Aloita jälleenmyyjänä sekä verkkokauppiaana!

Aloita ainutlaatuisten LR-tuotteiden jälleenmyyjänä/verkkokauppiaana – kaikki on valmiina!

 • Saat käyttöösi oman henkilökohtaisen LR-partner sivuston, joka kääntyy 22 eri kielelle!
 • Saat käyttöösi LR Health & Beauty verkkokaupan , Body Mission painonhallintasivuston, sekä uutuustuote Mind Master Extreme sivuston.
 • Verkkokauppa toimii tällä hetkellä 14 eri maassa!
 • Pääset myymään erittäin ainutlaatuisia saksalaisia sertifioituja ja patentoituja tuotteita kansainvälisillä markkinoilla! (LR-tuotteiden myyntilupaa ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.) Tuotteita käyttävät Saksassa mm. yksityiset lääkäriasemat sekä ambulanssit.
 • Et tarvitse omaa tuotevarastoa, sillä verkkokauppasi kautta tulleet tilaukset toimitetaan suoraan asiakkaillesi LR:n Saksan tehtaalta! (drop shipping)
 • Voit siis keskittyä vain myyntiin ja markkinointiin. Saat käyttöösi runsaasti markkinointimateriaalia eri maiden kielillä!
 • LR Health & Beauty yritys on perustettu Saksassa vuonna 1985 ja se toimii tällä hetkellä 28 eri maassa.
 • Liikevaihto vuonna 2019 oli n. 290 miljoonaa euroa.
 • Pääset osallistumaan monipuolisiin suomenkielisiin webinaari -koulutuksiin kätevästi vaikkapa älypuhelimesi kautta.
 • Pääset osallistumaan vuosittaisiin Business Day sekä Kick Off -tapahtumiin.
 • Voit kouluttautua hyvinvointi tai ihonhoito- ja kosmetiikkaneuvojaksi – ilmaiseksi! Loppukoe suoritetaan Turun toimistolla.
 • Ansiosi koostuvat muustakin kuin myyntikatteesta (30-43,7%).
 • Erinomainen mahdollisuus myös yrittäjille, voit myydä tuotteita myymälässäsi/liikkeessäsi!
 • Voit aloittaa ensin sivutoimisesti, ilman riskiä!

Yrityksen kotisivut (valikosta löytyy myös suomen kieli): https://www.lrworld.com

Facebook Suomi: https://www.facebook.com/lrworld.fi/

Facebook (official): https://www.facebook.com/lrworld/

Virallinen YouTube-sivusto: https://www.youtube.com/user/LRHealthandBeautyHQ/videos

Toimitusjohtaja/ CEO Andreas Friesch Facebook: https://www.facebook.com/CEO.LR

Global Partner Relations Tomas Heursen: https://www.facebook.com/ThomasHeursen.LR

Tuloista ja verotuksesta

LR jälleenmyyjänä toimiessa ei tarvitse olla yritystä. Pääsääntöisesti jälleenmyyntiä tehdään lisäansioina ja toimitaan itsenäisenä toimijana, ei siis olla palkkasuhteessa LR:ään. Tulot muodostuvat bonustuloista ja myyntikatteesta.
Toki yrittäjätkin voivat toimia LR -tuotteiden jälleenmyyjinä, tuotteet saavat olla esillä näyteikkunoilla ja hyllyissä mm. parturi-kampaajilla, hierojilla, jalkahoitajilla, kosmetologeilla, terapeuteilla jne.
Monet yrittäjät kaipaavatkin tänä päivänä lisätuloja, joten ainutlaatuisten LR-tuotteiden jälleenmyynti on erinomainen lisätulojen mahdollistaja. Yksityishenkilönä toimiessa pienistä myynneistä ei tarvitse ilmoittaa minnekään, sillä tuotteet tulevat omaan, läheisten ja tuttavien käyttöön edullisilla nettohinnoilla. Jos tai kun haluat alkaa rakentamaan jälleenmyynnin lisäksi asiakas-, myyntiryhmää, ryhmän provisiotuloista menee tieto LR:n toimesta suoraan verottajalle ja vero maksetaan kunkin henkilökohtaisen veroprosentin mukaan.

Kun toimintasi laajenee ja jos haluat perustaa esim. toiminimen tai liittää LR toiminnan jonkin muun yrityksen toimintaan, silloin pitää hoitaa kirjanpitoa itse tai hankkia kirjanpitäjä ja verot maksetaan tulojen sekä menojen erotuksesta. Tuolloin kuluiksi huomioidaan mm. auton, puhelimen, tietokoneen, toimistotarvikkeiden, tarjoilujen, testereiden ja maistiaisten kuluja. Kaikki, mitkä voidaan hyväksyä jälleenmyyjänä toimimisen kuluiksi ja mitä kuluja se todellisuudessa aiheuttaa.

Tietoa verkkokaupasta

LR:n verkkokauppaportaali mahdollistaa tällä hetkellä tuotteiden myynnin seuraavissa maissa: Saksa, Itävalta, Sveitsi, Tanska, Norja, Ruotsi, Suomi, Italia, Kreikka, Kypros, Albania, Belgia, Romania, Bulgaria, Ranska, Alankomaat ja Luxenburg. Kreikassa ja Kyproksella verkkokaupan kieleksi on valittavissa myös englanti. Sveitsissä kielivaihtoehdot ovat saksa ja ranska. Tuotteiden normaali myyntikate liikkuu 30-40% vaiheilla. Mikäli myyt tuotteita suoraan kuluttajille vaikkapa messuilla tai yrityksesi tiloissa, voit itse päättää myyntihinnat.

Miten pääset jälleenmyyjäksi

Ennen kuin pääset aloittamaan LR-jälleenmyyjänä, sinun tulee valita mitä tahansa LR-tuotteita vähintään 89,00 euron edestä itsellesi testiin. Saat valitsemasi tuotteet heti netto eli jälleenmyyjä hinnalla! (huom. kuvastossa normaali hinnat). Ole yhteydessä, niin lähetämme sinulle jälleenmyynti hinnaston. Tehtyäsi tilauksen, saat luvan aloittaa LR-jälleenmyyjänä ja samalla saat käyttöösi myös LR:n verkkokaupan + muut sivustot. Tuotteiden omakohtainen testaaminen on ensisijaisen tärkeää, sillä sen jälkeen vasta tiedät miten oikeasti laadukkaita ja ainutlaatuisia tuotteita pääset myymään. Valitse siis itsellesi mieluisat tuotteet testiin!

Aloittaessasi jälleenmyyjänä sekä myös koko urasi aikana sinulla on käytössäsi / tukenasi vahva tukiverkosto, joka koostuu erittäin kokeneista suomalaisista LR jälleenmyyjistä!

finland_3cd28b86a4

LR:n Suomen toimisto sijaitsee Turussa, osoitteessa Joukahaisenkatu 6, Puh. 02 2759300.

Oletko kiinnostunut aloittamaan? Ota yhteyttä tämän sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella. Lähetämme sinulle kattavan infopaketin sähköpostitse!

Jos haluat, että sinulle soitetaan, lähetä myös puhelinnumerosi ja sovitaan soittoaika!

Sinun tulee olla vähintään 18 vuotias.

Ota yhteyttä, niin vastailemme tai soittelemme sinulle pikimmiten!

LR-TUOTTEET

Ennen jälleenmyyjänä aloittamista on erityisen tärkeää, että jokainen uusi myyjä testaa ensin itse joitain valitsemiaan LR-tuotteita. Kun tuotteita pääsee itse testaamaan ja hypistelemään, niin sen jälkeen myös niiden suositteleminen muille on luontevaa ja ennen kaikkea omakohtaisiin kokemuksiin perustuvaa. LR-tuotteiden käyttö perustuu älykkääseen kuluttamiseen. Toisin sanoen, kutakuinkin jokainen ihminen maailmassa käyttää esim. hammastahnaa ja deodoranttia, jos ei päivittäin, niin ainakin viikoittain. Mutta on suuria eroja millaisia hammastahnoja ihmiset käyttävät.

Otetaan esimerkiksi LR:n hammastahnat. Ne sisältävät 43% Aloe Veraa, joka on markkinoiden korkein pitoisuus. Hammastahnat eivät sisällä mm. triclosania – ympäristömyrkkyä, natriumlauryylisulfaattia, joka aiheutta aftoja ja eivät sisällä myöskään parabeeneja (säilöntäaine, jonka epäillään olevan allergisoiva ja omaavan estrogeenisia vaikutuksia). Hammastahnat ovat myös dermatologisesti testattuja.

Kaupan tuotteiden myyntipakkauksissa ja etiketeissä ei ole mainintaa edellä mainituista myrkyistä, sillä valmistajien ei tarvitse niistä kertoa, koska hammastahna ei ole elintarvike. Oletko siis tietoinen millaista hammastahnaa käytät? Haluaisitko vilpittömästi suositella ihmisille tuotetta, jonka tunnet läpikotaisin? Kaikki LR-tuotteet ovat sellaisia!

Tiedätkö mitä on digitaalinen ikääntyminen?
Digitaalisten näyttöjen, kuten älypuhelimien, tablettien ja tietokoneiden näytöilä heijastuu sinistä valoa, joka ennenaikaisesti vanhentaa ihoamme! Suojaa ihosi ja säilytä sen nuorekkuus uudella ZEITGARD Blue Light Defender Serumilla!

Nopea energia boosti! Suora, intensiivinen, tehokas Mind Master Extreme Performance Powder.

Erittäin ainutlaatuiset ja laadukkaat ZEITGARD -tuotteet.

LR LIFETAKT TRUE BEAUTY antaa sinulle ainutlaatuisella ja yksinkertaisella tavalla nuorekasta kauneutta päästä varpaisiin. Innovatiivisen tuplayhdisteen ansiosta ainutlaatuinen teho vain yhdellä shotilla päivässä.

Uusi LR PROTECTION HYDRO-ALCOHOLIC HAND SPRAY on täydellinen kumppani pitämään huolta käsihygieniasta, kaikkialla! Samalla hoitaen käsien ihoa. Testattu ainesosien teho poistaa iholta bakteerit nopeasti ja kosteuttaa samalla ihoa pitkäaikaisesti. Suihkuta käsille ja hiero – helppo käyttää kaikkialla ilman vettä. Pidä Hand Spray aina mukanasi! Tuote on tietenkin valmistettu Saksassa!

Täydellisen LR-tuotteiden kuvaston löydät TÄSTÄ linkistä.

fresenius_seal_en_0d41c05129  dermatest_logo_8a7992f1ac  laatu4  vke_logo_876a14eac1  bdih_logo_552e62aa15

LR:n tuotteet ovat sertifioituja ja hypoallergeenisesti sekä dermatologisesti testattuja. LR tuotteiden toimivuudet testataan ja todistetaan siis tieteellisin tutkimuksin. Osa tuotteista on myös patentoituja. Eläinkokeita ei ole tehty missään tuotteiden kehitys-, valmistus ja testausvaiheessa. Raaka-aineita ei osteta yrityksiltä jotka tekevät eläinkokeita. LR:n tuotteiden myyntioikeutta ei ole Suomen apteekeilla, luontaistuotekaupoilla eikä kauppaketjuilla.

Aloe Vera -tuotteet ovat aloiinivapaita eivätkä ne sisällä parabeenejä tai mineraaliöljyjä. Mineraaliöljyt estävät ihon normaalin hengittämisen muodostaen sen päälle ohuen kalvon ja voi täten aiheuttaa iho-ongelmia.  Aloe Vera -tuotteet imeytyvät nopeasti, eivät jätä iholle kalvomaista kerrosta ja tuoksuvat tuoreelta ja raikkaalta.

Kaikki Aloe Vera -tuotteet on valmistettu Aloe Barbadensis Miller -lääkekasvista. Aloe Veraa ei pastöroida, hiilisuodateta, kuumenneta eikä pakasteta, vaan sen valmistuksessa käytetään ainutlaatuista, hellää stabilisointimenetelmää. Tämän ansiosta tuotteiden Aloe Vera -pitoisuudet ovat markkinoiden korkeimpia. LR Health & Beauty Systemsin tuotteilla on 59 IASC leimaa, mikä on eniten kaikista Aloe Vera -tuotteiden valmistajista.

SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinetti

laatu6

• Jos jokin tuote saa käyttää SGS INSTITUT FRESENIUS-laatusinettiä, on tuotteen lisäksi tarkastettu paljon muutakin. Laaja tarkastus alkaa raaka-aineiden, tuotteen ainesosien sekä tavarantoimittajien tarkastuksella ja päättyy valmiin tuotteen tarkastukseen. Muuten: Sinetin myöntämisen jälkeen tarkastetaan jatkossakin säännöllisesti, onko tuotteen laatu edelleen tarkalleen yhtä korkea kuin se, joka oli ja on ratkaiseva laatusinetin myöntämiselle.

DERMATEST®-sinetti

laatu5

• Alkuperäinen DERMATEST®-sinetti takaa testausmenetelmien ymmärrettävyyden sekä kuluttajien ja valmistajien turvallisuuden. Tällä sinetillä palkitut tuotteet pitävät lupauksen tarkastetusta ja vahvistetusta laadusta.

Muita palkintoja ja todisteita tuotteiden laadusta:

BSB-innovaatiopalkinto Platinum-sarjalle
11. sija kilpailussa Best Marketing Company Award 2011
Huippusija tuotteelle EdP Bruce Willis tuoksujen kilpailussa Duftstars 2011 VKE:n myöntämänä

Tuoksun kestävyystutkimus

LR on yhdessä Dermatestin kanssa kehittänyt menetelmän hajuvesien kestävyyden tarkastamiseksi. Tutkimus – virallisesti „kliinis-dermatologinen tuoksujen kestävyyden käyttötesti“ todistaa LR-tuoksujen erinomaisen kestävyyden.

LR on erityisesti tämän tutkimuksen ansiosta vienyt vuonna 2009 niin menestyksellisesti läpi tuoksujen uudelleenlanseerauksen.

IASC (International Aloe Science Council)

laatu4

• IASC on maailmanlaajuinen yleishyödyllinen Aloe Vera-teollisuuden etujärjestö ja tukee Aloe Veran edistämistä. LR on yli 50 laatusinetillä eniten IASC-palkintoja saanut yritys maailmassa. Yksi piirre, joka korostaa sen ainutlaatuista asemaa, on muun muassa erityisen hellävaraisen kylmävalmistusmenetelmän käyttö Aloe Vera-geelin kohdalla.

LR organized the

aloe_vera_symposium__0da82d1852

Vieraile Aloe Vera Symposium 2010 -sivustolla.

laatu1

Sisäiset kehitys- ja tutkimustyön asiantuntijamme ohjaavat ja valvovat kaikkia tuotantoprosesseja. Meillä on tässä suhteessa LR-asiantuntijaryhmän erinoimaisina johtajina Sabine Larsen-Vefring, Ravintolisien tuotekehityksen johtaja ja IASC-hallituksen ainoa eurooppalainen edustaja, ja Dr. Raimund Lierhammer, ihonhoitotuotteiden tuotekehityksen johtaja ja Microsilver- ja Nanogold-kosmetiikkatuotteiden kehittäjä.

laatu2

LR:n oma tieteellinen neuvottelukunta täydentää LR-asiantuntijaryhmää.
 
 
int09_LR-GlobalKidsFund
 
 ”LR Global Kids Fundin kautta antamamme tuen avulla otamme maailmanlaajuisesti sosiaalista vastuuta ja avaamme kaltoin kohdelluille lapsille ja nuorille uusia näköaloja.” – Jens M. Abend, Toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja

Tule mukaan auttamaan ihmisiä voimaan hyvin ja näyttämään hyvältä ja ansaitsemaan lisätuloja siinä samalla. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, anna myös puhelinnumerosi mikäli haluat, että sinulle soitetaan.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: