Clinlife tutkimukset

Mikä on Clinlife?

ClinLife on maailmanlaajuinen verkkopohjainen alusta, joka yhdistää potilaat ja vapaaehtoiset tutkimushenkilöt relevantteihin ja saatavilla oleviin tutkimuksiin helppokäyttöisen prosessin avulla.

ClinLife on ilmainen ja helppokäyttöinen sivusto, jonka avulla potilaat maailmanlaajuisesti voivat löytää sairauteensa soveltuvimmat kliiniset tutkimukset. Se luettelee kaikki saatavilla olevat tutkimukset taudin tai tilan perusteella ja tarjoaa oleellisen linkin tutkimuspaikkojen ja kliinisiä tutkimuksia etsivien ihmisten välillä. ClinLife päivittää säännöllisesti saatavilla olevien tutkimusten luetteloa sivustollaan.

Miksi Clinlife on perustettu?

ClinLifen alkuperäinen ja nykyinen tarkoitus on auttaa potilaita kautta maailman löytämään kliinisiä tutkimuksia. Ilman kliinistä tutkimusta ei olisi uusia lääkkeitä. ClinLifen taustalla oli seuraavia tekijöitä:

Viipeet

Osallistujien puute kliinisessä tutkimuksessa: Jopa 80 % kliinisistä tutkimuksista viivästyy, koska potilaita ei saada rekrytoitua riittävästi. Rekrytoinnin ongelmat johtavat viivästyksiin uusien lääkkeiden saatavuudessa.

Vähäinen osallistuminen

Nykyinen tutkimus viittaa siihen, että alle 10 % suuresta yleisöstä osallistuu kliinisiin tutkimuksiin.

Vähäinen tietoisuus

Vähäinen osallistuminen kliinisiin tutkimuksiin liitetään usein siihen, että potilaat ja heidän lääkärinsä eivät ole niistä tietoisia, samoin kuin siihen, että kliinisten tutkimusten suorittamista ja lääkevalvontaviranomaisten suorittamaa valvontaa ei ymmärretä lainkaan.

Suuri tarve

Kliiniset tutkimukset tarvitsevat kiireellisesti vapaaehtoisia potilaita, koska lääkekehitykseen tulee monia uusia lupaavia lääkkeitä, joilla voitaisiin hoitaa kroonisia, akuutteja ja harvinaisia sairauksia.

Kirjaudu helppokäyttöiseen ClinLife alustaan, niin saat säännölliset päivitykset uusista tutkimuksista, jotka on käynnistetty ja saatavilla alueellasi. Kaikki ClinLife-palvelut ovat ilmaisia eivätkä sido sinua mihinkään.

Tällä hetkellä tarvitaan henkilöitä diabetestutkimukseen. Tämä tutkimus suoritetaan seuraavissa paikoissa: Oulu, 90101, Kuopio, 70100, Jyväskylä, 40620, Kajaani, 87140, Vantaa, 01600, Tampere, 33520

 

%d bloggers like this: