehokkaasti edellä mainittua kuonaa, happoja, lisäaineita, kemiaa jne.
luonnollisesti kehostasi.

Pyydä alla olevalla yhteydenottolomakkeella lisätietoja toimivasta Hyvinvointi- ja puhdistusohjelmasta. Sinua ei lisätä mihinkään sähköpostilistalle! Et siis tule automaattisesti samaan jatkossa mitään markkinointiposteja. Saat vain lisätietoa ohjelmasta, kuten sovimme ja sillä sipuli.

Tehokkainta on tietysti keskustella puhelimessa kokeneen hyvinvointineuvojan kanssa yksilöllisestä, kokonaisvaltaisesta tilanteestasi. Näin saisimme kartoitettua yksilöllistä tilannettasi, tarpeitasi nopeammin ja perusteellisemmin. Tämä palvelu on maksuton sinulle! Näin halutessasi laita tietoihin puhelinnumerosi ja toive siitä. Sekä ajankohtia, koska sinut tavoittaa. Sinulle soittaa kokenut hyvinvointineuvoja, joka on auttanut ihmisiä terveysongelmissa hyvällä menestyksellä jo parinkymmenen vuoden ajan. Hän on työskennellyt vuosia myös Terveys- Luontaistuoteliikkeissä.

Hyvinvointi-ja puhdistusohjelmalla on 60 päivän 100% tyytyväisyystakuu! Voit siis kokeilla sitä täysin riskittömästi. Ohjelman hinta päivässä on halvempi kuin kupillinen kahvia huoltoasemalla.

Elämä on täysillä elämistä varten ja me haluamme vilpittömästi tukea sinua sillä matkalla!

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: