Aloita etätyö kotoasi käsin!

Lisätuloja sivutoimisesti tai kokonaan uusi ura ja ammatti!

Tämän hetkinen tilanne asettaa yhteiskuntamme ja jokaisen meistä valtavien haasteiden eteen. Siksi on entistäkin tärkeämpää kirjoittaa tulevaisuus uusiksi yhdessä ja löytää itsensä uudestaan. Meidän tulisi aktiivisesti tukea toisia ympärillämme samoin löytämään uusia näkökulmia – parempaan joustavuuteen, turvallisuuteen, itsenäisyyteen, aikaan ja terveyteen sekä yksinkertaisesti parempaan elämänlaatuun. Tänään ja huomenna.

Tarjoamme sinulle liiketoimintamahdollisuuksia ilman riskiä, toisin sanoen voit työskennellä joustavasti kotoasi käsin hyvämaineisen saksalaisen 35 vuotta vanhan yrityksen kanssa. Työskentelet täysin itsenäisesti ja määräät itse missä, milloin ja kenen kanssa haluat työskennellä. Samalla tarjoamme myös yrittäjille mahdollisuutta kasvattaa liikevaihtoa ydinliiketoiminnan lisäksi.

Sinun on mahdollista toimia usealla eri tavalla riippuen omasta elämäntilanteestasi. Organisaatiossamme saat ilmaista koulutusta (suomeksi webinaareissa), niin tuotteisiin kuin myyntityöhönkin, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Yritys kehittää jatkuvasti ja voimakkaasti uusia innovatiivisia tuotteita markkinoille. Iso osa tuotteista on myös patentoituja, joten niitä ei voi ostaa mistään muualta. Tuotteet ovat sertifioituja ja Saksassa valmistettuja. Allergia- ja dermatologisesti testattuja. Eläinkokeita ei ole käytetty kehitys-, valmistus- tai testausvaiheessa. Raaka-aineita ei myöskään osteta yrityksiltä, jotka tekevät eläinkokeita.

Sinä et siis tarvitse entuudestaan mitään alan tuntemusta, et tarvitse kalliita alku investointeja, etkä myöskään myyntivarastoa. Saat käyttöösi erinomaiset sähköiset materiaalit ja työkalut liiketoimintasi tueksi, sekä täydellisen verkkokaupan, joka kääntyy eri kielille ja toimii 20 eri maassa! Voit hyödyntää myös sosiaalista mediaa markkinoinnissa, niin paljon kuin haluat. Tuotteet toimitetaan asiakkaillesi suoraan valmistajalta Saksasta, ilman välikäsiä. Sinulle maksetaan myyntikate suoraan rahana tilillesi.

Yritys toimii n. 30 eri maassa ja sinulla on erinomainen mahdollisuus laajentaa myyntiverkostoasi haluamiisi maihin.

Lisätietoja suoramyynti työstä: https://www.suomi.fi/yritykselle/yrityksen-perustaminen/yritystoiminnan-suunnittelu/opas/kevyempia-tapoja-ryhtya-yrittajaksi/suoramyynti-ja-verkostomarkkinointi

LR Health & Beauty, jonka päätoimipaikka on Ahlenissa, Wesfahlenissa, on yksi Euroopan johtavista terveys- ja kauneudenhoitoalan tuotteiden suoramarkkinointiyrityksistä ja Direct Selling Europen (DSE) jäsen. Vuonna 2019 ja 2020 LR:n prosentuaalisen liikevaihdon kasvu on kaksinumeroinen.

LR:llä on käytössään oma kehityskeskus, jossa LR:n kauneus- ja terveysasiantuntijat tutkivat ja työskentelevät uusien tuotteiden ja ratkaisujen parissa.

Yrityksen kotisivut (valikosta löytyy myös suomen kieli): https://www.lrworld.com

Facebook Suomi: https://www.facebook.com/lrworld.fi/

Facebook (official): https://www.facebook.com/lrworld/

Virallinen YouTube-sivusto: https://www.youtube.com/user/LRHealthandBeautyHQ/videos

Toimitusjohtaja/ CEO Andreas Friesch Facebook: https://www.facebook.com/CEO.LR

Global Partner Relations Tomas Heursen: https://www.facebook.com/ThomasHeursen.LR

Tuloista ja verotuksesta

LR jälleenmyyjänä toimiessa ei tarvitse olla omaa yritystä. Pääsääntöisesti työtä tehdään itsenäisenä toimijana, ei siis olla palkkasuhteessa LR:ään. Tulot muodostuvat bonustuloista ja myyntikatteesta.

Myös yrittäjät voivat toimia tuotteiden jälleenmyyjinä. Tuotteet saavat olla esillä näyteikkunoilla ja hyllyissä mm. parturi-kampaajilla, hierojilla, jalkahoitajilla, kosmetologeilla, terapeuteilla jne. Monet yrittäjät kaipaavatkin lisätuloja, joten näiden ainutlaatuisten tuotteiden jälleenmyynti on loistava lisätulojen mahdollistaja.

Kun haluat alkaa rakentamaan tuotteiden jälleenmyynnin lisäksi asiakas-, myyntiryhmää, ryhmän provisiotuloista menee tieto LR:n toimesta automaattisesti suoraan verottajalle ja vero pidätetään kunkin henkilökohtaisen veroprosentin mukaan. Tulot verojen jälkeen maksetaan suoraan tilillesi joka kuukausi.

Kun toimintasi laajenee Suomessa tai ulkomailla ja haluat perustaa esim. toiminimen tai liittää toimintasi jonkin muun yrityksen alaisuuteen, silloin sinun tulee hoitaa kirjanpitoa itse tai hankkia kirjanpitäjä ja verot maksetaan tulojen sekä menojen erotuksesta. Tuolloin kuluiksi huomioidaan mm. auton, puhelimen, tietokoneen, toimistotarvikkeiden, tarjoilujen, testereiden ja maistiaisten kuluja. Kaikki, mitkä voidaan hyväksyä jälleenmyyjänä toimimisen kuluiksi ja mitä kuluja se todellisuudessa aiheuttaa.

Tietoa verkkokaupasta

LR:n verkkokauppaportaali mahdollistaa tällä hetkellä tuotteiden myynnin seuraavissa maissa: Saksa, Itävalta, Sveitsi, Tanska, Norja, Ruotsi, Suomi, Italia, Kreikka, Kypros, Albania, Puola, Belgia, Romania, Bulgaria, Ranska, Alankomaat ja Luxenburg, Espanja ja Portugali Kreikassa ja Kyproksella verkkokaupan kieleksi on valittavissa myös englanti. Sveitsissä kielivaihtoehdot ovat saksa ja ranska.

Verkkokauppa on sinun oma henkilökohtainen kauppasi asiakkaillesi ja saat jokaisesta tuotemyynnistä myyntikatteen rahana tilillesi.

Koulutus mahdollisuus

Kaikilla jälleenmyyjillä on mahdollisuus suorittaa ihonhoito– ja hyvinvointineuvojan tutkinto, joka edellyttää hyväksytyn loppukokeen suorittamisen.

Ihonhoitoneuvojan koulutuksessa käydään läpi ihon toimintoja ja miten erilaiset ihonhoitotuotteet vaikuttavat ihomme hyvinvointiin. Hyvinvointineuvojan koulutuksessa käymme läpi kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämän vaiheissa ja tutustumme hyvinvointiratkaisuihimme, sekä hyvinvointituotteisiin.

Koulutukset järjestetään webinar-koulutuksina. Webinaarit seurattuaan on jälleenmyyjän mahdollista suorittaa loppukoe.

Monta syytä aloittaa oma matkasi jo tänään!

Toimiessasi LR-partnerina luot itsellesi taloudellista turvaa ja liikkumisvapautta ja voit sen ansiosta toteuttaa unelmiasi askel askeleelta – saavuttaen ENEMMÄN JOUSTAVUUTTA, YSTÄVIÄ, VARMUUTTA, RIIPPUMATTOMUUTTA, yksinkertaisesti enemmän elämänlaatua ja täysillä elämistä! Täysin yksilöllisesti juuri sinun toiveittesi ja mielikuviesi mukaisesti. Voit rakentaa itsellesi tiimin, jossa tuette toisianne, sillä yhdessä voitte saavuttaa enemmän ja parantaa menestystänne.

JO YLI 35 VUODEN AJAN LR Health & Beauty on ollut vahva liikekumppani, jonka kanssa voit tänään ja myös jatkossa tehdä tulevaisuudestasi positiivisen.

Voit aloittaa liiketoimintasi nopealla aikataululla!

finland_3cd28b86a4

LR:n Suomen toimisto sijaitsee Turussa, osoitteessa Joukahaisenkatu 6, Puh. 02 2759300.

Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä tämän sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella, niin saat tarkempia lisätietoja sähköpostitse.

Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias.

Ota yhteyttä, niin vastaan sinulle pikimmiten!

LR-TUOTTEET

LR Health & Beauty on kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntija. Huipputehokkaat korkealaatuiset hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteemme ovat valmistettu ”MADE IN GERMANY“ ja kehitetty ja valmistettu UUSIMPIIN TIETEELLISIIN TUTKIMUSTULOKSIIN perustuen. Ainutlaatuiset ainesosat ja ylelliset koostumukset, joissa yhdistyvät luonnon ja tieteen parhaat ominaisuudet sekä moderneimmat tekniikat, tekevät hyvinvointi- ja ihonhoitotuotteistamme erinomaisia.

Ainutlaatuisia tuoteratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin.

Vahvoilla tuotemerkeillämme, kuten LR LIFETAKT, yhdistämme ensiluokkaiset hyvinvointituotteet yksilöllisiksi ratkaisuiksi.

Moderneimpia tekniikoita ja laatukontrolleja:

Päätoimipaikkamme Ahlenissa on yksi Euroopan moderneimmista Aloe vera -tuotantolaitoksista. Standardisoidut sisäiset laatukontrollit sekä säännölliset ulkoiset laatukontrollit suorittavat SGS INSTITUT FRESENIUS ja IASC (International Aloe Science Council). Riippumattomat ja tunnetut testausinstituutit vahvistavat tuotteidemme laadun säännöllisesti päätoimipaikassamme Ahlenissa. Käyttämällä moderneja tekniikoita ja korkealuokkaisia ainesosia LR asettaa uusia standardeja kasvojen- ja vartalonhoitoalalle.

Täydellisen LR-tuotteiden kuvaston löydät TÄSTÄ linkistä.

 

LR:n tuotteet ovat sertifioituja ja hypoallergeenisesti sekä dermatologisesti testattuja. LR tuotteiden toimivuudet testataan ja todistetaan siis tieteellisin tutkimuksin. Osa tuotteista on myös patentoituja. Eläinkokeita ei ole tehty missään tuotteiden kehitys-, valmistus ja testausvaiheessa. Raaka-aineita ei osteta yrityksiltä jotka tekevät eläinkokeita. LR:n tuotteiden myyntioikeutta ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.

Aloe Vera -tuotteet ovat aloiinivapaita eivätkä ne sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Mineraaliöljyt estävät ihon normaalin hengittämisen muodostaen sen päälle ohuen kalvon ja voi täten aiheuttaa iho-ongelmia.  Aloe Vera -tuotteet imeytyvät nopeasti, eivät jätä iholle kalvomaista kerrosta ja tuoksuvat tuoreelta ja raikkaalta.

Kaikki Aloe Vera -tuotteet on valmistettu Aloe Barbadensis Miller -lääkekasvista. Aloe Veraa ei pastöroida, hiilisuodateta, kuumenneta eikä pakasteta, vaan sen valmistuksessa käytetään ainutlaatuista, hellää stabilisointimenetelmää. Tämän ansiosta tuotteiden Aloe Vera -pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. LR Health & Beauty Systemsin tuotteilla on 59 IASC leimaa, mikä on eniten kaikista Aloe Vera -tuotteiden valmistajista.

SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinetti

laatu6

• Jos jokin tuote saa käyttää SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinettiä, on tuotteen lisäksi tarkastettu paljon muutakin. Laaja tarkastus alkaa raaka-aineiden, tuotteen ainesosien sekä tavarantoimittajien tarkastuksella ja päättyy valmiin tuotteen tarkastukseen. Muuten: Sinetin myöntämisen jälkeen tarkastetaan jatkossakin säännöllisesti, onko tuotteen laatu edelleen tarkalleen yhtä korkea kuin se, joka oli ja on ratkaiseva laatusinetin myöntämiselle.

DERMATEST®-sinetti

laatu5

• Alkuperäinen DERMATEST®-sinetti takaa testausmenetelmien ymmärrettävyyden sekä kuluttajien ja valmistajien turvallisuuden. Tällä sinetillä palkitut tuotteet pitävät lupauksen tarkastetusta ja vahvistetusta laadusta.

Tuoksun kestävyystutkimus

LR on yhdessä Dermatestin kanssa kehittänyt menetelmän hajuvesien kestävyyden tarkastamiseksi. Tutkimus – virallisesti ”kliinis-dermatologinen tuoksujen kestävyyden käyttötesti“ todistaa LR-tuoksujen erinomaisen kestävyyden.

IASC (International Aloe Science Council)

laatu4

• IASC on maailmanlaajuinen yleishyödyllinen Aloe Vera-teollisuuden etujärjestö ja tukee Aloe Veran edistämistä. LR on yli 50 laatusinetillä eniten IASC-palkintoja saanut yritys maailmassa. Yksi piirre, joka korostaa sen ainutlaatuista asemaa, on muun muassa erityisen hellävaraisen kylmävalmistusmenetelmän käyttö Aloe Vera-geelin kohdalla.

LR organized the

aloe_vera_symposium__0da82d1852

laatu1

Sisäiset kehitys- ja tutkimustyön asiantuntijamme ohjaavat ja valvovat kaikkia tuotantoprosesseja. Meillä on tässä suhteessa LR-asiantuntijaryhmän erinoimaisina johtajina Sabine Larsen-Vefring, Ravintolisien tuotekehityksen johtaja ja IASC-hallituksen ainoa eurooppalainen edustaja, ja Dr. Raimund Lierhammer, ihonhoitotuotteiden tuotekehityksen johtaja ja Microsilver- ja Nanogold-kosmetiikkatuotteiden kehittäjä.

laatu2

LR:n oma tieteellinen neuvottelukunta täydentää LR-asiantuntijaryhmää.
 
 
int09_LR-GlobalKidsFund
 
 ”LR Global Kids Fundin kautta antamamme tuen avulla otamme maailmanlaajuisesti sosiaalista vastuuta ja avaamme kaltoin kohdelluille lapsille ja nuorille uusia näköaloja.” – Jens M. Abend, Toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja

 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: