8 viikon startti -valmennus

Kevään 2020 ryhmä starttaa maanantaina 16.3.2020, ilmoittaudu mukaan!

8 viikon startti on poikkeuksellinen kolmen kovan luokan ammattilaisen järjestämä verkkovalmennus. Valmennuksen tavoitteena on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja ymmärtämään, että oikealla ruokavaliolla voi tehdä pysyvän muutoksen. Valmennuksen kesto on 8 viikkoa ja sinulle opetetaan heti ruokavalio, jota voit noudattaa loppuelämäsi. Sinulle ei opeteta ”dieettiä”, vaan ruokavalio, joka polttaa rasvaa, tukee immuniteettia, vatsan ja suoliston hyvinvointia ja hyvää vireystasoa.

Tässä valmennuksessa sinua ei pistetä puntille tai juoksemaan vaan liikunnan sijaan alat nukkumaan ja annat kehosi tehdä työn puolestasi. Ruokavalio perustuu puhtaaseen aitoon ruokaan, jota saat lähikaupastasi. Tässä valmennuksessa ei myöskään syödä pillereitä, jauheita tai lisäravinteita vaan pelkästään normaalia ruokaa.

Tämä on sinulle helpoin vaihtoehto lähteä tekemään muutosta, jos haluat yksinkertaisen valmennuksen, jossa keskitytään vain olennaiseen. Kun lähdet mukaan niin näet tuloksia jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Tunnistatko itsesi näistä asioista?

  • Painoa on kertynyt enemmän kuin haluaisit. Ehkä vyötärölle ja myös muualle.
  • Olet kiinnostunut parantamaan kehonkoostumustasi, mutta mikään ei tunnu toimivan, ainakaan pysyvästi.
  • Haluat oppia yksinkertaisen tavan ylläpitää painonpudotusta. Sellaisen, jonka avulla onnistut pysyvästi.
  • Haluat olla pysyvästi hoikempi, etkä halua enää kokeilla erilaisia jojo-dieettejä.
  • Et halua aloittaa treenaamista tai muuttaa liikuntatottumuksiasi ja haluat silti pudottaa painoa.
  • Haluat päästä alkuun mahdollisimman helposti niin, että sinulla on käytössäsi, tieto, asiantuntemus ja muiden tuki.
  • Haluat noudattaa yksinkertaista ruokavaliota, johon löydät kaiken tarvittavan lähikaupasta. (ei kalliita pussikeittoja tai pillereitä)
  • Haluat myös yleistä virkeyttä ja keveyttä sekä hyvää oloa.

Jos osui ja upposi on aika antaa raudanlujien ammattilaisten auttaa sinua yli 40 vuoden kokemuksella!

Keitä he ovat, he ovat tässä.

Samuli Perälä

Valmennuskokemusta Samulilla on kertynyt 20-vuoden ajalta. Valmennuksissa on ollut vuosien varrella useiden eri lajien urheilijoita. Ammattijääkiekkoilijoiden kanssa hän työskennellyt ravintovalmentajana nyt noin 10-vuotta. Samulin valmennuksissa on ollut NHL-, KHL-, SM-liiga-kiekkoilijoita, Pohjois-Amerikan nuorten sarjoissa sekä Euroopan pääsarjoissa pelaavia kiekkoilijoita, SM-liigajoukkueita sekä mm. Jääkiekon Nuorten Maailmanmestarijoukkue vuodelta 2016.

Teemu Eloranta

Koulutustaustaltaan Teemu on ravintoterapeutti, fitnessvalmentaja ja urheiluhieroja. Ammattimaista valmennuskokemusta on takana yli 10 vuotta. Suomen Fitnessurheilu Ry:n valitsi Teemun vuoden 2016 valmentajaksi. Ravintovalmennusta hän on tehnyt useiden lajien edustajille lajeina esimerkiksi: hiihto, jääkiekko, triathlon, yleisurheilu, kamppailulajit ja fitnesslajit.

Sami Sundvik

Suomalainen treenaamisen ja ravinnon moniammattilainen. Samilla on takana 30 vuoden treenikokemus ja lähes 20 vuotta opiskelua treeniin ja ravintoon liittyen. Sami on pitänyt satoja henkilökohtaisia ravintovalmennuksia – lajeina esimerkiksi hiihto, pikaluistelu, pyöräily, voimanosto ja kamppailulajit.

Olet siis todellakin asiansa osaavien ammattilaisten ohjauksessa.

Kevään 2020 uusi ryhmä aloittaa maanantaina 16.3.2020. Valmennuksen normaali hinta on 97€.

Kun hyödynnät ennakkotilaajan hinnan, säästät 48€. Hinta valmennukselle on nyt vain 49€!

Valmennuksella on 100% takuu eli voit kokeilla sitä ilman riskiä. Jos tuloksia ei synny, saat rahasi takaisin ilman turhia uteluita!

Voit maksaa valmennuksen 100% turvallisesti verkkopankin kautta, maksukorteilla, laskulla sekä osamaksulla. Myös MobilePay, Masterpass, Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak käyvät maksutavoiksi. Ohjeet maksamiseen löydät Kassa-sivulta.

Elä täysillä haluaa auttaa ihmisiä löytämään ne maksimaaliset kehon voimavarat, jotka antavat potkua päivittäiseen täysillä elämiseen sekä yöllä nukkumiseen. Siksi yhteistyö Samulin, Samin ja Teemun kanssa on itsestäänselvyys. Valmennuksen on käynyt jo yli 11000 osallistujaa!

Käy lukemassa lisää ja ilmoittaudu mukaan 8 viikon startin kevään 2020 ryhmään TÄÄLTÄ!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: