Palauttava vai pahentava kesäloma

Ansaitut kesälomat ovat käynnissä tai jo pikku hiljaa kääntymässä kohti loppuaan. Onko loma ollut mitään muuta kuin pelkkää suorittamista ja on mukava päästä taas töihin huilaamaan. No, eihän sen tietenkään pitäisi niin mennä. Täysillä eläminen ei tarkoita sitä, että pitäisi tukka putkella saada käytyä mahdollisimman monessa huvipuistossa, kylpylässä, laivaristeilyllä ja jokaisen kaverin mökillä. Kortisoli tasot katossa. Pahimmassa tapauksessa sitä tekee arkena ylipitkiä työpäiviä ja loma on sitten jatkumoa sille, vaikka tarkoitus kaiketi olisi palauttaa kehoa mahdollisimman stressittömään tilaan. Useimmiten lapsilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yrittää pysyä kesäloman tukka putkella menossa mukana. Elämässä ylipäätään kaiken lähtökohtana on tasapaino ja elämän hallinta. Tasapainoisessa kehossa on mukava olla. Jatkuvassa univajeisessa olevassa kehossa ei niinkään. Sellainen pitkään jatkuneena sairastuttaa myös ennen pitkää.

Lapsilla on hyvä muisti ja vaistot. Lapsuuden kesälomien muistot säilyvät mielessä aikuisikään saakka. Takapenkillä ollaan yllättävän hyvin hereillä ja sieltä käsin luetaan myös etupenkin tunnelmaa. Etupenkin kireä tunnelma välittyy ennen pitkää myös takapenkille. Mitä herkempi lapsi, sitä voimakkaammat tuntemukset. Kuvittele joskus itsesi takapenkille kun tilanne etupenkillä on riistäytymässä käsistä. Ehkä sinulla on ollutkin vastaavanlaisia kokemuksia lapsuudessasi. Tunsit itsesi avuttomaksi, ehkä työnsit sormet korviisi ja yritit katsella ikkunasta ulos ja miettiä jotain aivan muuta. Mietit onkohan luokkakavereilla samanlaista. Ehkä sinulla on myös muistoja lapsuuden mökkireissuilta. Vanhemmat käyttivät runsaasti alkoholia, riitelivät ja pahimmassa tapauksessa jopa sammuivat kesken päivän. Sinua tuskin huomattiin. Tai jos huomattiin, se oli vain huomautus pitää silmällä pikku siskoa tai veljeä.

Suunnitellaan kesäloma yhdessä, myös lasten ehdoilla. Mahdollistetaan lapsille mukava ikimuistoinen kesäloma, josta he myös ilomielin kertovat koulussa kavereille. Ikimuistoisen kesäloman ei suinkaan tarvitse maksaa maltaita. Rikas mielikuvitus päihittää monet valmismatkat.

Itse en juuri suunnittelee kesälomaani sen suuremmin. Se oli tänä kesänä itseasiassa enemmän kuin hyvä juttu, sillä suolistosairauteni paheni useamman vuoden jälkeen. Epäilen, että pitkään jatkunut helleputki ja sitä kautta huonosti nukutut yöt vaikuttivat asiaan. Siihen päälle vielä samaan aikaan iski poskiontelon tulehdus ja antibiottikuuri. Kuten arvata saattaa se kuuri ei helli suolistoa. Onneksi minulla on omat konstini saada suolisto takaisin raiteilleen. Tällä hetkellä ollaan jälleen tukevasti raiteilla. Usko tai älä, niin nautinto on jo pelkästään olla, ei tarvita mitään suorittamista. Tarvitaan vain mökin terassilla istumista, järvi maisemaa ihaillen. Lapset nauttivat silmin nähden järvessä pulikoimisesta, aivan kuten minäkin pienenä. Mentiin tässä ja nyt fiiliksellä.

Aika monet meistä, kuten minäkin opimme näitä asioita sen kuuluisan kantapään kautta. Tärkein asia itselleni on ollut oppia kuuntelemaan omaa kehoani. Vetämään ennakoiden käsijarrua päälle. Aiemmin ei ollut koko käsijarrua. Mentiin päätä pahkaa niin pitkälle kunnes rytisi. Silloin oltiinkin jo pahasti ylivirittyneitä ja ahdistuksen pauloissa. Pahimpina aikoina paniikkihäiriökin otti valtaa. Näin myöhemmin kun ymmärtää mistä kaikki johtui, niin osaa kuunnella ja olla hereillä.

Toisinaan suuret suunnitelmat ja odotukset vaikkapa kesälomalle kuormittavat. Jos kaikki eivät suju kuten käsikirjoituksessa lukee, niin auta armias. Se mitä on lapsille luvattu, sen on syytä pitää. Pidetään toisistamme huolta ja otetaan huomioon toinen toisemme.

Hyvävointisia elokuun päiviä just sulle ja toivottavasti lomasi on ollut palauttava!

Janne

Mitä täysillä eläminen tarkoittaa?

Niin, siinäpä hyvä kysymys. Varmasti niin monta vastausta kuin vastaajaakin. Jos mietit itseäsi, mitä se sinulle tarkoittaa? Miksi olet päättänyt tykätä perustamastani Elä täysillä Facebook -sivusta?

Kerron oman näkemykseni. Jokaisella ihmisellä on oma täysillä elämisen asteikkonsa, jonka mukaan elää. Asteikolle on jaoteltu erilaisia elämän asioita ja kokemuksia, jotka omasta mielestä tuntuvat hyvältä ja joita haluaa tehdä ja kokea mahdollisimman usein. Erot ovat kuitenkin suuria eri ihmisten kesken. Se, miksi erot ovat suuria johtuvat useimmiten koetuista elämän eri vaiheista. Yksinkertainen esimerkki voisi olla, että mikäli olet jossain elämäsi vaiheessa sairastunut vakavasti, mutta olet saanut itsesi jopa elämän ja kuoleman porteilta vielä takaisin terveeksi, voi olla, että elämän arvosikin ovat menneet samalla uusiksi. Siinä missä ennen sairastumistasi et tuntenut suurta nautintoa lähtiessäsi sadepäivänä metsään kävelemään, kaiken kokemasi jälkeen nautit siitä suunnattomasti ja tunnet eläväsi täysillä.

Ihminen, joka jatkuvasti elää tulevassa, haaveilee ja unelmoi jostain, jota välttämättä ei edes koskaan saa itselleen, ei pysty todennöisesti elämään täysillä, ainakaan tässä ja nyt. Täysillä elämisen ydin on siinä, että ymmärrät eläväsi tätä päivää. Menneet on menneitä, ne on syytä käsitellä ja käydä läpi, mutta jos jäät niihin jumiin, et saa mahdollisuutta elää täysillä. Sama pätee tulevaisuuden kanssa. On tervettä haaveilla ja unelmoida, mutta et voi elää jatkuvasti siellä missä et ole juuri nyt. Elämä lipuu ohi.

Elämäsi ei pysy tasapainossa, jos kiskot jatkuvasti kahta köyttä yhtä aikaa eri suuntiin. On himmattava otetta toisesta tai päästettävä kokonaan irti. Sen jälkeen helpottaa kun kiskominen loppuu. Pitää tehdä päätöksiä, toisinaan rohkeitakin – kerran täällä vaan eletään asenteella. Ei se ota jos ei annakaan. Kukaan ei tule sinua kotoa uuteen työpaikkaan hakemaan, eikä uuteen parisuhteeseen. Sinua ahdistaa ja stressaa niin pitkään kunnes päätät tehdä ratkaisuja ja päästää irti.

Jokainen ihminen kamppailee jatkuvasti omien ajastustensa ja tunteidensa kanssa. Niitä tulee ja menee solkenaan. Mitä olisi viisasta tehdä ja mitä ei. Kumpa nyt tekisin oikean päätöksen. Mikäli et saa tehtyä sitä oikeaa päätöstä, lähde kuitenkin siihen suuntaan jonne sydän sanoo, kuuntele itseäsi, havainnoi, kuulostele minne se haluaa. Se tietää kyllä mitä haluaa, mutta reitti sinne ei aina ole suora. Se vaatii mäkiä ja kivikoita, suota ja ryteikköä, mutta pääasia, että olet matkalla. Itse olen elämässäni noudattanut ohjetta, että tee juuri niin ja niitä asioita, joita haluat, äläkä stressaa itseäsi sillä, mitä muut siitä ajattelevat. Se on toiminut.

Älä milloinkaan vertaa omaa elämääsi muiden elämään, äläkä varsinkaan niihin kuviin ja päivityksiin, joita sosiaalinen media pursuaa. Niiden taakse kätkeytyy toisinaan heikkoa itsetuntoa ja sitä kautta oman egon epätoivoistakin pönkittämistä. Parempi siis, että keskityt vain oman elämäsi elämiseen ja jätät vertailut sikseen. Hyvän ja terveen itsetunnon omaavien ei tarvitse kuvata ja jakaa itsestään kuvia päivästä toiseen kuntosalin peilien kautta.

Olet ehkä huomannut, että olen jakanut Elä täysillä Facebook sivustolla ns. elämän viisauksia. Tuollaisia kuin tuossa alla. Miksikö?

Siksi, että haluan sinun elävän täysillä. Toivon, että nuo tekstit herättävät mahdollisimman monia. Herättävät ajattelemaan tätä omaa ainutkertaista elämää ja mitä kaikkea sen kanssa voi tehdä kun pysyy liikkeessä. Olen itse käynyt läpi raskaita vastoinkäymisiä elämässäsi. Vakavat terveys ongelmat, työpaikkojen menetykset, avioero…, kaikki ne ovat ihan aikuisten oikeesti muovanneet minusta aina uudenlaisen päivitetyn version itsestäni. Se millainen olin 10 vuotta sitten ja olen nyt, tunnen että siinä on valovuoden ero. Sinä aikana on tapahtunut muun muassa kaikki nuo edellä mainitut. Toisinaan olen kiitollinen niille, että ovat tapahtuneet. Tärkeintä on kuten jo aiemmin mainitsin, pääasia ettei jää menneeseen jumiin. Et pääse eteenpäin, jos menneen köysi kiskoo sinua voimalla taaksepäin. Siitä on päästettävä irti!

Ahdistus elämässä syntyy usein siitä, että ihminen on epätoivoisessa tilassa. Ei oikein tiedä minne mennä ja mitä tehdä. On mielen solmussa, joka pitäisi saada auki. Toisinaan tarvitaan ammattilaisen tukea, joka kannattaa ottaa häpeilemättä vastaan. Kun solmut alkavat löystyä, alkaa löytyä myös pikkuhiljaa hallinnan tunne elämään. Se on oikeastaan kaikista tärkein tunne. Tiedät minne olet menossa ja mitä varten. Et seilaa kuin kaarnavene aallokossa.

Päihteiden käyttö on yleistä niillä, jotka ovat menettäneet hallinnan tunteen elämäänsä. Se on tuskallinen tila. Se syntyy usein avioeron tai työpaikan menettämisen jälkeen. On yllättäen joutunut luopumaan tutusta ja turvallisesta. Kun se tapahtuu, tippuu kuin tyhjän päälle, etenkin jos se on tapahtunut täysin yllättäen, ilman ennakko varoituksia. Se saa aikaan häpeää. Miksi minulle kävi näin? Sitä alkaa helposti syyttelemään itseään. Vaipuu alakuloon. Seuraa ahdistusta ja masennusta. Siinä vaiheessa pitäisi kellojen soida. Jos ei itsellä, niin läheisillä. Jos ei ole läheisiä, on suuri vaara ajautua päihteiden vietäväksi.

Tilanne voi olla myös päinvastainen. On hyvä työpaikka, omakotitalo, kesämökki, citymaasturi, vaimo ja vielä lapsiakin, mutta ei tunnu hyvältä, pahimmassa tapauksessa ei tunnu miltään. Olet varmasti kuullut sanonnan, raha ei tee onnelliseksi tai raha ei tuo onnea. Sitä on vaikea uskoa varsinkaan silloin jos itse joutuu laskemaan euroja ja senttejä kaupassa käydessään. Suuri summa rahaa voi joksikin aikaa tuoda mielihyvää elämään. Mikäli kuitenkin edellä mainitun esimerkin tavoin siitä huolimatta seilaa kuin kaarnalaiva aallokossa, tilanne on sama. Alakulo, ahdistus, masennus. Olet varmasti lukenut maailmantähdistä, jotka ovat kylpeneet rahassa, mutta kaikkien yllätykseksi riistäneet itseltään hengen.

Elät siis missä tahansa elämän tilanteessa, muista että olet päätynyt siihen omien valintojesi kautta. Ja eteenpäin pääset omien valintojesi kautta. Se millaista elämäsi on juuri nyt tätä lukiessasi, on seurausta siitä mitä olet tehnyt elämäsi eteen. Mikäli vain haaveilet ja unelmoit, mutta et päätä alkaa viemään niitä toteen, joudut haaveilemaan lopun elämääsi. Älä varsinkaan tässä tilanteessa vertaa itseäsi muihin. Jos joku muu on syntynyt kultalusikka suussa ja päässyt vähemmällä, anna sen olla niin. Postaa sosiaaliseen mediaan vaikkapa kuva lenkkipolulta ja ole mielessäsi kiitollinen, että voit hölkätä tai kävellä siellä. Poimia kenties polun varrelta mustikoita huomisaamun puuroon tai smoothieen. Se on sitä täysillä elämistä.

Se mitä täysillä eläminen tarkoittaa meille kullekin, on täysin henkilökohtainen asia. Ydin on siinä, että tuntee elävänsä täysillä, ilman alakuloa, ahdistusta tai masennusta. Muista kuitenkin, että on normaalia tuntea mitä tahansa tuntemuksia. Kun tunteita tulee, tiedosta ne ja annan niiden sitten mennä. Se on elämää.

Toivotan sinulle täysillä elämisen iloa elämääsi!

Janne

LR Protection hand spray

Ei mikään tavallinen käsidesi. LR on tuonut juuri markkinoille erittäin ainutlaatuisen tuotteen, joka kulkee aina mukanasi pitäen kätesi puhtaana pöpöistä samalla pitäen niistä huolta.

LR PROTECTION HYDRO-ALCOHOLIC HAND SPRAY takaa optimaalisen hygienian ja hoidon yhdessä. Käsisuihkeen alkoholi poistaa iholta bakteerit nopeasti ja tarjoaa ihanteellista suojaa. Glyseroli pidentää ja tehostaa alkoholin vaikutusta. Lisäksi kosteuttavien ominaisuuksien sekä kalvonmuodostuksen ansiosta glyseriini varmistaa silkinpehmeän ja hyvin hoidetun käsien ihon – ilman tahmaisuutta. Suihketta käytetään ilman vettä joten se on ihanteellinen pidettäväksi aina mukana.

 • Tehokas hoitohygienia. Perinteinen, tehokas koostumus, jossa on 75 % alkoholia. Poistaa bakteerit iholta turvallisesti.
 • Valmistettu Saksassa. Parasta laatua korkeimpien laatustandardien mukaisesti.
 • Ihanteellinen ja kattava suoja. Tarjoaa optimaalista hygieniaa ja hoitoa.
 • Erinomainen ihosiedettävyys. Ravitsevan tehonsa ansiosta sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.
 • Täydellinen mukaan otettavaksi. Käsi-suihketta voidaan käyttää missa vain ilman vettä ja se on ihanteellinen mukaan otettavaksi.

Hoito: Käsien jatkuva puhdistaminen rasittaa usein ihoa ja voi jättää iholle kiristävän tunteen. HYDRO-ALCOHOLIC HAND SPRAY puhdistaa ihon kuivattamatta sitä, ja sillä on pitkäaikainen, kosteuttava vaikutus.

Hygienia: erityisen tehokas, todistettua hoitohygieniaa, joka poistaa iholta bakteerit nopeasti ja varmistaa pitkäaikaisen hygienian ja puhtauden luoden iholle suojakalvon. Suihketta käytetään ilman vettä, joten se on ihanteellinen otettavaksi mukaan kaikkialle.
Silkinpehmeille, hygieenisesti hoidetuilee käsien iholle.

Suuren kysynnän vuoksi tuotteella on ostorajoitus!

Tuotetta voi ostaa vain ja ainoastaan LR verkkokaupasta.

1 pullon tai maksimissaan 5 pulloa pääset ostamaan TÄSTÄ.

3 pullon setin tai maksimissaan 2 settiä pääset ostamaan TÄSTÄ.

Elä täysillä toivottaa tämän tuotteen myötä sinulle terveyttä ja elinvoimaa ihan jokaiselle päivälle!

Night Master

Nuku itsesi virkeäksi! Joka yö.

Me huolehdimme kyllä siitä, että lataamme älypuheliemme akut yöllä, mutta 78% väestöstä ei onnistu lataamaan omia akkujaan.

LR LIFETAKT Night Master – uusi unijuoma – huolehtii säännöllisesti nautittuna luonnollisesti ja pitkäkestoisesti rentouttavasta unesta. Ainutlaatuinen TRIPLE EFFECT tukee kehon omaa unirytmiä.

 • Nukahda nopeammin – paremman rentoutumisen ansiosta
 • Nuku sikeämmin – paremman unen laadun ansiosta
 • Herää virkeänä – optimoidun uudistumisen ansiosta unen aikana

 1. Kehon ja mielen rentoutuminen ja rauhoittuminen muodostavat perustan nopealle nukahtamiselle. LR LIFETAKT Night Master parantaa rentoutumisen astetta merkittävästi jopa 40 päivässä ja saa sinut nukahtamaan nopeammin.
 2. Melatoniini on oleellisesti ratkaisevaa hyvälle unelle. Sopivana pitoisuutena se väsyttää ja saa sinut nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan hyvin. LR LIFETAKT Night Master parantaa merkittävästi unen laatua tukemalla kehon omaa melatoniinituotantoa.
 3. Ihminen käsittelee unen aikana informaatiota ja ärsykkeitä. Unen aikana erittyy kasvuhormoneja, jotka säätelevät korjaus- ja kasvuprosesseja. Myös immuunijärjestelmä lepää unen aikana. LR LIFETAKT Night Masterin avulla heräät levänneenä, jotta voit aloittaa päiväsi akut täyteen ladattuina.

Huipputehokas koostumus luonnollisista ja tieteellisesti todistetuista tehoaineista, mm. Aloe vera, sahrami- ja humalauute. Terveellinen: ei aiheuta riippuvuutta. Sokeriton, gluteeniton, laktoositon ja 100% vegaaninen. Luonnollinen kirsikan maku. Kattaa 100% 4 tärkeän B-vitamiinin päivittäisestä saannista, sisältää 250mg L-tryptofaania ja magnesiumia ja on lisäksi huipputiivistetty sinkin lähde.

Käy myös tutustumassa Night Masteriin tuotteen virallisella sivustolla.

Käyttö: Seloitan pussin sisältö 1dl:aan vettä ja juo 30 minuuttia ennen nukkumaan menoa. Pakkaus sisältää 30 annospussia eli kuukauden annokset.

Saat tuotteen kauttamme erikoishintaan kätevällä EasyShip -tilauksella.

Tuotteen normaali verkkokauppahinta on 89,99€ + toimituskulut 6,50€.

Sinä saat tuotteen hintaan 64,30€ ilmaisella toimituksella! Toisin sanoen vain 2€ / vrk hyvistä yöunista! Mikäli jatkat tilausta myös kuukauden kokeilun jälkeenkin, saat joka 5. tilauksen täysin ilmaiseksi (ei edes toimituskuluja), joten vrk kustannus on vieläkin edullisempi.

!! Huhtikuun 2020 ajan saat Night Master tilauksen yhteydessä kaupan päälle ZEITGARD Anti-Age System Sleeping Mask -tuotteen (arvo 30,00€)

Näin teet EasyShip tilauksen: Klikkaa suoraan tuotteen tilaussivustolle TÄSTÄ. Käy ensin rekisteröimässä asiakastili, täytä pyydetyt tietosi. Lomakkeen lopussa täytä yhteyshenkilön tiedot. Koodi: FI00997242 ja Nimi: Janne. Sen jälkeen tee tilaus loppuun. Valitse haluatko, että Night Master tuote toimitetaan sinulle jatkossa 1. vai 2. kuukauden välein. Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi.

Huom! Mikäli haluat kokeilla tuotetta vain kuukauden ajan, voit peruttaa EasyShip -tilauksen milloin tahansa lähettämällä sähköpostin: service.fi@lrworld.com tai puhelimella +358 (0) 2 2759 300. Et siis missään tapauksessa sitoudu yhtään mihinkään.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Immune Plus -geelijuoma

LR Health & Beauty on tuonut juuri markkinoille tuotteen, joka olisi hyvä löytyä jokaisen täysillä eläjän kaapista. Kyseessä on todellinen immuunijärjestelmän vahvistaja Aloe Vera Drinking Gel Immune Plusgeelijuoma!

+ VAHVISTAA = vahvistaa kehosi immuunisoluja

+ AKTIVOI = aktivoi uusien immuunisolujen tuotantoa

+ STIMULOI = immuunijärjestelmä kykenee reagoimaan nopeammin

 

 

Katsotaan tarkemmin mikä tekee tuotteesta todella ainutlaatuisen.

Immune Plus -geelijuomassa on korkea pitoisuus arvokasta, puhdasta lehtigeeliä. Näin saamme todellisen tehon tästä ihmekasvista, joka sisältää jopa yli 200 bioaktiivista ainetta. Aminohapot, vitamiinit (B1, B2, B3, B6, B12, C, E, beetakaroteeni), mineraalit ja entsyymit Aloe verassa ovat erityisessä yhdistelmässä aktiivisten aineiden kanssa tarjoten lisää energiaa ja elinvoimaa, vahvistaen immuunisysteemiä, tukien uudistumisprosessia ja stimuloiden aineenvaihduntaa.

Aloe veran itsessään tiedetään jo vahvistavan vastustuskykyä, mutta kun lisäämme siihen vielä erityisiä vastustuskyvyn spesialisteja, saamme todellisen tehotuotteen. Immune Plus sisältää 85 % Aloe veraa ja sen lisäksi inkivääriä, hunajaa, sitruunaa, sinkkiä, seleeniä ja C-vitamiinia. Juuri niitä tehoaineita jotka ensimmäisenä tulevat varmasti monen mieleen kun puhutaan flunssan ehkäisystä. Miten nämä tehoaineet sitten vaikuttavat?

Inkivääri

Inkiväärinjuuri on mahtava ravintoaineiden lähde. Se sisältää monia aineita, kuten eteerisiä öljyjä, gingerolia, hartsia ja hartsihappoa. Gingerolin sanotaan olevan eteerisistä öljyistä tehokkain, ja toimiikin tulehduksia ehkäisevänä. Lisäksi inkivääri sisältää magnesiumia, rautaa, kalsiumia, kaliumia, natriumia ja fosforia sekä runsaasti C-vitamiinia. Inkiväärin on tutkimuksissa todettu voivan vähentää tulehdusta ja infektioiden määrää. Se toimii myös antioksidanttina suojaten kehoa.1,2,3

Hunaja

Hunaja sisältää valtavasti luontaisia antioksidantteja ja bioaktiivisia aineita. Hunaja itsestään sisältää mm. C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka suojaavat kehoa esimerkiksi viruksilta ja bakteereilta.1,2,3

Sitruuna

Sitruunan tehoaineista tiedetään erityisesti runsas C-vitamiinipitoisuus, mutta se sisältää myös paljon muita tehoaineita, kuten sitruunahappoa, kalsiumia, magnesiumia, flavonoideja, pektiiniä ja limoneeniä, jotka parantavat vastustuskykyä ja taistelevat infektioita vastaan.1,2,3

C-vitamiini

Aloe vera Drinking Gel Immune Plus -geelijuomaan on myös lisätty C-vitamiinia, jotta sen päivittäinen saantisuositus tulee täyteen. C-vitamiini mm. edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, suojaa oksidatiiviselta stressiltä ja edistää energia-aineenvaihduntaa.1,2,3

Sinkki

Sinkki on välttämätöön hivenaine ja tärkeä aineenvaihdunnalle. Immuunijärjestelmän aktivoinnin lisäksi sinkki suojaa soluja hapettumisstressiltä eli oksidatiiviselta stressiltä. Sinkkiä tarvitaan myös monien muiden entsyymien toimintaan.1,4

Seleeni

Se toimii immuunijärjestelmän aktivoijana ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Antioksidanttina se suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.1,5

1C-vitamiini, sinkki ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

2C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

3C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

4Sinkki osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

5Seleeni edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

 

 

Immune Plus -geelijuomassa käytetään Aloe vera Barbadensis Miller -lajia (kestävää viljelyä Meksikossa), sillä se on Aloe vera -lajeista ainut, joka sopii elintarvikkeeksi sekä sisältää korkeimman pitoisuuden tärkeitä ravintoaineita. Se ei sisällä aloiinia (*Aloiinipitoisuus alle <0,1mg/L)

Mitä kaikkea Aloe vera Barbadensis Miller sitten sisältää luontaisesti?

 1. Polysakkaridit, kuten acemannan: Pitkäketjuinen sokeri acemannan on yksi Aloe veran tärkeimmistä ravintoaineista. Acemannaania on kaikissa kehomme soluissa ja sillä on soluja uudistava vaikutus. Lisäksi sillä on suojaava tehtävä, sillä se vahvistaa immuunijärjestelmäämme, parantaa aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Lisäksi se on suonien, nivelten ja rustojen sekä nivelsiteiden perusaine. Ihmiskeho tuottaa acemannaania murrosikään saakka, mutta tämän jälkeen sen muodostuminen vähenee. Ihonhoidossa acemannan ja polysakkaridit ovat erityisiä kosteuttavia ainesosia.
 2. Vitamiinit ja mineraalit, kuten: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, kalium, kalsium, magnesium, rauta, natrium, kromi ja sinkki.
 3. Aminohapot: 22 aminohaposta Aloe vera Barbadensis Miller sisältää luontaisesti 20:tä ja välttämättömistä aminohapoista seitsemää.
 4. Salisyylihappo: Luonnollisessa muodossa oleva salisyylihappo lieventää kipua ja ehkäisee tulehduksia.
 5. Ligniini: Se tehostaa Aloe veran kosteuttavien ja hoitavien aineiden kulkeutumista ja vaikuttamista syvempiin ihokerroksiin.

 

Immune Plus -geelijuomalla on SGS INSTITUT FRESENIUKSEN sekä IASC:n laatusinetit (International Aloe Science Council). Geelijuoma valmistetaan LR Health & Beautyn omassa yhdessä Saksan moderneimmista tuotantolaitoksista. LR on ollut Aloe vera expertti jo yli 17 vuoden ajan.

 

Onko LR:n Aloe Vera Drinking Gel ainoa Aloe Vera -juoma markkinoilla, jolla on INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä?

Tällä hetkellä vain Aloe Vera Drinking Gel -juomilla on vaikeasti saavutettava SGS INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä.

Valvooko SGS INSTITUT FRESENIUS myös työoloja Meksikossa?

ISGS INSTITUT FRESENIUKSEN tarkastusten yhteydessä valvotaan myös työoloja paikan päällä – sillä seurauksella, että viljelyssä, korjuussa ja jalostuksessa vallitsevat hyvät ja eettisesti hyväksyttävät työolot. Tarkastusten aikana vahvistetaan myös, ettei missään työvaiheessa käytetä lapsityövoimaa. LR ei hyväksy lapsityövoimaa ja se olisi syy yhteistyön välittömään lopettamiseen.

Mikä on SGS INSTITUT FRESENIUS?

SGS INSTITUT FRESENIUS antaa nykyään yhden vaikeimmin saatavista ja arvostetuimmista laatumerkinnöistä, muun muassa elintarvikkeille ja ravintolisille. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuulunut vuodesta 2003 Société Générale de Surveillance -konserniin (SGS), joka perustettiin 1800-luvulla Ranskassa, suorittamaan viljan tarkastuksia. Yritys keskittyy nykyään laboratorioanalyyseihin ja elintarvikkeiden sekä kulutustavaroiden sertifiointiin.

Miten INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä eroaa muista tarkastusmerkinnöistä?

Elintarvikkeissa on paljon erilaisia tarkastusmerkintöjä ja laboratoriopalveluiden tarjoajia. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuitenkin muiden tarjoajien, kuten esim. saksalaisten Ökotestin ja Stiftung Warentestin rinnalla yksi tunnetuimmista tarkastusmerkinnöistä markkinoilla. SGS INSTITUT FRESENIUS on tullut tunnetuksi siitä, että se on taannut jo yli 35 vuoden ajan korkeinta laatua – kestävä konsepti, joka toimii: SGS INSTITUT FRESENIUS on nykyään yksi vaikeimmin saavutettavista laatumerkinnöistä markkinoilla! Lisänäkökohta on tarkastusten säännöllisyys. Merkintä ei perustu valikoivaan valvontaa, vaan myös takaa pysyvästi korkeat laatuvaatimukset. Lukuisia tuotteiden esitutkimuksia tehdään vain merkinnän saamiseksi. Yksinkertaisesti kaikki tarkastetaan: raaka-aineista jokaiseen yksittäiseen käsittelyvaiheeseen ja täyttämiseen saakka. SGS INSTITUT FRESENIUKSEN tekemät peitellyt testiostot varmistavat lopputuotteen laadun. LR käy läpi tällaisen tiukan ja yksityiskohtaisen valvonnan vapaaehtoisesti sertifioidakseen tuotteensa korkean laadun.

 

Mikä on IASC (International Aloe Science Council)?

IASC on tieteellinen yhdistys, joka on omistautunut Aloe vera kasvin positiivisista ominaisuuksista tiedon levittämiseen. IASC, jonka toimipaikka on Marylandissa (USA), sertifioi Aloe Vera -tuotteita tiukkojen vaatimusten mukaan, jotta niiden laatua erityisesti korostettaisiin.

 

Tuotteen tilaus

Edullisin ja järkevin tapa tilata Immune Plus -geelijuomaa on Easy Ship tilaus. Easy Ship tilauksessa tuotteet toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja ja saat joka viidennen tilauksen täysin ilmaiseksi! Tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti joka kuukausi tai joka toinen kuukausi, valintasi mukaan. Voit peruuttaa Easy Ship tilauksesi milloin tahansa soittamalla LR:n toimistolle Turkuun tai lähettämällä sähköpostia, ilman mitään irtisanomisaikoja tai muitakaan ehtoja.

2 pulloa Immune Plus -geelijuomaa riittää kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Easy Ship -tilauksen kokonaiskustannus 2 kuukaudelle on yhteensä 64,40€ eli vain 1€ päivässä! (verkkokaupassa yhden pullon hinta on 44,98€ + toimituskulut 5,90€) Kun saat joka viidennen tilauksen täysin ilmaiseksi on silloin päiväkohtainen kustannus vain 0,85€!

Kun haluat tilata Immune Plus -geelijuomaa Easy Ship -tilauksena, ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin lähetämme sinulle tarvittavat tiedot tilauksen tekemiseen sekä annostus ohjeen.

Mikäli olet kiinnostunut myös muista LR:n huippulaadukkaista Aloe Vera -geelijuomista, löydät ne verkkokaupasta.

 

Testivoittaja probiootti!

PRO12 on ainut probioottituote maailmassa, joka on tuplasti mikrokapseloitu ja sisältää huikeat 12 bakteerikantaa!

• Yksi patentoitu mikrokapseloitu PRO12-kapseli sisältää yhteensä miljardi probioottista bakteeria. Ne voidaan jakaa 12 erilaiseen bakteerikantaan. Tämä yhdistelmä on ainutlaatuinen.

 

image

 

PRO12 sisältää seuraavia bakteerikantoja:

• Bifidobacterium longum
• Bifidobacterium breve
• Bifidobacterium bifidum
• Bifidobacterium infantis
• Bifidobacterium lactis
• Lactobacillus plantarum
• Lactobacillus casei
• Lactobacillus paracasei
• Lactobacillus rhamnosus
• Lactobacillus acidophilus
• Lactobacillus bulgaricus
• Streptococcus thermophilus
+ Prebiootti*
FOS (fruktio-oligosakkarideja)
* Prebiootti on probioottisten bakteerien ravintoa ja toimii siten kehossa bakteerien ”starttiapuna”.

 

PATENTOITU JA TESTATTU MIKROKAPSELOINTI!

Ratkaisevaa probioottisten tuotteiden vaikuttavuudelle on bakteereiden eloonjäämisaste kriittisen mahan läpikulun aikana matkalla suoleen. Mahassa olevat suolahapot voivat tuhota bakteereita ja tehdä ne tehottomiksi. PRO12 on tuplasti mikrokapseloitu tuote, joka suojaa bakteereita selvästi tehokkaammin kuin monet muut tuotteet. Mikrokapselointi tarkoittaa, että se luovuttaa ohutsuolessa tasaisesti noin 5 tunnin ajan 12 eri bakteerikantaa. Tutkimuksissa PRO12 on ollut testivoittaja!

 

pro12_3

 

 

 

Tohtori Sven Wershanin mukaan ”jos sinulla tai tuttavallasi on Psoriasis, ekseema, atooppinen ihottuma, neurodermatiittia tai ihosairauksia tulisi syödä jatkuvasti LR PRO12 tuotetta. Muihin suolisto- ym. terveydellisiin ongelmiin ja vastustuskyvyn vahvistamiseen 2-3 kk kuureina muutaman kerran vuodessa. Pikkulapset hyötyvät probiooteista nopeammin. Mitä nuorempana aletaan käyttämään sen parempi.”

 

PRO12 kapselin voi jakaa 3 osaan tai puolittaa ja sekoittaa ruokaan, mutta ei kuumaan.

 

”Viime vuosien aikana muutokset suolistomikrobistossa on yhdistetty moniin sairauksiin, kuten esimerkiksi tulehduksillisiin suolistosairauksiin, diabetekseen sekä Parkinsonin ja Alzheimerin tauteihin. Viimeisimpänä suoliston bakteerit on yhdistetty myös masennukseen ja ahdistusoireisiin.”

LR LIFETAKT PRO12

PRO12 on probiootteja ja prebiootteja sisältävä maitohappobakteerivalmiste. Prebiootit ovat probioottisten bakteerien ravintoa. Tämä ”ravintopaketti” edistää bakteerien kasvua suolistossa ja tukee suolistoflooran tervettä tasapainoa. Suosittelemme ottamaan tuotetta 3 kuukauden kuurin, jotta huonokuntoinenkin suolisto asettuu tasapainoon. Käytän itse tätä tuotetta suolistosairauteni tukihoitona säännöllisesti.

12 mikrokapseloitua bakteerikantaa!
• Miljardi probioottista bakteeria kapselissa
• Säätelee suolistoflooraa
• Optimaalinen immuunijärjestelmän vahvistaja
• Patentoitu mikrokapselointi! Patenttinumero: EP 2 228 067 A1
• Laktoositon, Gluteeniton
• Valmistettu Saksassa

 

Annostelusuositus: 1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera. Ota iltaisin ennen nukkumaan menoa.
Purkissa 30 kapselia – kuukauden annokset. Tuotetta voi ostaa ainoastaan LR-verkkokaupasta. Lue vielä tarkempi kuvaus PRO12 tuotteesta tästä.

 

ELOKUUN 2019 TARJOUS!

 

PRO12 tuotteen 3 purkin setti (3 kuukauden kuuri) on nyt Elokuun 2019 ajan tarjouksessa hintaan 103,98€ (34,66€/purkki). Normaali settihinta 139,99€. Normaali 1 purkin hinta 52,00€.

Elokuun tarjous-setin pääset ostamaan tästä! Voit tehdä tilauksen verkkokaupasta myös postiennakolla, jolloin maksat tilauksen vasta noudettaessa.

Onko asiasi sittenkin liian hyvin?

Olen toisinaan törmännyt tilanteisiin, että on pitänyt miettiä ovatko joillain asiat liiankin hyvin.

Tyytymättömyys oikeastaan kaikkiin elämän osa-alueisiin on läsnä, vaikka kaikki on ainakin boksin ulkopuolelta katsottuna kunnossa. Tarkoitan työ, parisuhde, terveys jne. Kuitenkin päivästä toiseen seuraa ahdistusta, tuskailua, tyytymättömyyttä. Useimmiten edellä mainituille on lääkkeenä alkoholi. Lääkettä liikaa otettaessa alkaa olemaan koetuksella kaikki edellä mainitut, ensimmäisenä vastaan kävelee terveys. Kun se romahtaa lähtee alta työ, sen jälkeen lähtee kumppani ja perhe. Mitä jää jäljelle, alkoholi ja tyytymättömyys, jotka olivat kaiken pahan alku ja juuri. Loppu onkin karua kerrottavaa, eikä siitä sen enempää.

Palataanpa alkuun. Tyytymättömyys kaikkiin elämän osa-alueisiin. Se on sitä kun mikään ei riitä, ei mikään. Rahaa ei ole riittävästi, vaikka on varaa matkustella useita kertoja vuodessa kaukomaille. Asunto on liian pieni, vaikka se on omakotitalo. Auto on jo liian vanha, koska se on jo 3 vuotta vanha. Kumppani on rasittava ja ilkeä, vaikka luot itse käytökselläsi ilmapiirin, että muuta ei voi odottaa. Töissä saat klousattua enemmän kuin mukavasti kauppoja kuukaudessa. Lapset kaipaavat suuresti rakkauttasi ja huomiotasi, mutta sinä et edes huomaa heitä. Mielessäsi pyörii vain liukuvat keskiarvot ja se milloin ne leikkaavat, jotta pääset myymään päivittäin seuraamasi osakkeen hyvällä voitolla. Voittorahoilla ostat suosikki sikareitasi, konjakkia sekä kaksi uutta Hugo Bossin pukua. Sinulla ei käy edes mielessä, että sijoittaisit ne voitot perheen yhteiseen hyvään. Et näe, että sinulla on sellainen.

En tiedä missä elämäntilanteessa sinä olet, mutta toivottavasti et edellä mainitussa. Tai jos olet, ymmärrät missä mennään. Sinulla saattaa olla asiat liiankin hyvin. Todennäköisesti et ymmärrä sitä ennen kuin sinulta viedään jotain pois. Olisiko se vaikka perhe tai terveys? Saat pitää sikarisi ja konjakkisi. Miten pitkään pärjäät ne seuranasi, ennen kuin alat kaipaamaan niitä mitä sinulta vietiin. Jos aletaan sitten tekemään vaihtokauppaa, suostutko vaihtamaan hyvä palkkaisen työsi siihen, että saat terveytesi takaisin? Entä osakesäästötilisi siihen, että saat perheesi takaisin? Harvalta enää kysytään sellaisia, ne menivät jo. Sinä sait mitä ansaitsit.

Selviytyjät Suomi ohjelmaa katsoessani oli hienoa nähdä miten jo kuukaudessa ihmisten arvostus elämän perusasioista nousi silmissä. Kunnon tyyny, patja, hedelmät, mausteet, tuorepuristettu appelsiinimehu, kirje omalta perheeltä pitkän ajan jälkeen. Miten se saataisiin tapahtumaan ilman, ettei tarvitsisi lähettää autiolle saarelle. Kun jokin asia muuttuu itsestäänselvyydeksi, ollaan jo jyrkässä luisussa rotkoon. Millekään asialle ei saisi käydä niin. Mitä olisit halunnut tehdä elämässäsi toisin kysytään kuolin vuoteella. Olisin halunnut viettää enemmän aikaa lasteni kanssa. 35 vuotta aiemmin et tehnyt sen asian eteen mitään, kävelit vain ohi tietokoneellesi katsomaan joko liukuvat keskiarvot ovat leikanneet. Järki ei leikannut silloin siihen mihin piti.

Kirjoitan omiin kokemuksiini pohjautuen. En ole yhtään sen parempi ja fiksumpi kuin kukaan mukaan näiden asioiden kanssa. Tai sanotaanko, että en ainakaan ole ollut, mutta elämä on pannut polvilleen ja pistänyt oppimaan. Pakosti. Joitain asioita olen saanut takaisin, jotkut menivät, eikä niitä takaisin saa. Sen kanssa on opittava elämään. Pienien asioiden arvostaminen. Juoksulenkillä jalat toimivat, tenniksessä kädet toimivat, töissä pää toimii. Yhteisen ajan arvoa pojan kanssa touhutessa ei voi valuutassa mitata.

Nöyryys elämää kohtaan. Toisen kunnioittaminen ja arvostaminen. Omien heikkouksien tunnustaminen. Elämän rajallisuuden ymmärtäminen ja ennen kaikkea tyytyväisyys siihen mitä sinulla juuri nyt on, kun katsot kirjahyllyssäsi perheesi yhteiskuvaa Thaimaan reissulta, joka on otettu aikaa ennen osakesäästötilin. Siinä on se tärkein mitä sinulla on nyt ja aina. Pidä huoli siitä, että mikään asia elämässäsi ei ikinä mene sen edelle.

Merkitys

Haluan jakaa kanssasi Hilkka Olkinuoran kirjoittamia ajatuksia elämästä. Ne ovat paljon puhuttelevia ja niissä piilee syvää viisautta ja opetusta itse kullekin riippumatta iästä tai elämän tilanteesta. Syvenny teksteihin rauhassa ja ajatuksella. Toivon, että saat niistä voimia, iloa ja tukea elämäsi polulle.

Tässä ensimmäinen: Merkitys

 

Olemassa olo on lahja. Se on olemukseltaan elämän mittainen tehtävä.

Ihminen on merkityksiä etsivä olento. Ihmisenä olo on hänelle tärkeä asia. Hänen oma kohtalonsakaan ei jätä häntä rauhaan. Minäksi ryhtyessään hän aloittaa merkitystyönsä, mutta asettuu samalla alttiiksi ja näkyväksi muiden elämässä. Hän rakentaa uutterasti elämänsä tarinaa, usein huomaamatta, että naapurikin on tunkeutunut hänen työmaalleen. Merkitys syntyy aina suhteessa muihin merkityksiin.

Olisi turvallista tietää, etten ole elänyt turhaan. Että kaikella on ollut ja on edelleen jokin syy. Etten syntynyt tänne vain kuollakseni vaan jättääkseni jonkinlaisen jäljen.

On merkitys, jonka toiset antavat minulle: se tyhjä tila, joka jää jälkeeni elämän näyttämölle ja ne muistikuvat, jotka täyttävät sen. On se merkitys, jonka itse annan elämälleni: se täyteys, jota ikävöin, kun astun syrjään siltä näyttämöltä. Koskaan eläessäsi en ehdi tietää, millaisia jälkiä olen muiden elämään jättänyt.

Mitä aikuisemmaksi elää, sitä vähemmän ajattelee menestyksiä ja enemmän merkityksiä. On vaikea ajatella omaa elämäänsä vain veteen heitettynä kivenä, jonka yli vesi umpeutuu. Silti sekin, tyhjiin raukeaminen, on jollekin helpotus.

Elämän merkityksettömyyden kohtaaminen, olemisen sietämätön tyhjyys, on erityisesti nuoren älykön mielestä ihmisyyden aatelismerkki. Miksi siis pohtia elämää saati kuolemaa?

Kuitenkin jururi se, mikä näyttäisi riistävän elämältä sen merkityksen, eli elämän loppuminen, onkin juuri se perspektiivi, jota vastaan kaikki näyttäytyy erityisen merkityksellisenä. Horisontti on tärkeä nähdä, vaikka sen yli ei koskaan pääsisikään.

Kadun luopumistani, en koskaan lentämistäni.

LR LIFETAKT 5in1 Natural Beauty Elixir

Luonnollinen ja terve ulkonäkö on kauneusihanne nro 1. Todistetusti siihen tarvitaan tasapainoinen ruokavalio. Koska keho ei iän lisääntyessä voi enää riittävästi tuottaa tai käyttää hyväkseen ravintoaineita, on olemassa yhä kasvava tarve tehokkaalle ”kauneusravinnolle”. Myös nuorella iällä ravitsemuksen ja kosmetiikan yhdistelmä on tarpeen: oikeiden ravintoaineiden saanti ja haitallisilta ympäristön vaikutuksilta suojautuminen saavat aikaan
luonnollista kauneutta, joka pysyy.

Mullistava LR LIFETAKT 5in1 Natural Beauty Elixir antaa nuorekasta kauneutta sisäisesti vain yhdellä shotilla päivässä1-5. Innovatiivinen tuplayhdiste on syvävaikutteinen, sisältää tärkeimpiä tieteellisiä ja luonnollisia kauneuden tehoaineita ja täyttää siten ainutlaatuisella tavalla viisi tärkeintä kauneustoivetta: nuorekas ulkonäkö, puhdas iho, kiinteä keho, vahvat hiukset ja terveet kynnet. Päivittäinen annos ”kauneutta” shotin muodossa ei ole vain tehokas, vaan lisäksi terveellinen ja luonnollinen. Hedelmäisen raikkaan makuinen eliksiiri sisältää luonnollisia aineita, mutta ei makeutusaineita, keinotekoisia väriaineita, laktoosia tai gluteenia.

 

 

Markkinoilla ainutlaatuista: tuplayhdiste

 

Complex Active

Aktiiviyhdiste aktivoi kauneusprosesseja ja torjuu ikääntymisen merkkejä1-5. Siinä yhdistyvät tunnetut, tärkeimmät kauneustehoaineet korkeina pitoisuuksina:

 • kollageenipeptidejä*
 • hyaluronihappoa*
 • arvokasta kuparia
 • tehokasta sinkkiä
 • 9 tiivistettyä vitamiinia

100 % E-vitamiinia, tiamiinia, riboflaviinia, niasiinia, B6, biotiinia, B12, C-vitamiinia päiväannoksessa* ja 75 % A-vitamiinia päiväannoksessa.

*Kollageeni ja hyaluronihappo kulkevat kehossa lähes aina yhdessä. Kollageeni tarjoaa mekaanisen lujuuden sidekudokseen ja hyaluronihappo puolestaan sitoo suuria määriä vettä. Yhdessä nämä kaksi tarjoavat kudoksille tarvittavan nesteytyksen. Käyttämällä kollageenia ja hyaluronihappoa edistät ihosi hyvinvointia ja terveen sidekudoksen ylläpidon.

Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme estää ennenaikaista vanhenemista. Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia, jotka antavat tukea ja lujuutta kudoksille. Kollageeni on kuin liima, joka pitää kehon koossa. 5in 1 Natural Beauty Elixir tuotteen kollageeni on naudan nahasta valmistettua lujinta tyypin 1 kollageenia!

Veltostunut iho, ihon juonteet, rypyt, pigmenttiläiskät ja couperosa näkyvät ihossa, kun ihosi oma kollageeni ja hyaluronihappo vähenevät luonnollisen ikääntymisen seurauksena.

Sisäinen vanheneminen on kehomme luonnollinen kronologinen ikääntymisprosessi. 25 vuoden iässä elimistö alkaa hajottaa kollageenia n. 1.5%:n vuosivauhdilla. Tämä prosessi jatkaa kiihtymistään 30 ja 40 vuoden iässä, kunnes 40 ikävuodesta alkaen kollageenin hajoaminen on vielä nopeampaa ja sen tuotanto loppuu kokonaan.

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii kaikille.

 

Complex Preventive

Ennalta ehkäisevä yhdiste suojaa sisäisesti ulkoisia ympäristön vaikutuksia vastaan ja ennalta ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Siinä yhdistyvät tärkeimmät ainesosat ja luonnon voima:

 • 20 % Aloe veraa
 • veriappelsiiniuutetta
 • mustikkauutetta
 • ruusujuuriuutetta
 • vihreäteeuutetta

 

 

Mullistava 5in1 Beauty Elixir antaa:

1. nuorekkaan ulkonäön
2. puhtaan ihon
3. kiinteän vartalon
4. vahvat hiukset
5. terveet kynnet
Innovatiivisen tuplayhdisteen ansiosta ainutlaatuinen teho vain yhdellä shotilla päivässä.

Tuotteen vaikutukset on tieteellisesti todistettu!

 

5in1 Natural Beauty Elixirin innovatiivinen tehoaineyhdistelmä on ainutlaatuinen ja syvävaikutteinen! Tuplayhdiste sisältää tehokkaita ainesosia: Aloe veraa ja luonnollisia uutteita, kuten veriappelsiinia, yhdistettynä tieteellisesti testattuihin kauneudenhoidon tehoaineisiin, kuten kollageeniin ja hyaluronihappoon. Vain niiden yhteisvaikutuksella saavutetaan maksimaalisia, syvävaikutteisia tuloksia. – TRI Sven Werchan, ravitsemusasiantuntija

 

 

Tätä todella ainutlaatuista tuotetta voit ostaa vain LR-Shop -verkkokaupasta!

 

 

Ajatuksiani täysillä elämisestä

Elä täysillä -sivuston 5000 tykkääjän raja ylittyi ja päätin kirjoittaa mitä mieltä itse olen täysillä elämisestä.

Mitä täysillä eläminen sinulle tarkoittaa? Tarkoittaako se, että vauhti ei pysähdy vaikka vastaan tulisi ihan mitä vaan? Ehkä niinkin, vakava sairaus, avioero, lopputili…kaikki ne olen kokenut ja ajan saatossa ne ovat liimanneet minua paremmin kokoon. Parempaan muottiin. Matka jatkuu, mitään pois pyyhkimättä, kaikesta oppineena. Kipu kuuluu asiaan, jos ei kipua, ei myöskään mielihyvää. Toisinaan on hyvä pysäyttää vauhti, ihan kokonaan. Käsijarru ihan maksimiin viritettynä ja katse taustapeiliin. Jos peili on sumussa, se on syytä puhdistaa ja kohdata se mitä sieltä näkyy. Katkeruus, viha, pelko ihan kaikki vaan pöydälle sieltä. Kun pöytä on putsattu, puhtaalle on parempi kattaa.

Yksi on ylitse muiden ja se pysyy. Poikani, joka opettaa minulle aidoimmista aidointa täysillä elämistä, aina kun häntä näen. Uskon, että sinulla on sama juttu, mikäli sinulla on lapsia elämässäsi. Vilpittömyys, uteliaisuus ja ennakkoluulottomuus elämää kohtaan. Niillä eväillä on ilo rakentaa. Kun potuttaa, sitä ei peitellä. Kaikki pusketaan ulos, mitään ei jätetä hautumaan. Tunteet kuuluvat elämään, niitä ei ole syytä peitellä eikä pysäytellä. Itse olen herkkänahkainen mies, saatan liikuttua nähdessäni päiväkotiryhmän bussipysäkillä huomioliiveissään bussia odottamassa. Ehkä arvaat mitä on odotettavissa mikäli päätän katsoa vaikkapa SuomiLOVE ohjelman. Onneksi näin nelikymppisenä ei tuota enää häpeää tirauttaa vaikkapa teatterin penkissä. Se on sitä täysillä elämistä täysillä tunteilla höystettynä. Mielestäni täysillä elämisessä on kyse siitä, että yksinkertaisesti tuntee olevansa elossa.

Miten sulla menee ihmissuhteissa? Miten sen voi arvioida tai miten siihen voi vastata. Ei varmaan mitenkään. Viihdytkö mielummin yksin vai pitääkö olla porukkaa solkenaan ympärillä? Kestätkö, jaksatko itseäsi vai ahdistaako se? Jos se ahdistaa onko taustapeili varmasti puhdas? Onko avioeron jälkeen viisasta hypätä heti uuteen suhteeseen, jota laastariksikin kutsutaan vai onko parempi ensin opetella olemaan yksin? Pahoja, mahdottomia kysymyksiä. Jokainen tekee niin kuin tekee. Päätökset voivat kuitenkin vaikuttaa siihen onnistuuko täysillä eläminen vai ontuuko, laahaako meno.

Miten kuvailisit jokapäiväistä vireystilaasi? Työssä ja työn ulkopuolella vai onko elämää työn ulkopuolella? Perjantai tai lauantai iltaisin viinipullollisen verran, onko muuten? Onko aikaa HopLoppiin tai ihan vaan pulkkamäkeen ja siellä kännykkä visusti kaapissa tai taskussa tai jos oikein mallikkaasti haluaa toimia, niin auton hanskalokerossa. Ihan samassa veneessä tässä kaikki ollaan, ei liene ihan mahdottomuus, mutta melko hankalaa kuitenkin. Itse uin syvissä vesissä vireystilani kanssa vuosikaudet. Ne olivat osittain itseaiheutettuja tiloja, mieli vaelteli siellä täällä holtittomasti, eikä tahtonut totella. Mitä enemmän pisti hanttiin sitä pahemmaksi meni. Ei ollut ymmärrystä silloin himmata, antaa siimaa ja kuunnella mitä sille kuuluu. Tissuttelut siihen kylkeen, sitten sekosi suolisto, sitten lähti työt, sitten tuli avioero kuten jo mainitsinkin ja oli siinä vielä muutakin. Siinä on ollut joka tapauksessa tekemistä, taiteilemista, keikkumista, kaatuuko vaiko ei kaadu. Toistaiseksi pystyssä. Itseasiassa parhaimmassa balanssissa ikinä, kaikesta huolimatta. Kun perustin Elä täysillä sivuston, minulla oli silloin yksi motto: Never give up. Se on vielä pitänyt.

Käyn säännöllisesti kuuden viikon välein Jorvissa rutiini käynnillä. Käynti kestää keskimäärin parisen tuntia. Istuskelen siellä sisätautiosastolla lepotuolissa, kuuntelen musiikkia ja katselen ympärilleni. Erilaisia kohtaloita etenee pitkin sairaalan käytäviä, toiset hitaammin, toiset verkkaisemmin. Toiset taas liikkuvat enää pyörien päällä. Siellä ajattelen useastikin täysillä elämistä. Nautin täysin siemauksin siitä, että etenen käytäviä verkkaisesti. Näen poikani lähes poikkeuksetta sairaalan ovista ulos astuessani. Se tuntuu täysillä suonissani, siitäkin huolimatta, vaikka niihin on valutettu tunti tulehdusta lievittävää lääkeainetta. Täysillä elämisen perusta rakentuu mielestäni elämän pienien kiitollisuuden tunteiden nauttimiseen. Lähde kuuntelemaan puron solinaa, nähde katselemaan aavaa ulappaa, lähde kiipeämään korkean mäen huipulle ja mieti miten onnekas olet kun voit tehdä niin.

Huumorintajuni on pelastanut minut usein epämukavista tilanteista. Elämä on hirmu haastavaa mikäli huumoria ei löydy tiukoissa paikoissa helpottamaan. Kuten olet saattanut huomata Elä täysillä Facebook sivun päivityksistäkin, niin huumoria ei säästellä. Väittävät, että nauru pidentää ikääkin, joten mitä sitä säästelemään. Sanoisin, että olen peruspositiivinen heppu. Työpaikallani olen saanut kuulla, että tulevat hyvälle tuulelle seurassani. Myönnän, että kyllä se pitää paikkansa, siksi kai tässä aika hyvin kuivilla ja balanssissa ollaankin. Minulla on kuitenkin toinenkin puoli. Olen toisinaan myös synkistelyyn ja niihin syviin vesiin taipuvainen takertumaan. Siitä syystä tässä onkin tekemistä. Onneksi nyt iän myötä synkistelyt ovat vähentyneet ja ymmärrys paremmasta on kasvanut. Ymmärrys siis siitä, että miksi synkistelemään kun voi valita toisenkin mielen tilan. Mieli se vasta onkin mystinen juttu. Se menee sinne minne annat sen mennä. Se ui synkimmistä synkimpään luolaan jos vain annat sille luvan. Älä siis päästä sitä sinne, ohjaa se valkoisen hiekan ja turkoosin veden suuntaan. Siellä suunnassa hymyilyttää helpommin.

En ollut varmasti ainut johon kolahti kovasti Matti Nykäsen ja Olli Lindholmin yllättävä kuolema. Pistäähän se miettimään perustervettäkin. Tässä pätee kuitenkin sama juttu, ei anneta mielelle liikaa valtaa vaeltaa. Tehdään se mitä tehtävissä on.

Jos minun olisi pitänyt kiteyttää koko yllä oleva teksti mahdollisimman lyhyesti, se menisi näin: Pysähdy, kuuntele ja anna elämän näyttää mitä sillä on sinulle tarjota. Mihin sinulla on kiire? Ei oikeasti mihinkään.

Kiitos kun luit ja jos kolahti, niin jaa muillekin!

– Janne

%d bloggaajaa tykkää tästä: