LR Protection hand spray

Ei mikään tavallinen käsidesi. LR on tuonut juuri markkinoille erittäin ainutlaatuisen tuotteen, joka kulkee aina mukanasi pitäen kätesi puhtaana pöpöistä samalla pitäen niistä huolta.

LR PROTECTION HYDRO-ALCOHOLIC HAND SPRAY takaa optimaalisen hygienian ja hoidon yhdessä. Käsisuihkeen alkoholi poistaa iholta bakteerit nopeasti ja tarjoaa ihanteellista suojaa. Glyseroli pidentää ja tehostaa alkoholin vaikutusta. Lisäksi kosteuttavien ominaisuuksien sekä kalvonmuodostuksen ansiosta glyseriini varmistaa silkinpehmeän ja hyvin hoidetun käsien ihon – ilman tahmaisuutta. Suihketta käytetään ilman vettä joten se on ihanteellinen pidettäväksi aina mukana.

 • Tehokas hoitohygienia. Perinteinen, tehokas koostumus, jossa on 75 % alkoholia. Poistaa bakteerit iholta turvallisesti.
 • Valmistettu Saksassa. Parasta laatua korkeimpien laatustandardien mukaisesti.
 • Ihanteellinen ja kattava suoja. Tarjoaa optimaalista hygieniaa ja hoitoa.
 • Erinomainen ihosiedettävyys. Ravitsevan tehonsa ansiosta sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.
 • Täydellinen mukaan otettavaksi. Käsi-suihketta voidaan käyttää missa vain ilman vettä ja se on ihanteellinen mukaan otettavaksi.

Hoito: Käsien jatkuva puhdistaminen rasittaa usein ihoa ja voi jättää iholle kiristävän tunteen. HYDRO-ALCOHOLIC HAND SPRAY puhdistaa ihon kuivattamatta sitä, ja sillä on pitkäaikainen, kosteuttava vaikutus.

Hygienia: erityisen tehokas, todistettua hoitohygieniaa, joka poistaa iholta bakteerit nopeasti ja varmistaa pitkäaikaisen hygienian ja puhtauden luoden iholle suojakalvon. Suihketta käytetään ilman vettä, joten se on ihanteellinen otettavaksi mukaan kaikkialle.
Silkinpehmeille, hygieenisesti hoidetuilee käsien iholle.

Suuren kysynnän vuoksi tuotteella on ostorajoitus!

Tuotetta voi ostaa vain ja ainoastaan LR verkkokaupasta.

1 pullon tai maksimissaan 5 pulloa pääset ostamaan TÄSTÄ.

3 pullon setin tai maksimissaan 2 settiä pääset ostamaan TÄSTÄ.

Elä täysillä toivottaa tämän tuotteen myötä sinulle terveyttä ja elinvoimaa ihan jokaiselle päivälle!

Night Master

Nuku itsesi virkeäksi! Joka yö.

Me huolehdimme kyllä siitä, että lataamme älypuheliemme akut yöllä, mutta 78% väestöstä ei onnistu lataamaan omia akkujaan.

LR LIFETAKT Night Master – uusi unijuoma – huolehtii säännöllisesti nautittuna luonnollisesti ja pitkäkestoisesti rentouttavasta unesta. Ainutlaatuinen TRIPLE EFFECT tukee kehon omaa unirytmiä.

 • Nukahda nopeammin – paremman rentoutumisen ansiosta
 • Nuku sikeämmin – paremman unen laadun ansiosta
 • Herää virkeänä – optimoidun uudistumisen ansiosta unen aikana

 1. Kehon ja mielen rentoutuminen ja rauhoittuminen muodostavat perustan nopealle nukahtamiselle. LR LIFETAKT Night Master parantaa rentoutumisen astetta merkittävästi jopa 40 päivässä ja saa sinut nukahtamaan nopeammin.
 2. Melatoniini on oleellisesti ratkaisevaa hyvälle unelle. Sopivana pitoisuutena se väsyttää ja saa sinut nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan hyvin. LR LIFETAKT Night Master parantaa merkittävästi unen laatua tukemalla kehon omaa melatoniinituotantoa.
 3. Ihminen käsittelee unen aikana informaatiota ja ärsykkeitä. Unen aikana erittyy kasvuhormoneja, jotka säätelevät korjaus- ja kasvuprosesseja. Myös immuunijärjestelmä lepää unen aikana. LR LIFETAKT Night Masterin avulla heräät levänneenä, jotta voit aloittaa päiväsi akut täyteen ladattuina.

Huipputehokas koostumus luonnollisista ja tieteellisesti todistetuista tehoaineista, mm. Aloe vera, sahrami- ja humalauute. Terveellinen: ei aiheuta riippuvuutta. Sokeriton, gluteeniton, laktoositon ja 100% vegaaninen. Luonnollinen kirsikan maku. Kattaa 100% 4 tärkeän B-vitamiinin päivittäisestä saannista, sisältää 250mg L-tryptofaania ja magnesiumia ja on lisäksi huipputiivistetty sinkin lähde.

Käy myös tutustumassa Night Masteriin tuotteen virallisella sivustolla.

Käyttö: Seloitan pussin sisältö 1dl:aan vettä ja juo 30 minuuttia ennen nukkumaan menoa. Pakkaus sisältää 30 annospussia eli kuukauden annokset.

Saat tuotteen kauttamme erikoishintaan kätevällä EasyShip -tilauksella.

Tuotteen normaali verkkokauppahinta on 89,99€ + toimituskulut 6,50€.

Sinä saat tuotteen hintaan 64,30€ ilmaisella toimituksella! Toisin sanoen vain 2€ / vrk hyvistä yöunista! Mikäli jatkat tilausta myös kuukauden kokeilun jälkeenkin, saat joka 5. tilauksen täysin ilmaiseksi (ei edes toimituskuluja), joten vrk kustannus on vieläkin edullisempi.

!! Huhtikuun 2020 ajan saat Night Master tilauksen yhteydessä kaupan päälle ZEITGARD Anti-Age System Sleeping Mask -tuotteen (arvo 30,00€)

Näin teet EasyShip tilauksen: Klikkaa suoraan tuotteen tilaussivustolle TÄSTÄ. Käy ensin rekisteröimässä asiakastili, täytä pyydetyt tietosi. Lomakkeen lopussa täytä yhteyshenkilön tiedot. Koodi: FI00997242 ja Nimi: Janne. Sen jälkeen tee tilaus loppuun. Valitse haluatko, että Night Master tuote toimitetaan sinulle jatkossa 1. vai 2. kuukauden välein. Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi.

Huom! Mikäli haluat kokeilla tuotetta vain kuukauden ajan, voit peruttaa EasyShip -tilauksen milloin tahansa lähettämällä sähköpostin: service.fi@lrworld.com tai puhelimella +358 (0) 2 2759 300. Et siis missään tapauksessa sitoudu yhtään mihinkään.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Immune Plus -geelijuoma

LR Health & Beauty on tuonut juuri markkinoille tuotteen, joka olisi hyvä löytyä jokaisen täysillä eläjän kaapista. Kyseessä on todellinen immuunijärjestelmän vahvistaja Aloe Vera Drinking Gel Immune Plusgeelijuoma!

+ VAHVISTAA = vahvistaa kehosi immuunisoluja

+ AKTIVOI = aktivoi uusien immuunisolujen tuotantoa

+ STIMULOI = immuunijärjestelmä kykenee reagoimaan nopeammin

 

 

Katsotaan tarkemmin mikä tekee tuotteesta todella ainutlaatuisen.

Immune Plus -geelijuomassa on korkea pitoisuus arvokasta, puhdasta lehtigeeliä. Näin saamme todellisen tehon tästä ihmekasvista, joka sisältää jopa yli 200 bioaktiivista ainetta. Aminohapot, vitamiinit (B1, B2, B3, B6, B12, C, E, beetakaroteeni), mineraalit ja entsyymit Aloe verassa ovat erityisessä yhdistelmässä aktiivisten aineiden kanssa tarjoten lisää energiaa ja elinvoimaa, vahvistaen immuunisysteemiä, tukien uudistumisprosessia ja stimuloiden aineenvaihduntaa.

Aloe veran itsessään tiedetään jo vahvistavan vastustuskykyä, mutta kun lisäämme siihen vielä erityisiä vastustuskyvyn spesialisteja, saamme todellisen tehotuotteen. Immune Plus sisältää 85 % Aloe veraa ja sen lisäksi inkivääriä, hunajaa, sitruunaa, sinkkiä, seleeniä ja C-vitamiinia. Juuri niitä tehoaineita jotka ensimmäisenä tulevat varmasti monen mieleen kun puhutaan flunssan ehkäisystä. Miten nämä tehoaineet sitten vaikuttavat?

Inkivääri

Inkiväärinjuuri on mahtava ravintoaineiden lähde. Se sisältää monia aineita, kuten eteerisiä öljyjä, gingerolia, hartsia ja hartsihappoa. Gingerolin sanotaan olevan eteerisistä öljyistä tehokkain, ja toimiikin tulehduksia ehkäisevänä. Lisäksi inkivääri sisältää magnesiumia, rautaa, kalsiumia, kaliumia, natriumia ja fosforia sekä runsaasti C-vitamiinia. Inkiväärin on tutkimuksissa todettu voivan vähentää tulehdusta ja infektioiden määrää. Se toimii myös antioksidanttina suojaten kehoa.1,2,3

Hunaja

Hunaja sisältää valtavasti luontaisia antioksidantteja ja bioaktiivisia aineita. Hunaja itsestään sisältää mm. C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka suojaavat kehoa esimerkiksi viruksilta ja bakteereilta.1,2,3

Sitruuna

Sitruunan tehoaineista tiedetään erityisesti runsas C-vitamiinipitoisuus, mutta se sisältää myös paljon muita tehoaineita, kuten sitruunahappoa, kalsiumia, magnesiumia, flavonoideja, pektiiniä ja limoneeniä, jotka parantavat vastustuskykyä ja taistelevat infektioita vastaan.1,2,3

C-vitamiini

Aloe vera Drinking Gel Immune Plus -geelijuomaan on myös lisätty C-vitamiinia, jotta sen päivittäinen saantisuositus tulee täyteen. C-vitamiini mm. edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, suojaa oksidatiiviselta stressiltä ja edistää energia-aineenvaihduntaa.1,2,3

Sinkki

Sinkki on välttämätöön hivenaine ja tärkeä aineenvaihdunnalle. Immuunijärjestelmän aktivoinnin lisäksi sinkki suojaa soluja hapettumisstressiltä eli oksidatiiviselta stressiltä. Sinkkiä tarvitaan myös monien muiden entsyymien toimintaan.1,4

Seleeni

Se toimii immuunijärjestelmän aktivoijana ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Antioksidanttina se suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.1,5

1C-vitamiini, sinkki ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

2C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

3C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

4Sinkki osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

5Seleeni edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

 

 

Immune Plus -geelijuomassa käytetään Aloe vera Barbadensis Miller -lajia (kestävää viljelyä Meksikossa), sillä se on Aloe vera -lajeista ainut, joka sopii elintarvikkeeksi sekä sisältää korkeimman pitoisuuden tärkeitä ravintoaineita. Se ei sisällä aloiinia (*Aloiinipitoisuus alle <0,1mg/L)

Mitä kaikkea Aloe vera Barbadensis Miller sitten sisältää luontaisesti?

 1. Polysakkaridit, kuten acemannan: Pitkäketjuinen sokeri acemannan on yksi Aloe veran tärkeimmistä ravintoaineista. Acemannaania on kaikissa kehomme soluissa ja sillä on soluja uudistava vaikutus. Lisäksi sillä on suojaava tehtävä, sillä se vahvistaa immuunijärjestelmäämme, parantaa aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Lisäksi se on suonien, nivelten ja rustojen sekä nivelsiteiden perusaine. Ihmiskeho tuottaa acemannaania murrosikään saakka, mutta tämän jälkeen sen muodostuminen vähenee. Ihonhoidossa acemannan ja polysakkaridit ovat erityisiä kosteuttavia ainesosia.
 2. Vitamiinit ja mineraalit, kuten: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, kalium, kalsium, magnesium, rauta, natrium, kromi ja sinkki.
 3. Aminohapot: 22 aminohaposta Aloe vera Barbadensis Miller sisältää luontaisesti 20:tä ja välttämättömistä aminohapoista seitsemää.
 4. Salisyylihappo: Luonnollisessa muodossa oleva salisyylihappo lieventää kipua ja ehkäisee tulehduksia.
 5. Ligniini: Se tehostaa Aloe veran kosteuttavien ja hoitavien aineiden kulkeutumista ja vaikuttamista syvempiin ihokerroksiin.

 

Immune Plus -geelijuomalla on SGS INSTITUT FRESENIUKSEN sekä IASC:n laatusinetit (International Aloe Science Council). Geelijuoma valmistetaan LR Health & Beautyn omassa yhdessä Saksan moderneimmista tuotantolaitoksista. LR on ollut Aloe vera expertti jo yli 17 vuoden ajan.

 

Onko LR:n Aloe Vera Drinking Gel ainoa Aloe Vera -juoma markkinoilla, jolla on INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä?

Tällä hetkellä vain Aloe Vera Drinking Gel -juomilla on vaikeasti saavutettava SGS INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä.

Valvooko SGS INSTITUT FRESENIUS myös työoloja Meksikossa?

ISGS INSTITUT FRESENIUKSEN tarkastusten yhteydessä valvotaan myös työoloja paikan päällä – sillä seurauksella, että viljelyssä, korjuussa ja jalostuksessa vallitsevat hyvät ja eettisesti hyväksyttävät työolot. Tarkastusten aikana vahvistetaan myös, ettei missään työvaiheessa käytetä lapsityövoimaa. LR ei hyväksy lapsityövoimaa ja se olisi syy yhteistyön välittömään lopettamiseen.

Mikä on SGS INSTITUT FRESENIUS?

SGS INSTITUT FRESENIUS antaa nykyään yhden vaikeimmin saatavista ja arvostetuimmista laatumerkinnöistä, muun muassa elintarvikkeille ja ravintolisille. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuulunut vuodesta 2003 Société Générale de Surveillance -konserniin (SGS), joka perustettiin 1800-luvulla Ranskassa, suorittamaan viljan tarkastuksia. Yritys keskittyy nykyään laboratorioanalyyseihin ja elintarvikkeiden sekä kulutustavaroiden sertifiointiin.

Miten INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä eroaa muista tarkastusmerkinnöistä?

Elintarvikkeissa on paljon erilaisia tarkastusmerkintöjä ja laboratoriopalveluiden tarjoajia. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuitenkin muiden tarjoajien, kuten esim. saksalaisten Ökotestin ja Stiftung Warentestin rinnalla yksi tunnetuimmista tarkastusmerkinnöistä markkinoilla. SGS INSTITUT FRESENIUS on tullut tunnetuksi siitä, että se on taannut jo yli 35 vuoden ajan korkeinta laatua – kestävä konsepti, joka toimii: SGS INSTITUT FRESENIUS on nykyään yksi vaikeimmin saavutettavista laatumerkinnöistä markkinoilla! Lisänäkökohta on tarkastusten säännöllisyys. Merkintä ei perustu valikoivaan valvontaa, vaan myös takaa pysyvästi korkeat laatuvaatimukset. Lukuisia tuotteiden esitutkimuksia tehdään vain merkinnän saamiseksi. Yksinkertaisesti kaikki tarkastetaan: raaka-aineista jokaiseen yksittäiseen käsittelyvaiheeseen ja täyttämiseen saakka. SGS INSTITUT FRESENIUKSEN tekemät peitellyt testiostot varmistavat lopputuotteen laadun. LR käy läpi tällaisen tiukan ja yksityiskohtaisen valvonnan vapaaehtoisesti sertifioidakseen tuotteensa korkean laadun.

 

Mikä on IASC (International Aloe Science Council)?

IASC on tieteellinen yhdistys, joka on omistautunut Aloe vera kasvin positiivisista ominaisuuksista tiedon levittämiseen. IASC, jonka toimipaikka on Marylandissa (USA), sertifioi Aloe Vera -tuotteita tiukkojen vaatimusten mukaan, jotta niiden laatua erityisesti korostettaisiin.

 

Tuotteen tilaus

Edullisin ja järkevin tapa tilata Immune Plus -geelijuomaa on Easy Ship tilaus. Easy Ship tilauksessa tuotteet toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja ja saat joka viidennen tilauksen täysin ilmaiseksi! Tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti joka kuukausi tai joka toinen kuukausi, valintasi mukaan. Voit peruuttaa Easy Ship tilauksesi milloin tahansa soittamalla LR:n toimistolle Turkuun tai lähettämällä sähköpostia, ilman mitään irtisanomisaikoja tai muitakaan ehtoja.

2 pulloa Immune Plus -geelijuomaa riittää kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Easy Ship -tilauksen kokonaiskustannus 2 kuukaudelle on yhteensä 64,40€ eli vain 1€ päivässä! (verkkokaupassa yhden pullon hinta on 44,98€ + toimituskulut 5,90€) Kun saat joka viidennen tilauksen täysin ilmaiseksi on silloin päiväkohtainen kustannus vain 0,85€!

Kun haluat tilata Immune Plus -geelijuomaa Easy Ship -tilauksena, ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin lähetämme sinulle tarvittavat tiedot tilauksen tekemiseen sekä annostus ohjeen.

Mikäli olet kiinnostunut myös muista LR:n huippulaadukkaista Aloe Vera -geelijuomista, löydät ne verkkokaupasta.

 

8 viikon startti -valmennus

Kevään 2020 ryhmä starttaa maanantaina 16.3.2020, ilmoittaudu mukaan!

8 viikon startti on poikkeuksellinen kolmen kovan luokan ammattilaisen järjestämä verkkovalmennus. Valmennuksen tavoitteena on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen. Valmennuksen kesto on 8 viikkoa ja sinulle opetetaan heti ruokavalio, jota voit noudattaa loppuelämäsi. Sinulle ei opeteta ”dieettiä”, vaan ruokavalio, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa.

Tässä valmennuksessa sinua ei pistetä puntille tai juoksemaan vaan liikunnan sijaan alat nukkumaan ja annat kehosi tehdä työn puolestasi. Ruokavalio perustuu puhtaaseen aitoon ruokaan, jota saat lähikaupastasi. Tässä valmennuksessa ei myöskään syödä pillereitä, jauheita tai lisäravinteita vaan pelkästään normaalia ruokaa.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen. Kun lähdet mukaan niin näet tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Tunnistatko itsesi näistä asioista?

 • Painoa on kertynyt enemmän kuin haluaisit. Ehkä vyötärölle ja myös muualle.
 • Olet kiinnostunut parantamaan kehonkoostumustasi, mutta mikään ei tunnu toimivan, ainakaan pysyvästi.
 • Haluat oppia yksinkertaisen tavan ylläpitää painonpudotusta. Sellaisen, jonka avulla onnistut pysyvästi.
 • Haluat olla pysyvästi hoikempi, etkä halua enää kokeilla erilaisia jojo-dieettejä.
 • Et halua aloittaa treenaamista tai muuttaa liikuntatottumuksiasi ja haluat silti pudottaa painoa.
 • Haluat päästä alkuun mahdollisimman helposti niin, että sinulla on käytössäsi, tieto, asiantuntemus ja muiden tuki.
 • Haluat noudattaa yksinkertaista ruokavaliota, johon löydät kaiken tarvittavan lähikaupasta. (ei kalliita pussikeittoja tai pillereitä)
 • Haluat myös yleistä virkeyttä ja keveyttä sekä hyvää oloa.

Jos osui ja upposi on aika antaa raudanlujien ammattilaisten auttaa sinua yli 40 vuoden kokemuksella!

Keitä he ovat, he ovat tässä.

Samuli Perälä

Valmennuskokemusta Samulilla on kertynyt 20-vuoden ajalta. Valmennuksissa on ollut vuosien varrella useiden eri lajien urheilijoita. Ammattijääkiekkoilijoiden kanssa hän työskennellyt ravintovalmentajana nyt noin 10-vuotta. Samulin valmennuksissa on ollut NHL-, KHL-, SM-liiga-kiekkoilijoita, Pohjois-Amerikan nuorten sarjoissa sekä Euroopan pääsarjoissa pelaavia kiekkoilijoita, SM-liigajoukkueita sekä mm. Jääkiekon Nuorten Maailmanmestarijoukkue vuodelta 2016.

Teemu Eloranta

Koulutustaustaltaan Teemu on ravintoterapeutti, fitnessvalmentaja ja urheiluhieroja. Ammattimaista valmennuskokemusta on takana yli 10 vuotta. Suomen Fitnessurheilu Ry:n valitsi Teemun vuoden 2016 valmentajaksi. Ravintovalmennusta hän on tehnyt useiden lajien edustajille lajeina esimerkiksi: hiihto, jääkiekko, triathlon, yleisurheilu, kamppailulajit ja fitnesslajit.

Sami Sundvik

Suomalainen treenaamisen ja ravinnon moniammattilainen. Samilla on takana 30 vuoden treenikokemus ja lähes 20 vuotta opiskelua treeniin ja ravintoon liittyen. Sami on pitänyt satoja henkilökohtaisia ravintovalmennuksia – lajeina esimerkiksi hiihto, pikaluistelu, pyöräily, voimanosto ja kamppailulajit.

Olet siis todellakin asiansa osaavien ammattilaisten ohjauksessa.

Kevään 2020 uusi ryhmä aloittaa maanantaina 16.3.2020. Valmennuksen normaali hinta on 97€.

Kun hyödynnät ennakkotilaajan hinnan, säästät 48€. Hinta valmennukselle on nyt vain 49€!

Valmennuksella on 100% takuu eli voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos tuloksia ei synny, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita!

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa-sivulta.

Elä täysillä haluaa auttaa ihmisiä löytämään ne maksimaaliset kehon voimavarat, jotka antavat potkua päivittäiseen täysillä elämiseen sekä yöllä nukkumiseen. Siksi yhteistyö Samulin, Samin ja Teemun kanssa on itsestäänselvyys. Valmennuksen on käynyt jo yli 11000 osallistujaa!

Käy lukemassa lisää ja ilmoittaudu mukaan 8 viikon startin kevään 2020 ryhmään TÄÄLTÄ!

Testivoittaja probiootti!

PRO12 on ainut probioottituote maailmassa, joka on tuplasti mikrokapseloitu ja sisältää huikeat 12 bakteerikantaa!

• Yksi patentoitu mikrokapseloitu PRO12-kapseli sisältää yhteensä miljardi probioottista bakteeria. Ne voidaan jakaa 12 erilaiseen bakteerikantaan. Tämä yhdistelmä on ainutlaatuinen.

 

image

 

PRO12 sisältää seuraavia bakteerikantoja:

• Bifidobacterium longum
• Bifidobacterium breve
• Bifidobacterium bifidum
• Bifidobacterium infantis
• Bifidobacterium lactis
• Lactobacillus plantarum
• Lactobacillus casei
• Lactobacillus paracasei
• Lactobacillus rhamnosus
• Lactobacillus acidophilus
• Lactobacillus bulgaricus
• Streptococcus thermophilus
+ Prebiootti*
FOS (fruktio-oligosakkarideja)
* Prebiootti on probioottisten bakteerien ravintoa ja toimii siten kehossa bakteerien ”starttiapuna”.

 

PATENTOITU JA TESTATTU MIKROKAPSELOINTI!

Ratkaisevaa probioottisten tuotteiden vaikuttavuudelle on bakteereiden eloonjäämisaste kriittisen mahan läpikulun aikana matkalla suoleen. Mahassa olevat suolahapot voivat tuhota bakteereita ja tehdä ne tehottomiksi. PRO12 on tuplasti mikrokapseloitu tuote, joka suojaa bakteereita selvästi tehokkaammin kuin monet muut tuotteet. Mikrokapselointi tarkoittaa, että se luovuttaa ohutsuolessa tasaisesti noin 5 tunnin ajan 12 eri bakteerikantaa. Tutkimuksissa PRO12 on ollut testivoittaja!

 

pro12_3

 

 

 

Tohtori Sven Wershanin mukaan ”jos sinulla tai tuttavallasi on Psoriasis, ekseema, atooppinen ihottuma, neurodermatiittia tai ihosairauksia tulisi syödä jatkuvasti LR PRO12 tuotetta. Muihin suolisto- ym. terveydellisiin ongelmiin ja vastustuskyvyn vahvistamiseen 2-3 kk kuureina muutaman kerran vuodessa. Pikkulapset hyötyvät probiooteista nopeammin. Mitä nuorempana aletaan käyttämään sen parempi.”

 

PRO12 kapselin voi jakaa 3 osaan tai puolittaa ja sekoittaa ruokaan, mutta ei kuumaan.

 

”Viime vuosien aikana muutokset suolistomikrobistossa on yhdistetty moniin sairauksiin, kuten esimerkiksi tulehduksillisiin suolistosairauksiin, diabetekseen sekä Parkinsonin ja Alzheimerin tauteihin. Viimeisimpänä suoliston bakteerit on yhdistetty myös masennukseen ja ahdistusoireisiin.”

LR LIFETAKT PRO12

PRO12 on probiootteja ja prebiootteja sisältävä maitohappobakteerivalmiste. Prebiootit ovat probioottisten bakteerien ravintoa. Tämä ”ravintopaketti” edistää bakteerien kasvua suolistossa ja tukee suolistoflooran tervettä tasapainoa. Suosittelemme ottamaan tuotetta 3 kuukauden kuurin, jotta huonokuntoinenkin suolisto asettuu tasapainoon. Käytän itse tätä tuotetta suolistosairauteni tukihoitona säännöllisesti.

12 mikrokapseloitua bakteerikantaa!
• Miljardi probioottista bakteeria kapselissa
• Säätelee suolistoflooraa
• Optimaalinen immuunijärjestelmän vahvistaja
• Patentoitu mikrokapselointi! Patenttinumero: EP 2 228 067 A1
• Laktoositon, Gluteeniton
• Valmistettu Saksassa

 

Annostelusuositus: 1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera. Ota iltaisin ennen nukkumaan menoa.
Purkissa 30 kapselia – kuukauden annokset. Tuotetta voi ostaa ainoastaan LR-verkkokaupasta. Lue vielä tarkempi kuvaus PRO12 tuotteesta tästä.

 

ELOKUUN 2019 TARJOUS!

 

PRO12 tuotteen 3 purkin setti (3 kuukauden kuuri) on nyt Elokuun 2019 ajan tarjouksessa hintaan 103,98€ (34,66€/purkki). Normaali settihinta 139,99€. Normaali 1 purkin hinta 52,00€.

Elokuun tarjous-setin pääset ostamaan tästä! Voit tehdä tilauksen verkkokaupasta myös postiennakolla, jolloin maksat tilauksen vasta noudettaessa.

Onko asiasi sittenkin liian hyvin?

Olen toisinaan törmännyt tilanteisiin, että on pitänyt miettiä ovatko joillain asiat liiankin hyvin.

Tyytymättömyys oikeastaan kaikkiin elämän osa-alueisiin on läsnä, vaikka kaikki on ainakin boksin ulkopuolelta katsottuna kunnossa. Tarkoitan työ, parisuhde, terveys jne. Kuitenkin päivästä toiseen seuraa ahdistusta, tuskailua, tyytymättömyyttä. Useimmiten edellä mainituille on lääkkeenä alkoholi. Lääkettä liikaa otettaessa alkaa olemaan koetuksella kaikki edellä mainitut, ensimmäisenä vastaan kävelee terveys. Kun se romahtaa lähtee alta työ, sen jälkeen lähtee kumppani ja perhe. Mitä jää jäljelle, alkoholi ja tyytymättömyys, jotka olivat kaiken pahan alku ja juuri. Loppu onkin karua kerrottavaa, eikä siitä sen enempää.

Palataanpa alkuun. Tyytymättömyys kaikkiin elämän osa-alueisiin. Se on sitä kun mikään ei riitä, ei mikään. Rahaa ei ole riittävästi, vaikka on varaa matkustella useita kertoja vuodessa kaukomaille. Asunto on liian pieni, vaikka se on omakotitalo. Auto on jo liian vanha, koska se on jo 3 vuotta vanha. Kumppani on rasittava ja ilkeä, vaikka luot itse käytökselläsi ilmapiirin, että muuta ei voi odottaa. Töissä saat klousattua enemmän kuin mukavasti kauppoja kuukaudessa. Lapset kaipaavat suuresti rakkauttasi ja huomiotasi, mutta sinä et edes huomaa heitä. Mielessäsi pyörii vain liukuvat keskiarvot ja se milloin ne leikkaavat, jotta pääset myymään päivittäin seuraamasi osakkeen hyvällä voitolla. Voittorahoilla ostat suosikki sikareitasi, konjakkia sekä kaksi uutta Hugo Bossin pukua. Sinulla ei käy edes mielessä, että sijoittaisit ne voitot perheen yhteiseen hyvään. Et näe, että sinulla on sellainen.

En tiedä missä elämäntilanteessa sinä olet, mutta toivottavasti et edellä mainitussa. Tai jos olet, ymmärrät missä mennään. Sinulla saattaa olla asiat liiankin hyvin. Todennäköisesti et ymmärrä sitä ennen kuin sinulta viedään jotain pois. Olisiko se vaikka perhe tai terveys? Saat pitää sikarisi ja konjakkisi. Miten pitkään pärjäät ne seuranasi, ennen kuin alat kaipaamaan niitä mitä sinulta vietiin. Jos aletaan sitten tekemään vaihtokauppaa, suostutko vaihtamaan hyvä palkkaisen työsi siihen, että saat terveytesi takaisin? Entä osakesäästötilisi siihen, että saat perheesi takaisin? Harvalta enää kysytään sellaisia, ne menivät jo. Sinä sait mitä ansaitsit.

Selviytyjät Suomi ohjelmaa katsoessani oli hienoa nähdä miten jo kuukaudessa ihmisten arvostus elämän perusasioista nousi silmissä. Kunnon tyyny, patja, hedelmät, mausteet, tuorepuristettu appelsiinimehu, kirje omalta perheeltä pitkän ajan jälkeen. Miten se saataisiin tapahtumaan ilman, ettei tarvitsisi lähettää autiolle saarelle. Kun jokin asia muuttuu itsestäänselvyydeksi, ollaan jo jyrkässä luisussa rotkoon. Millekään asialle ei saisi käydä niin. Mitä olisit halunnut tehdä elämässäsi toisin kysytään kuolin vuoteella. Olisin halunnut viettää enemmän aikaa lasteni kanssa. 35 vuotta aiemmin et tehnyt sen asian eteen mitään, kävelit vain ohi tietokoneellesi katsomaan joko liukuvat keskiarvot ovat leikanneet. Järki ei leikannut silloin siihen mihin piti.

Kirjoitan omiin kokemuksiini pohjautuen. En ole yhtään sen parempi ja fiksumpi kuin kukaan mukaan näiden asioiden kanssa. Tai sanotaanko, että en ainakaan ole ollut, mutta elämä on pannut polvilleen ja pistänyt oppimaan. Pakosti. Joitain asioita olen saanut takaisin, jotkut menivät, eikä niitä takaisin saa. Sen kanssa on opittava elämään. Pienien asioiden arvostaminen. Juoksulenkillä jalat toimivat, tenniksessä kädet toimivat, töissä pää toimii. Yhteisen ajan arvoa pojan kanssa touhutessa ei voi valuutassa mitata.

Nöyryys elämää kohtaan. Toisen kunnioittaminen ja arvostaminen. Omien heikkouksien tunnustaminen. Elämän rajallisuuden ymmärtäminen ja ennen kaikkea tyytyväisyys siihen mitä sinulla juuri nyt on, kun katsot kirjahyllyssäsi perheesi yhteiskuvaa Thaimaan reissulta, joka on otettu aikaa ennen osakesäästötilin. Siinä on se tärkein mitä sinulla on nyt ja aina. Pidä huoli siitä, että mikään asia elämässäsi ei ikinä mene sen edelle.

Merkitys

Haluan jakaa kanssasi Hilkka Olkinuoran kirjoittamia ajatuksia elämästä. Ne ovat paljon puhuttelevia ja niissä piilee syvää viisautta ja opetusta itse kullekin riippumatta iästä tai elämän tilanteesta. Syvenny teksteihin rauhassa ja ajatuksella. Toivon, että saat niistä voimia, iloa ja tukea elämäsi polulle.

Tässä ensimmäinen: Merkitys

 

Olemassa olo on lahja. Se on olemukseltaan elämän mittainen tehtävä.

Ihminen on merkityksiä etsivä olento. Ihmisenä olo on hänelle tärkeä asia. Hänen oma kohtalonsakaan ei jätä häntä rauhaan. Minäksi ryhtyessään hän aloittaa merkitystyönsä, mutta asettuu samalla alttiiksi ja näkyväksi muiden elämässä. Hän rakentaa uutterasti elämänsä tarinaa, usein huomaamatta, että naapurikin on tunkeutunut hänen työmaalleen. Merkitys syntyy aina suhteessa muihin merkityksiin.

Olisi turvallista tietää, etten ole elänyt turhaan. Että kaikella on ollut ja on edelleen jokin syy. Etten syntynyt tänne vain kuollakseni vaan jättääkseni jonkinlaisen jäljen.

On merkitys, jonka toiset antavat minulle: se tyhjä tila, joka jää jälkeeni elämän näyttämölle ja ne muistikuvat, jotka täyttävät sen. On se merkitys, jonka itse annan elämälleni: se täyteys, jota ikävöin, kun astun syrjään siltä näyttämöltä. Koskaan eläessäsi en ehdi tietää, millaisia jälkiä olen muiden elämään jättänyt.

Mitä aikuisemmaksi elää, sitä vähemmän ajattelee menestyksiä ja enemmän merkityksiä. On vaikea ajatella omaa elämäänsä vain veteen heitettynä kivenä, jonka yli vesi umpeutuu. Silti sekin, tyhjiin raukeaminen, on jollekin helpotus.

Elämän merkityksettömyyden kohtaaminen, olemisen sietämätön tyhjyys, on erityisesti nuoren älykön mielestä ihmisyyden aatelismerkki. Miksi siis pohtia elämää saati kuolemaa?

Kuitenkin jururi se, mikä näyttäisi riistävän elämältä sen merkityksen, eli elämän loppuminen, onkin juuri se perspektiivi, jota vastaan kaikki näyttäytyy erityisen merkityksellisenä. Horisontti on tärkeä nähdä, vaikka sen yli ei koskaan pääsisikään.

Kadun luopumistani, en koskaan lentämistäni.

%d bloggaajaa tykkää tästä: