Blogitekstit

Immune Plus -geelijuoma

LR Health & Beauty on tuonut juuri markkinoille tuotteen, joka olisi hyvä löytyä jokaisen täysillä eläjän kaapista. Kyseessä on todellinen immuunijärjestelmän vahvistaja Aloe Vera Drinking Gel Immune Plusgeelijuoma!

+ VAHVISTAA = vahvistaa kehosi immuunisoluja

+ AKTIVOI = aktivoi uusien immuunisolujen tuotantoa

+ STIMULOI = immuunijärjestelmä kykenee reagoimaan nopeammin

 

 

Katsotaan tarkemmin mikä tekee tuotteesta todella ainutlaatuisen.

Immune Plus -geelijuomassa on korkea pitoisuus arvokasta, puhdasta lehtigeeliä. Näin saamme todellisen tehon tästä ihmekasvista, joka sisältää jopa yli 200 bioaktiivista ainetta. Aminohapot, vitamiinit (B1, B2, B3, B6, B12, C, E, beetakaroteeni), mineraalit ja entsyymit Aloe verassa ovat erityisessä yhdistelmässä aktiivisten aineiden kanssa tarjoten lisää energiaa ja elinvoimaa, vahvistaen immuunisysteemiä, tukien uudistumisprosessia ja stimuloiden aineenvaihduntaa.

Aloe veran itsessään tiedetään jo vahvistavan vastustuskykyä, mutta kun lisäämme siihen vielä erityisiä vastustuskyvyn spesialisteja, saamme todellisen tehotuotteen. Immune Plus sisältää 85 % Aloe veraa ja sen lisäksi inkivääriä, hunajaa, sitruunaa, sinkkiä, seleeniä ja C-vitamiinia. Juuri niitä tehoaineita jotka ensimmäisenä tulevat varmasti monen mieleen kun puhutaan flunssan ehkäisystä. Miten nämä tehoaineet sitten vaikuttavat?

Inkivääri

Inkiväärinjuuri on mahtava ravintoaineiden lähde. Se sisältää monia aineita, kuten eteerisiä öljyjä, gingerolia, hartsia ja hartsihappoa. Gingerolin sanotaan olevan eteerisistä öljyistä tehokkain, ja toimiikin tulehduksia ehkäisevänä. Lisäksi inkivääri sisältää magnesiumia, rautaa, kalsiumia, kaliumia, natriumia ja fosforia sekä runsaasti C-vitamiinia. Inkiväärin on tutkimuksissa todettu voivan vähentää tulehdusta ja infektioiden määrää. Se toimii myös antioksidanttina suojaten kehoa.1,2,3

Hunaja

Hunaja sisältää valtavasti luontaisia antioksidantteja ja bioaktiivisia aineita. Hunaja itsestään sisältää mm. C-vitamiinia ja sinkkiä, jotka suojaavat kehoa esimerkiksi viruksilta ja bakteereilta.1,2,3

Sitruuna

Sitruunan tehoaineista tiedetään erityisesti runsas C-vitamiinipitoisuus, mutta se sisältää myös paljon muita tehoaineita, kuten sitruunahappoa, kalsiumia, magnesiumia, flavonoideja, pektiiniä ja limoneeniä, jotka parantavat vastustuskykyä ja taistelevat infektioita vastaan.1,2,3

C-vitamiini

Aloe vera Drinking Gel Immune Plus -geelijuomaan on myös lisätty C-vitamiinia, jotta sen päivittäinen saantisuositus tulee täyteen. C-vitamiini mm. edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, suojaa oksidatiiviselta stressiltä ja edistää energia-aineenvaihduntaa.1,2,3

Sinkki

Sinkki on välttämätöön hivenaine ja tärkeä aineenvaihdunnalle. Immuunijärjestelmän aktivoinnin lisäksi sinkki suojaa soluja hapettumisstressiltä eli oksidatiiviselta stressiltä. Sinkkiä tarvitaan myös monien muiden entsyymien toimintaan.1,4

Seleeni

Se toimii immuunijärjestelmän aktivoijana ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Antioksidanttina se suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.1,5

1C-vitamiini, sinkki ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

2C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

3C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

4Sinkki osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

5Seleeni edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

 

 

Immune Plus -geelijuomassa käytetään Aloe vera Barbadensis Miller -lajia (kestävää viljelyä Meksikossa), sillä se on Aloe vera -lajeista ainut, joka sopii elintarvikkeeksi sekä sisältää korkeimman pitoisuuden tärkeitä ravintoaineita. Se ei sisällä aloiinia (*Aloiinipitoisuus alle <0,1mg/L)

Mitä kaikkea Aloe vera Barbadensis Miller sitten sisältää luontaisesti?

 1. Polysakkaridit, kuten acemannan: Pitkäketjuinen sokeri acemannan on yksi Aloe veran tärkeimmistä ravintoaineista. Acemannaania on kaikissa kehomme soluissa ja sillä on soluja uudistava vaikutus. Lisäksi sillä on suojaava tehtävä, sillä se vahvistaa immuunijärjestelmäämme, parantaa aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista. Lisäksi se on suonien, nivelten ja rustojen sekä nivelsiteiden perusaine. Ihmiskeho tuottaa acemannaania murrosikään saakka, mutta tämän jälkeen sen muodostuminen vähenee. Ihonhoidossa acemannan ja polysakkaridit ovat erityisiä kosteuttavia ainesosia.
 2. Vitamiinit ja mineraalit, kuten: A, B1, B2, B3, B6, B12, C, E, kalium, kalsium, magnesium, rauta, natrium, kromi ja sinkki.
 3. Aminohapot: 22 aminohaposta Aloe vera Barbadensis Miller sisältää luontaisesti 20:tä ja välttämättömistä aminohapoista seitsemää.
 4. Salisyylihappo: Luonnollisessa muodossa oleva salisyylihappo lieventää kipua ja ehkäisee tulehduksia.
 5. Ligniini: Se tehostaa Aloe veran kosteuttavien ja hoitavien aineiden kulkeutumista ja vaikuttamista syvempiin ihokerroksiin.

 

Immune Plus -geelijuomalla on SGS INSTITUT FRESENIUKSEN sekä IASC:n laatusinetit (International Aloe Science Council). Geelijuoma valmistetaan LR Health & Beautyn omassa yhdessä Saksan moderneimmista tuotantolaitoksista. LR on ollut Aloe vera expertti jo yli 17 vuoden ajan.

 

Onko LR:n Aloe Vera Drinking Gel ainoa Aloe Vera -juoma markkinoilla, jolla on INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä?

Tällä hetkellä vain Aloe Vera Drinking Gel -juomilla on vaikeasti saavutettava SGS INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä.

Valvooko SGS INSTITUT FRESENIUS myös työoloja Meksikossa?

ISGS INSTITUT FRESENIUKSEN tarkastusten yhteydessä valvotaan myös työoloja paikan päällä – sillä seurauksella, että viljelyssä, korjuussa ja jalostuksessa vallitsevat hyvät ja eettisesti hyväksyttävät työolot. Tarkastusten aikana vahvistetaan myös, ettei missään työvaiheessa käytetä lapsityövoimaa. LR ei hyväksy lapsityövoimaa ja se olisi syy yhteistyön välittömään lopettamiseen.

Mikä on SGS INSTITUT FRESENIUS?

SGS INSTITUT FRESENIUS antaa nykyään yhden vaikeimmin saatavista ja arvostetuimmista laatumerkinnöistä, muun muassa elintarvikkeille ja ravintolisille. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuulunut vuodesta 2003 Société Générale de Surveillance -konserniin (SGS), joka perustettiin 1800-luvulla Ranskassa, suorittamaan viljan tarkastuksia. Yritys keskittyy nykyään laboratorioanalyyseihin ja elintarvikkeiden sekä kulutustavaroiden sertifiointiin.

Miten INSTITUT FRESENIUKSEN laatumerkintä eroaa muista tarkastusmerkinnöistä?

Elintarvikkeissa on paljon erilaisia tarkastusmerkintöjä ja laboratoriopalveluiden tarjoajia. SGS INSTITUT FRESENIUS on kuitenkin muiden tarjoajien, kuten esim. saksalaisten Ökotestin ja Stiftung Warentestin rinnalla yksi tunnetuimmista tarkastusmerkinnöistä markkinoilla. SGS INSTITUT FRESENIUS on tullut tunnetuksi siitä, että se on taannut jo yli 35 vuoden ajan korkeinta laatua – kestävä konsepti, joka toimii: SGS INSTITUT FRESENIUS on nykyään yksi vaikeimmin saavutettavista laatumerkinnöistä markkinoilla! Lisänäkökohta on tarkastusten säännöllisyys. Merkintä ei perustu valikoivaan valvontaa, vaan myös takaa pysyvästi korkeat laatuvaatimukset. Lukuisia tuotteiden esitutkimuksia tehdään vain merkinnän saamiseksi. Yksinkertaisesti kaikki tarkastetaan: raaka-aineista jokaiseen yksittäiseen käsittelyvaiheeseen ja täyttämiseen saakka. SGS INSTITUT FRESENIUKSEN tekemät peitellyt testiostot varmistavat lopputuotteen laadun. LR käy läpi tällaisen tiukan ja yksityiskohtaisen valvonnan vapaaehtoisesti sertifioidakseen tuotteensa korkean laadun.

 

Mikä on IASC (International Aloe Science Council)?

IASC on tieteellinen yhdistys, joka on omistautunut Aloe vera kasvin positiivisista ominaisuuksista tiedon levittämiseen. IASC, jonka toimipaikka on Marylandissa (USA), sertifioi Aloe Vera -tuotteita tiukkojen vaatimusten mukaan, jotta niiden laatua erityisesti korostettaisiin.

 

Tuotteen tilaus

Edullisin ja järkevin tapa tilata Immune Plus -geelijuomaa on Easy Ship tilaus. Easy Ship tilauksessa tuotteet toimitetaan sinulle ilman toimituskuluja ja saat joka viidennen tilauksen täysin ilmaiseksi! Tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti joka kuukausi tai joka toinen kuukausi, valintasi mukaan. Voit peruuttaa Easy Ship tilauksesi milloin tahansa soittamalla LR:n toimistolle Turkuun tai lähettämällä sähköpostia, ilman mitään irtisanomisaikoja tai muitakaan ehtoja.

2 pulloa Immune Plus -geelijuomaa riittää kahdeksi kuukaudeksi yhdelle henkilölle. Easy Ship -tilauksen kokonaiskustannus 2 kuukaudelle on yhteensä 64,40€ eli vain 1€ päivässä! (verkkokaupassa yhden pullon hinta on 44,98€ + toimituskulut 5,90€) Kun saat joka viidennen tilauksen täysin ilmaiseksi on silloin päiväkohtainen kustannus vain 0,85€!

Kun haluat tilata Immune Plus -geelijuomaa Easy Ship -tilauksena, ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, niin lähetämme sinulle tarvittavat tiedot tilauksen tekemiseen sekä annostus ohjeen.

Mikäli olet kiinnostunut myös muista LR:n huippulaadukkaista Aloe Vera -geelijuomista, löydät ne verkkokaupasta.

 

8 viikon startti -valmennus

8 viikon startti on poikkeuksellinen kolmen kovan luokan ammattilaisen järjestämä verkkovalmennus. Valmennuksen tavoitteena on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen. Valmennuksen kesto on 8 viikkoa ja sinulle opetetaan heti ruokavalio, jota voit noudattaa loppuelämäsi. Sinulle ei opeteta ”dieettiä”, vaan ruokavalio, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa.

Tässä valmennuksessa sinua ei pistetä puntille tai juoksemaan vaan liikunnan sijaan alat nukkumaan ja annat kehosi tehdä työn puolestasi. Ruokavalio perustuu puhtaaseen aitoon ruokaan, jota saat lähikaupastasi. Tässä valmennuksessa ei myöskään syödä pillereitä, jauheita tai lisäravinteita vaan pelkästään normaalia ruokaa.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen. Kun lähdet mukaan niin näet tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

 

 

Tunnistatko itsesi näistä asioista?

 • Painoa on kertynyt enemmän kuin haluaisit. Ehkä vyötärölle ja myös muualle.
 • Olet kiinnostunut parantamaan kehonkoostumustasi, mutta mikään ei tunnu toimivan, ainakaan pysyvästi.
 • Haluat oppia yksinkertaisen tavan ylläpitää painonpudotusta. Sellaisen, jonka avulla onnistut pysyvästi
 • Haluat olla pysyvästi hoikempi, etkä halua enää kokeilla erilaisia jojo-dieettejä.
 • Et halua aloittaa treenaamista tai muuttaa liikuntatottumuksiasi ja haluat silti pudottaa painoa.
 • Haluat päästä alkuun mahdollisimman helposti niin, että sinulla on käytössäsi, tieto, asiantuntemus ja muiden tuki
 • Haluat noudattaa yksinkertaista ruokavaliota, johon löydät kaiken tarvittavan lähikaupasta (ei kalliita pussikeittoja tai pillereitä)
 • Haluat myös yleistä virkeyttä ja keveyttä sekä hyvää oloa.

Jos osui ja upposi on aika antaa raudanlujien ammattilaisten auttaa sinua yli 40 vuoden kokemuksella!

Keitä he ovat, he ovat tässä.

Samuli Perälä

Valmennuskokemusta Samulilla on kertynyt 20-vuoden ajalta. Valmennuksissa on ollut vuosien varrella useiden eri lajien urheilijoita. Ammattijääkiekkoilijoiden kanssa hän työskennellyt ravintovalmentajana nyt noin 10-vuotta. Samulin valmennuksissa on ollut NHL-, KHL-, SM-liiga-kiekkoilijoita, Pohjois-Amerikan nuorten sarjoissa sekä Euroopan pääsarjoissa pelaavia kiekkoilijoita, SM-liigajoukkueita sekä mm. Jääkiekon Nuorten Maailmanmestarijoukkue vuodelta 2016.

Teemu Eloranta

Koulutustaustaltaan Teemu on ravintoterapeutti, fitnessvalmentaja ja urheiluhieroja. Ammattimaista valmennuskokemusta on takana yli 10 vuotta. Suomen Fitnessurheilu Ry:n valitsi Teemun vuoden 2016 valmentajaksi. Ravintovalmennusta hän on tehnyt useiden lajien edustajille lajeina esimerkiksi: hiihto, jääkiekko, triathlon, yleisurheilu, kamppailulajit ja fitnesslajit.

Sami Sundvik

Suomalainen treenaamisen ja ravinnon moniammattilainen. Samilla on takana 30 vuoden treenikokemus ja lähes 20 vuotta opiskelua treeniin ja ravintoon liittyen. Sami on pitänyt satoja henkilökohtaisia ravintovalmennuksia – lajeina esimerkiksi hiihto, pikaluistelu, pyöräily, voimanosto ja kamppailulajit.

 

 

Olet siis todellakin asiansa osaavien ammattilaisten ohjauksessa. Valmennuksella on 100% takuu eli voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos tuloksia ei synny, saat rahasi takaisin.

Syksyn 2019 8 viikon startti -valmennuksen uusi ryhmä aloittaa maanantaina 26.8.2019. Valmennuksen normaali hinta on 97€.

Kun nyt hyödynnät ennakkotilaajan hinnan, säästät 38€ hinnassa. Kampanjahinta valmennukselle on nyt vain 59€! Tarjous umpeutuu 25.8, joten toimi nopeasti.

Elä täysillä haluaa auttaa ihmisiä löytämään ne maksimaaliset kehon voimavarat, jotka antavat potkua päivittäiseen täysillä elämiseen sekä yöllä nukkumiseen. Siksi yhteistyö Samulin, Samin ja Teemun kanssa on itsestäänselvyys. Parasta osaamista sinulle, ole hyvä!

Ensi maanantaina startataan. Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

 

Testivoittaja probiootti!

PRO12 on ainut probioottituote maailmassa, joka on tuplasti mikrokapseloitu ja sisältää huikeat 12 bakteerikantaa!

• Yksi patentoitu mikrokapseloitu PRO12-kapseli sisältää yhteensä miljardi probioottista bakteeria. Ne voidaan jakaa 12 erilaiseen bakteerikantaan. Tämä yhdistelmä on ainutlaatuinen.

 

image

 

PRO12 sisältää seuraavia bakteerikantoja:

• Bifidobacterium longum
• Bifidobacterium breve
• Bifidobacterium bifidum
• Bifidobacterium infantis
• Bifidobacterium lactis
• Lactobacillus plantarum
• Lactobacillus casei
• Lactobacillus paracasei
• Lactobacillus rhamnosus
• Lactobacillus acidophilus
• Lactobacillus bulgaricus
• Streptococcus thermophilus
+ Prebiootti*
FOS (fruktio-oligosakkarideja)
* Prebiootti on probioottisten bakteerien ravintoa ja toimii siten kehossa bakteerien ”starttiapuna”.

 

PATENTOITU JA TESTATTU MIKROKAPSELOINTI!

Ratkaisevaa probioottisten tuotteiden vaikuttavuudelle on bakteereiden eloonjäämisaste kriittisen mahan läpikulun aikana matkalla suoleen. Mahassa olevat suolahapot voivat tuhota bakteereita ja tehdä ne tehottomiksi. PRO12 on tuplasti mikrokapseloitu tuote, joka suojaa bakteereita selvästi tehokkaammin kuin monet muut tuotteet. Mikrokapselointi tarkoittaa, että se luovuttaa ohutsuolessa tasaisesti noin 5 tunnin ajan 12 eri bakteerikantaa. Tutkimuksissa PRO12 on ollut testivoittaja!

 

pro12_3

 

 

 

Tohtori Sven Wershanin mukaan ”jos sinulla tai tuttavallasi on Psoriasis, ekseema, atooppinen ihottuma, neurodermatiittia tai ihosairauksia tulisi syödä jatkuvasti LR PRO12 tuotetta. Muihin suolisto- ym. terveydellisiin ongelmiin ja vastustuskyvyn vahvistamiseen 2-3 kk kuureina muutaman kerran vuodessa. Pikkulapset hyötyvät probiooteista nopeammin. Mitä nuorempana aletaan käyttämään sen parempi.”

 

PRO12 kapselin voi jakaa 3 osaan tai puolittaa ja sekoittaa ruokaan, mutta ei kuumaan.

 

”Viime vuosien aikana muutokset suolistomikrobistossa on yhdistetty moniin sairauksiin, kuten esimerkiksi tulehduksillisiin suolistosairauksiin, diabetekseen sekä Parkinsonin ja Alzheimerin tauteihin. Viimeisimpänä suoliston bakteerit on yhdistetty myös masennukseen ja ahdistusoireisiin.”

LR LIFETAKT PRO12

PRO12 on probiootteja ja prebiootteja sisältävä maitohappobakteerivalmiste. Prebiootit ovat probioottisten bakteerien ravintoa. Tämä ”ravintopaketti” edistää bakteerien kasvua suolistossa ja tukee suolistoflooran tervettä tasapainoa. Suosittelemme ottamaan tuotetta 3 kuukauden kuurin, jotta huonokuntoinenkin suolisto asettuu tasapainoon. Käytän itse tätä tuotetta suolistosairauteni tukihoitona säännöllisesti.

12 mikrokapseloitua bakteerikantaa!
• Miljardi probioottista bakteeria kapselissa
• Säätelee suolistoflooraa
• Optimaalinen immuunijärjestelmän vahvistaja
• Patentoitu mikrokapselointi! Patenttinumero: EP 2 228 067 A1
• Laktoositon, Gluteeniton
• Valmistettu Saksassa

 

Annostelusuositus: 1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera. Ota iltaisin ennen nukkumaan menoa.
Purkissa 30 kapselia – kuukauden annokset. Tuotetta voi ostaa ainoastaan LR-verkkokaupasta. Lue vielä tarkempi kuvaus PRO12 tuotteesta tästä.

 

ELOKUUN 2019 TARJOUS!

 

PRO12 tuotteen 3 purkin setti (3 kuukauden kuuri) on nyt Elokuun 2019 ajan tarjouksessa hintaan 103,98€ (34,66€/purkki). Normaali settihinta 139,99€. Normaali 1 purkin hinta 52,00€.

Elokuun tarjous-setin pääset ostamaan tästä! Voit tehdä tilauksen verkkokaupasta myös postiennakolla, jolloin maksat tilauksen vasta noudettaessa.

Onko asiasi sittenkin liian hyvin?

Olen toisinaan törmännyt tilanteisiin, että on pitänyt miettiä ovatko joillain asiat liiankin hyvin.

Tyytymättömyys oikeastaan kaikkiin elämän osa-alueisiin on läsnä, vaikka kaikki on ainakin boksin ulkopuolelta katsottuna kunnossa. Tarkoitan työ, parisuhde, terveys jne. Kuitenkin päivästä toiseen seuraa ahdistusta, tuskailua, tyytymättömyyttä. Useimmiten edellä mainituille on lääkkeenä alkoholi. Lääkettä liikaa otettaessa alkaa olemaan koetuksella kaikki edellä mainitut, ensimmäisenä vastaan kävelee terveys. Kun se romahtaa lähtee alta työ, sen jälkeen lähtee kumppani ja perhe. Mitä jää jäljelle, alkoholi ja tyytymättömyys, jotka olivat kaiken pahan alku ja juuri. Loppu onkin karua kerrottavaa, eikä siitä sen enempää.

Palataanpa alkuun. Tyytymättömyys kaikkiin elämän osa-alueisiin. Se on sitä kun mikään ei riitä, ei mikään. Rahaa ei ole riittävästi, vaikka on varaa matkustella useita kertoja vuodessa kaukomaille. Asunto on liian pieni, vaikka se on omakotitalo. Auto on jo liian vanha, koska se on jo 3 vuotta vanha. Kumppani on rasittava ja ilkeä, vaikka luot itse käytökselläsi ilmapiirin, että muuta ei voi odottaa. Töissä saat klousattua enemmän kuin mukavasti kauppoja kuukaudessa. Lapset kaipaavat suuresti rakkauttasi ja huomiotasi, mutta sinä et edes huomaa heitä. Mielessäsi pyörii vain liukuvat keskiarvot ja se milloin ne leikkaavat, jotta pääset myymään päivittäin seuraamasi osakkeen hyvällä voitolla. Voittorahoilla ostat suosikki sikareitasi, konjakkia sekä kaksi uutta Hugo Bossin pukua. Sinulla ei käy edes mielessä, että sijoittaisit ne voitot perheen yhteiseen hyvään. Et näe, että sinulla on sellainen.

En tiedä missä elämäntilanteessa sinä olet, mutta toivottavasti et edellä mainitussa. Tai jos olet, ymmärrät missä mennään. Sinulla saattaa olla asiat liiankin hyvin. Todennäköisesti et ymmärrä sitä ennen kuin sinulta viedään jotain pois. Olisiko se vaikka perhe tai terveys? Saat pitää sikarisi ja konjakkisi. Miten pitkään pärjäät ne seuranasi, ennen kuin alat kaipaamaan niitä mitä sinulta vietiin. Jos aletaan sitten tekemään vaihtokauppaa, suostutko vaihtamaan hyvä palkkaisen työsi siihen, että saat terveytesi takaisin? Entä osakesäästötilisi siihen, että saat perheesi takaisin? Harvalta enää kysytään sellaisia, ne menivät jo. Sinä sait mitä ansaitsit.

Selviytyjät Suomi ohjelmaa katsoessani oli hienoa nähdä miten jo kuukaudessa ihmisten arvostus elämän perusasioista nousi silmissä. Kunnon tyyny, patja, hedelmät, mausteet, tuorepuristettu appelsiinimehu, kirje omalta perheeltä pitkän ajan jälkeen. Miten se saataisiin tapahtumaan ilman, ettei tarvitsisi lähettää autiolle saarelle. Kun jokin asia muuttuu itsestäänselvyydeksi, ollaan jo jyrkässä luisussa rotkoon. Millekään asialle ei saisi käydä niin. Mitä olisit halunnut tehdä elämässäsi toisin kysytään kuolin vuoteella. Olisin halunnut viettää enemmän aikaa lasteni kanssa. 35 vuotta aiemmin et tehnyt sen asian eteen mitään, kävelit vain ohi tietokoneellesi katsomaan joko liukuvat keskiarvot ovat leikanneet. Järki ei leikannut silloin siihen mihin piti.

Kirjoitan omiin kokemuksiini pohjautuen. En ole yhtään sen parempi ja fiksumpi kuin kukaan mukaan näiden asioiden kanssa. Tai sanotaanko, että en ainakaan ole ollut, mutta elämä on pannut polvilleen ja pistänyt oppimaan. Pakosti. Joitain asioita olen saanut takaisin, jotkut menivät, eikä niitä takaisin saa. Sen kanssa on opittava elämään. Pienien asioiden arvostaminen. Juoksulenkillä jalat toimivat, tenniksessä kädet toimivat, töissä pää toimii. Yhteisen ajan arvoa pojan kanssa touhutessa ei voi valuutassa mitata.

Nöyryys elämää kohtaan. Toisen kunnioittaminen ja arvostaminen. Omien heikkouksien tunnustaminen. Elämän rajallisuuden ymmärtäminen ja ennen kaikkea tyytyväisyys siihen mitä sinulla juuri nyt on, kun katsot kirjahyllyssäsi perheesi yhteiskuvaa Thaimaan reissulta, joka on otettu aikaa ennen osakesäästötilin. Siinä on se tärkein mitä sinulla on nyt ja aina. Pidä huoli siitä, että mikään asia elämässäsi ei ikinä mene sen edelle.

Merkitys

Haluan jakaa kanssasi Hilkka Olkinuoran kirjoittamia ajatuksia elämästä. Ne ovat paljon puhuttelevia ja niissä piilee syvää viisautta ja opetusta itse kullekin riippumatta iästä tai elämän tilanteesta. Syvenny teksteihin rauhassa ja ajatuksella. Toivon, että saat niistä voimia, iloa ja tukea elämäsi polulle.

Tässä ensimmäinen: Merkitys

 

Olemassa olo on lahja. Se on olemukseltaan elämän mittainen tehtävä.

Ihminen on merkityksiä etsivä olento. Ihmisenä olo on hänelle tärkeä asia. Hänen oma kohtalonsakaan ei jätä häntä rauhaan. Minäksi ryhtyessään hän aloittaa merkitystyönsä, mutta asettuu samalla alttiiksi ja näkyväksi muiden elämässä. Hän rakentaa uutterasti elämänsä tarinaa, usein huomaamatta, että naapurikin on tunkeutunut hänen työmaalleen. Merkitys syntyy aina suhteessa muihin merkityksiin.

Olisi turvallista tietää, etten ole elänyt turhaan. Että kaikella on ollut ja on edelleen jokin syy. Etten syntynyt tänne vain kuollakseni vaan jättääkseni jonkinlaisen jäljen.

On merkitys, jonka toiset antavat minulle: se tyhjä tila, joka jää jälkeeni elämän näyttämölle ja ne muistikuvat, jotka täyttävät sen. On se merkitys, jonka itse annan elämälleni: se täyteys, jota ikävöin, kun astun syrjään siltä näyttämöltä. Koskaan eläessäsi en ehdi tietää, millaisia jälkiä olen muiden elämään jättänyt.

Mitä aikuisemmaksi elää, sitä vähemmän ajattelee menestyksiä ja enemmän merkityksiä. On vaikea ajatella omaa elämäänsä vain veteen heitettynä kivenä, jonka yli vesi umpeutuu. Silti sekin, tyhjiin raukeaminen, on jollekin helpotus.

Elämän merkityksettömyyden kohtaaminen, olemisen sietämätön tyhjyys, on erityisesti nuoren älykön mielestä ihmisyyden aatelismerkki. Miksi siis pohtia elämää saati kuolemaa?

Kuitenkin jururi se, mikä näyttäisi riistävän elämältä sen merkityksen, eli elämän loppuminen, onkin juuri se perspektiivi, jota vastaan kaikki näyttäytyy erityisen merkityksellisenä. Horisontti on tärkeä nähdä, vaikka sen yli ei koskaan pääsisikään.

Kadun luopumistani, en koskaan lentämistäni.

LR LIFETAKT 5in1 Natural Beauty Elixir

Luonnollinen ja terve ulkonäkö on kauneusihanne nro 1. Todistetusti siihen tarvitaan tasapainoinen ruokavalio. Koska keho ei iän lisääntyessä voi enää riittävästi tuottaa tai käyttää hyväkseen ravintoaineita, on olemassa yhä kasvava tarve tehokkaalle ”kauneusravinnolle”. Myös nuorella iällä ravitsemuksen ja kosmetiikan yhdistelmä on tarpeen: oikeiden ravintoaineiden saanti ja haitallisilta ympäristön vaikutuksilta suojautuminen saavat aikaan
luonnollista kauneutta, joka pysyy.

Mullistava LR LIFETAKT 5in1 Natural Beauty Elixir antaa nuorekasta kauneutta sisäisesti vain yhdellä shotilla päivässä1-5. Innovatiivinen tuplayhdiste on syvävaikutteinen, sisältää tärkeimpiä tieteellisiä ja luonnollisia kauneuden tehoaineita ja täyttää siten ainutlaatuisella tavalla viisi tärkeintä kauneustoivetta: nuorekas ulkonäkö, puhdas iho, kiinteä keho, vahvat hiukset ja terveet kynnet. Päivittäinen annos ”kauneutta” shotin muodossa ei ole vain tehokas, vaan lisäksi terveellinen ja luonnollinen. Hedelmäisen raikkaan makuinen eliksiiri sisältää luonnollisia aineita, mutta ei makeutusaineita, keinotekoisia väriaineita, laktoosia tai gluteenia.

 

 

Markkinoilla ainutlaatuista: tuplayhdiste

 

Complex Active

Aktiiviyhdiste aktivoi kauneusprosesseja ja torjuu ikääntymisen merkkejä1-5. Siinä yhdistyvät tunnetut, tärkeimmät kauneustehoaineet korkeina pitoisuuksina:

 • kollageenipeptidejä*
 • hyaluronihappoa*
 • arvokasta kuparia
 • tehokasta sinkkiä
 • 9 tiivistettyä vitamiinia

100 % E-vitamiinia, tiamiinia, riboflaviinia, niasiinia, B6, biotiinia, B12, C-vitamiinia päiväannoksessa* ja 75 % A-vitamiinia päiväannoksessa.

*Kollageeni ja hyaluronihappo kulkevat kehossa lähes aina yhdessä. Kollageeni tarjoaa mekaanisen lujuuden sidekudokseen ja hyaluronihappo puolestaan sitoo suuria määriä vettä. Yhdessä nämä kaksi tarjoavat kudoksille tarvittavan nesteytyksen. Käyttämällä kollageenia ja hyaluronihappoa edistät ihosi hyvinvointia ja terveen sidekudoksen ylläpidon.

Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme estää ennenaikaista vanhenemista. Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia, jotka antavat tukea ja lujuutta kudoksille. Kollageeni on kuin liima, joka pitää kehon koossa. 5in 1 Natural Beauty Elixir tuotteen kollageeni on naudan nahasta valmistettua lujinta tyypin 1 kollageenia!

Veltostunut iho, ihon juonteet, rypyt, pigmenttiläiskät ja couperosa näkyvät ihossa, kun ihosi oma kollageeni ja hyaluronihappo vähenevät luonnollisen ikääntymisen seurauksena.

Sisäinen vanheneminen on kehomme luonnollinen kronologinen ikääntymisprosessi. 25 vuoden iässä elimistö alkaa hajottaa kollageenia n. 1.5%:n vuosivauhdilla. Tämä prosessi jatkaa kiihtymistään 30 ja 40 vuoden iässä, kunnes 40 ikävuodesta alkaen kollageenin hajoaminen on vielä nopeampaa ja sen tuotanto loppuu kokonaan.

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii kaikille.

 

Complex Preventive

Ennalta ehkäisevä yhdiste suojaa sisäisesti ulkoisia ympäristön vaikutuksia vastaan ja ennalta ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Siinä yhdistyvät tärkeimmät ainesosat ja luonnon voima:

 • 20 % Aloe veraa
 • veriappelsiiniuutetta
 • mustikkauutetta
 • ruusujuuriuutetta
 • vihreäteeuutetta

 

 

Mullistava 5in1 Beauty Elixir antaa:

1. nuorekkaan ulkonäön
2. puhtaan ihon
3. kiinteän vartalon
4. vahvat hiukset
5. terveet kynnet
Innovatiivisen tuplayhdisteen ansiosta ainutlaatuinen teho vain yhdellä shotilla päivässä.

Tuotteen vaikutukset on tieteellisesti todistettu!

 

5in1 Natural Beauty Elixirin innovatiivinen tehoaineyhdistelmä on ainutlaatuinen ja syvävaikutteinen! Tuplayhdiste sisältää tehokkaita ainesosia: Aloe veraa ja luonnollisia uutteita, kuten veriappelsiinia, yhdistettynä tieteellisesti testattuihin kauneudenhoidon tehoaineisiin, kuten kollageeniin ja hyaluronihappoon. Vain niiden yhteisvaikutuksella saavutetaan maksimaalisia, syvävaikutteisia tuloksia. – TRI Sven Werchan, ravitsemusasiantuntija

 

 

Tätä todella ainutlaatuista tuotetta voit ostaa vain LR-Shop -verkkokaupasta!

 

 

Ajatuksiani täysillä elämisestä

Elä täysillä -sivuston 5000 tykkääjän raja ylittyi ja päätin kirjoittaa mitä mieltä itse olen täysillä elämisestä.

Mitä täysillä eläminen sinulle tarkoittaa? Tarkoittaako se, että vauhti ei pysähdy vaikka vastaan tulisi ihan mitä vaan? Ehkä niinkin, vakava sairaus, avioero, lopputili…kaikki ne olen kokenut ja ajan saatossa ne ovat liimanneet minua paremmin kokoon. Parempaan muottiin. Matka jatkuu, mitään pois pyyhkimättä, kaikesta oppineena. Kipu kuuluu asiaan, jos ei kipua, ei myöskään mielihyvää. Toisinaan on hyvä pysäyttää vauhti, ihan kokonaan. Käsijarru ihan maksimiin viritettynä ja katse taustapeiliin. Jos peili on sumussa, se on syytä puhdistaa ja kohdata se mitä sieltä näkyy. Katkeruus, viha, pelko ihan kaikki vaan pöydälle sieltä. Kun pöytä on putsattu, puhtaalle on parempi kattaa.

Yksi on ylitse muiden ja se pysyy. Poikani, joka opettaa minulle aidoimmista aidointa täysillä elämistä, aina kun häntä näen. Uskon, että sinulla on sama juttu, mikäli sinulla on lapsia elämässäsi. Vilpittömyys, uteliaisuus ja ennakkoluulottomuus elämää kohtaan. Niillä eväillä on ilo rakentaa. Kun potuttaa, sitä ei peitellä. Kaikki pusketaan ulos, mitään ei jätetä hautumaan. Tunteet kuuluvat elämään, niitä ei ole syytä peitellä eikä pysäytellä. Itse olen herkkänahkainen mies, saatan liikuttua nähdessäni päiväkotiryhmän bussipysäkillä huomioliiveissään bussia odottamassa. Ehkä arvaat mitä on odotettavissa mikäli päätän katsoa vaikkapa SuomiLOVE ohjelman. Onneksi näin nelikymppisenä ei tuota enää häpeää tirauttaa vaikkapa teatterin penkissä. Se on sitä täysillä elämistä täysillä tunteilla höystettynä. Mielestäni täysillä elämisessä on kyse siitä, että yksinkertaisesti tuntee olevansa elossa.

Miten sulla menee ihmissuhteissa? Miten sen voi arvioida tai miten siihen voi vastata. Ei varmaan mitenkään. Viihdytkö mielummin yksin vai pitääkö olla porukkaa solkenaan ympärillä? Kestätkö, jaksatko itseäsi vai ahdistaako se? Jos se ahdistaa onko taustapeili varmasti puhdas? Onko avioeron jälkeen viisasta hypätä heti uuteen suhteeseen, jota laastariksikin kutsutaan vai onko parempi ensin opetella olemaan yksin? Pahoja, mahdottomia kysymyksiä. Jokainen tekee niin kuin tekee. Päätökset voivat kuitenkin vaikuttaa siihen onnistuuko täysillä eläminen vai ontuuko, laahaako meno.

Miten kuvailisit jokapäiväistä vireystilaasi? Työssä ja työn ulkopuolella vai onko elämää työn ulkopuolella? Perjantai tai lauantai iltaisin viinipullollisen verran, onko muuten? Onko aikaa HopLoppiin tai ihan vaan pulkkamäkeen ja siellä kännykkä visusti kaapissa tai taskussa tai jos oikein mallikkaasti haluaa toimia, niin auton hanskalokerossa. Ihan samassa veneessä tässä kaikki ollaan, ei liene ihan mahdottomuus, mutta melko hankalaa kuitenkin. Itse uin syvissä vesissä vireystilani kanssa vuosikaudet. Ne olivat osittain itseaiheutettuja tiloja, mieli vaelteli siellä täällä holtittomasti, eikä tahtonut totella. Mitä enemmän pisti hanttiin sitä pahemmaksi meni. Ei ollut ymmärrystä silloin himmata, antaa siimaa ja kuunnella mitä sille kuuluu. Tissuttelut siihen kylkeen, sitten sekosi suolisto, sitten lähti työt, sitten tuli avioero kuten jo mainitsinkin ja oli siinä vielä muutakin. Siinä on ollut joka tapauksessa tekemistä, taiteilemista, keikkumista, kaatuuko vaiko ei kaadu. Toistaiseksi pystyssä. Itseasiassa parhaimmassa balanssissa ikinä, kaikesta huolimatta. Kun perustin Elä täysillä sivuston, minulla oli silloin yksi motto: Never give up. Se on vielä pitänyt.

Käyn säännöllisesti kuuden viikon välein Jorvissa rutiini käynnillä. Käynti kestää keskimäärin parisen tuntia. Istuskelen siellä sisätautiosastolla lepotuolissa, kuuntelen musiikkia ja katselen ympärilleni. Erilaisia kohtaloita etenee pitkin sairaalan käytäviä, toiset hitaammin, toiset verkkaisemmin. Toiset taas liikkuvat enää pyörien päällä. Siellä ajattelen useastikin täysillä elämistä. Nautin täysin siemauksin siitä, että etenen käytäviä verkkaisesti. Näen poikani lähes poikkeuksetta sairaalan ovista ulos astuessani. Se tuntuu täysillä suonissani, siitäkin huolimatta, vaikka niihin on valutettu tunti tulehdusta lievittävää lääkeainetta. Täysillä elämisen perusta rakentuu mielestäni elämän pienien kiitollisuuden tunteiden nauttimiseen. Lähde kuuntelemaan puron solinaa, nähde katselemaan aavaa ulappaa, lähde kiipeämään korkean mäen huipulle ja mieti miten onnekas olet kun voit tehdä niin.

Huumorintajuni on pelastanut minut usein epämukavista tilanteista. Elämä on hirmu haastavaa mikäli huumoria ei löydy tiukoissa paikoissa helpottamaan. Kuten olet saattanut huomata Elä täysillä Facebook sivun päivityksistäkin, niin huumoria ei säästellä. Väittävät, että nauru pidentää ikääkin, joten mitä sitä säästelemään. Sanoisin, että olen peruspositiivinen heppu. Työpaikallani olen saanut kuulla, että tulevat hyvälle tuulelle seurassani. Myönnän, että kyllä se pitää paikkansa, siksi kai tässä aika hyvin kuivilla ja balanssissa ollaankin. Minulla on kuitenkin toinenkin puoli. Olen toisinaan myös synkistelyyn ja niihin syviin vesiin taipuvainen takertumaan. Siitä syystä tässä onkin tekemistä. Onneksi nyt iän myötä synkistelyt ovat vähentyneet ja ymmärrys paremmasta on kasvanut. Ymmärrys siis siitä, että miksi synkistelemään kun voi valita toisenkin mielen tilan. Mieli se vasta onkin mystinen juttu. Se menee sinne minne annat sen mennä. Se ui synkimmistä synkimpään luolaan jos vain annat sille luvan. Älä siis päästä sitä sinne, ohjaa se valkoisen hiekan ja turkoosin veden suuntaan. Siellä suunnassa hymyilyttää helpommin.

En ollut varmasti ainut johon kolahti kovasti Matti Nykäsen ja Olli Lindholmin yllättävä kuolema. Pistäähän se miettimään perustervettäkin. Tässä pätee kuitenkin sama juttu, ei anneta mielelle liikaa valtaa vaeltaa. Tehdään se mitä tehtävissä on.

Jos minun olisi pitänyt kiteyttää koko yllä oleva teksti mahdollisimman lyhyesti, se menisi näin: Pysähdy, kuuntele ja anna elämän näyttää mitä sillä on sinulle tarjota. Mihin sinulla on kiire? Ei oikeasti mihinkään.

Kiitos kun luit ja jos kolahti, niin jaa muillekin!

– Janne

Kalanmaksaöljy – tuttu terveyspommi lapsuudesta

Varmasti niin sinulle kuin minullekin kalanmaksaöljy on tuttu tuote etenkin lapsuuden ajoilta. Muistot tosin saattavat olla varsin epämiellyttäjiä. Eihän se kovin makoisalle maistunut, mutta mausta viis onhan se aikamoinen terveyspommi. Kalaöljykapseleiden sijaan kannattaisi – ainakin välillä suosia kalanmaksaöljyä. Kalanmaksaöljy on erinomainen luonnonlääke, joka sisältää luonnon D3- ja A-vitamiineja sekä myös E-vitamiinia, joita taas kalaöljyssä ei ole. E-vitamiini on tärkeä vitamiini, sillä se edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kalanmaksaöljyn tulee olla nestemäistä, jotta voi olla varma sen tuoreudesta ja laadusta.

Kalanmaksaöljyllä on useita terveyttä edistäviä vaikutuksia. Sen on todettu nostavan HDL-kolesterolia ja alentavan triglyseridejä, sekä estävän verisuoniplakkien syntymistä. Kalanmaksaöljy estää diabetestä ja laskee verenpainetta. Se ehkäisee myös sydäntautia, nivelkipuja, nivelrikkoa ja matala-asteista tulehdusta. Matala-asteinen tulehdus on keskeinen syy moniin sairauksiin. Tälläisiä sairauksia ovat mm. sydämen vajaatoiminta, eteisvärinä, verisuonten kalkkeumat, syöpä, kuten lymfoomat, eturauhasen, munasarjojen, haima-, paksusuoli ja keuhkosyöpä, nivelsairaudet, autoimmuunisairaukset, metabolinen syndrooma ja tyypin 2 diabetes. Itselläni on suolistosairaus ja se on hyvä esimerkki matala-asteisen tulehduksen suorasta vaikutuksesta. Kalanmaksaöljy parantaa myös suoliston haavaumia ja siitä syystä se on enemmän kuin suositeltavaa meikäläisille. Öljy estää lisäksi vielä korvatulehduksia, allergioita ja astmaa, suojaa munuaisia, ylläpitää luuston terveyttä ja estää osteoporoosia.

American Journal of Clinical Nutrition -lehdessä vuonna 2006 julkaistussa tutkimuksessa käy ilmi, että kalarasvat tehoavat veren rasva-arvoihin paljon paremmin kuin kolesterolilääkkeenä käytetty atorvastatiini. Öljyn DHA- ja EPA-rasvat auttavat masennukseen ja ahdistukseen ja vähentävät riskiä sairastua autoimmuunisairauksiin. Samassa lehdessä julkaistiin vuonna 2009 norjalaistutkimus, jonka kohderyhmänä oli 68000 naista. Tutkimuksessa todettin, että ne jotka käyttivät kalanmaksaöljyä ja muita lisäravinteita säännöllisesti, pärjäsivät oleellisesti paremmin syöpähoidoista ja heidän kuolleisuutensa sairauteen oli vähäisempää verrattuna niihin, jotka eivät käyttäneet mitään lisäravinteita.

Kalanmaksaöljy ja omega-3 mainitaan usein samassa yhteydessä, mutta mikä näiden kahden ero oikeastaan on? Lyhyesti sanottuna, omega-3 on yhteisnimitys ryhmälle monityydyttämättömiä rasvahappoja. Kalanmaksaöljy, kuten nimi jo kertookin, on kalanmaksatuote, jota saadaan turskan maksasta ja joka sisältää paljon omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahapon alfalinoleenihappomuotoa (ALA) löytyy useista kasvilähteistä. Sen sijaan pitkäketjuisia eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA), saadaan ainoastaan rasvaisista kaloista ja mikrolevistä.

Rasvahappo DHA:ta esiintyy useissa solukalvoissa. Yksittäisissä elimissä sitä esiintyy enemmän kuin toisissa. Elimistömme pystyy muodostamaan EPA- ja DHA-rasvahappoja alfalinoleenihaposta, eli kasvi-omega-3:sta, mutta tämä prosessi ei ole kovin tehokas ja ainoastaan 3% ALA:sta muuntuu EPA:ksi ja 0-9% DHA:ksi. Rasvahappojen pitoisuudet kasvavat mitä korkeammalle ravintoketjussa noustaan. Pienet kalat syövät mikrolevää, suuremmat kalat syövät pienempiä kaloja ja niin edelleen. Ihmisille tärkeimpiä omega-3-rasvahappojen lähteitä ovat suuremmat rasvaiset kalat, kuten lohi, silli, makrilli ja turskan maksasta saatava kalanmaksaöljy.

Omega-3-rasvahappojen saanti ruokavalion ja ravintolisän muodossa on tärkeää, jotta elimistölle välttämättömiä pitkäketjuisia rasvahappoja saadaan riittävästi. Syy, miksi omega-3-rasvahapot mainitaan yhdessä kalanmaksaöljyn kanssa, on yksinkertainen. Kalanmaksaöljy on yksi parhaimmista omega-3-rasvahappojen lähteistä. Tämä ei tarkoita, että muut omega-3-rasvahappojen lähteet olisivat laadultaan huonompia kuin kalanmaksaöljy, vaan kalanmaksaöljyn omega-3-pitoisuudet ovat paljon korkeampia kuin muiden lähteiden pitoisuudet. Suuri teelusikallinen Möller Kalanmaksaöljyä (5ml) sisältää yhteensä 1,2 grammaa omega-3-rasvahappoja, joista DHA:ta 0,6 grammaa ja EPA-rasvahappoa 0,4 grammaa.

Itse otan päivittäin Möllerin kalanmaksaöljyä 10 ml annoksen, joka on noin ruokalusikallinen. Tuo annos pitää sisällään omega-3-rasvahappoja 2400 mg, D3-vitamiinia 20mcg, A-vitamiinia 500 mcg ja E-vitamiinia 20mg.

Jos haluat kokeilla vaikkapa Möllerin tai Lysin kalanmaksaöljyä, saat -15% alennuksen tilauksesi loppusummasta Hyvinvoinnin -verkkokaupassa alennuskoodilla ELATAYSILLA15.

 

Lähteet: Antti Heikkilä, Möller, TriTolonen

 

Thera Nordic – Rezcue sinkkikarnosiini

Esittelyssä uusi Thera Nordicin tuote – Rezcue sinkkikarnosiini + L-glutamiinijauhe. Haluan esitellä tämän tuotteen, sillä se on loistava valinta jos kärsii enemmän tai vähemmän vatsan ja suoliston alueen ongelmista. Tuote suositellaan sekoitettavaksi lämpimään veteen tai teehen jolloin se liukenee täysin nesteeseen. Lämmin juoma nautitaan rauhalliseen tahtiin, jolloin sinkkikarnosiinin vaikutus ulottuu suun ja ruokatorven limakalvoista aina vatsalaukun ja suoliston limakalvolle asti. Tuote parantaa tehokkaasti limakalvoja, joten jos on kyse jopa niinkin vakavista asioista kuten vatsahaavasta, divertikkeleistä tai suolistosairaudesta (Crohnin tauti tai Colitis Ulcerosa), niin kannattaa ottaa kokeiluun. Myös jos joudut käyttämään paljon tulehduskipulääkkeitä jolloin vatsalaukun limakalvo on kovilla, niin sinkkikarnosiini on oiva valinta. Tuote on myös erinomainen glutamiinilisä.

Sinkkikarnosiini on sinkkiä, joka on sitoutuneena (kelatoituna) karnosiiniin. Karnosiini auttaa sinkkiä sitoutumaan nimenomaan limakalvon vauriokohtiin, jolloin sinkki pääsee parantamaan limakalvon kuntoa luonnollisesti.

Tässä Rezcue-tuotteessa on käytetty japanilaista PepZinGI-sinkkikarnosiinia. PepZinGI on 80-luvulla kehitetty alkuperäinen ja patentoitu sinkkikarnosiini. Sen on alunperin keksinyt ja sitä valmistaa japanilainen Hamari Chemicals Ltd.

Tuote sisältää myös runsaasti L-Glutamiinia, joka on varmasti monille tuttu suoliston limakalvon eheyttäjä. Glutamiini on suolen sidekudoksen tärkeimpiä rakenneosia ja se ylläpitää suolen limakalvon kuntoa. Sen käytön on osoitettu estävän ja jopa parantavan liiallista suolen läpäisevyyttä (”vuotavan suolen” oireyhtymä. Ruuansulatuskanavan sisäpinnan pääasiallisimpana rakenneosana glutamiinin tiedetään nopeuttavan maha-suolialueen haavaumien paranemista. Sitä on käytetty myös muihin ruuansulatuksen ja suoliston ongelmiin.

Thera Nordicin Rezcue sinkkikarnosiini -tuotetta testasi 29 suomalaista eri sairauksia sairastavaa testihenkilöä kolmen viikon ajan. Koska itselläni on suolistosairaus, niin olin kiinnostunut miten tuote auttoi vai auttoiko ollenkaan ko. sairauden oireiluihin. Voit käydä lukemassa suolistosairautta sairastavien testihenkilöiden palautteita tästä. Muut testitulokset ja palautteet voit lukea tästä.

Tuote on valmistettu Suomessa Puhdistamon tehtaalla. Puhdistamon tuotteet tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan. Haluan itse henkilökohtaisesti panostaa aina korkeaan laatuun ja maksaa laadusta sen mitä siitä pitääkin maksaa. Suolistosairauteni tukihoitona käytän mm. LR:n Aloe Vera hunaja -geelijuomaa, sekä patentoitua Pro12 -probioottia, joka sisältää 12 eri bakteerikantaa. Nyt myös lisäksi sinkkikarnosiinia.

Käy ostamassa testiin Thera Nordicin Rezcue sinkkikarnosiini -tuotetta. Kun käyt ostoksilla Hyvinvoinnin verkkokaupassa, niin saat tilauksesi loppusummasta -15%:n alennuksen koodilla ELATAYSILLA15.

Hyvävointista syksyä!

 

Vinkit ensimmäiselle Lähi-Idän matkalle

Oletko suunnittelemassa ensimmäistä Lähi-Idän matkaasi, mutta et oikein tiedä minne kannattaisi suunnata? Kannattaa ensimmäisellä reissulla suunnata suht tuttuun kohteeseen ja päästä sitä kautta tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja tapoihin. Lähi-Itä on joka tapauksessa todellinen ihmiskulttuurin kehto sekä myös useimpien valtauskontojen syntysija. Sieltä löytyy upeita, koskemattomia hiekkarantoja varman auringon alta ja päivän päätteeksi voi lähteä ihastelemaan maailmankuuluja auringonlaskuja aavikolle. Jos intohimonasi on sukellus ja snorklaus, Punaisen meren värikäs merimaailma tekee varmasti vaikutuksen kokeneempaankin sukeltajaan.

Kun ollaan islamilaisessa maassa, osa paikallisista naisista käyttää huivia tai huntua. Hotellialueiden ulkopuolella onkin fiksua pukeutua paikallista kulttuuria kunnioittaen, joten helteisestä säästä huolimatta miesten ei ole sopivaa liikkua ilman paitaa ja naisten on hyvä valita ainakin olkapäät peittävä yläosa. Siitä ei kannata kuitenkaan tehdä sen suurempaa numeroa. Maassa maan tavalla.

Olet varmasti kuullut Dubaista ja maailmanluokan luksushotelleista ja mitä hulppeimmista rakennusprojekteista, mutta oletko kuullut esim. Omanin pääkaupungista Masqatista? Siellä sinulla on mahdollisuus välttää suurimpia turistijoukkoja, mikäli turistirysät eivät ole sinun juttusi. Tai miten olisi Jordanian pääkaupunki Amman? Tiesitkö muuten, että maailman matalin kohta löytyy Jordanian, Länsirannan ja Israelin rajalla sijaitsevasta Kuolleestamerestä, joka on 418 m merenpinnan alapuolella. Näin on.

Tarjontaa Lähi-Idässä on siis laidasta laitaan. Dubain ostosparatiiseista Omanin rönsyileviin toreihin. Matka Lähi-itään onkin takuulla antoisa reissu niille, jotka haluavat kokea jotain erilaista!

Mikäli Lähi-Idän kohteet polttelevat mielessä, käy lukemassa kuusi erinomaista vinkkiä vaikkapa jo tulevan syksyn tai talven reissullesi ja eikun menoksi ja täysillä!