Thera Nordic – Rezcue sinkkikarnosiini

Esittelyssä uusi Thera Nordicin tuote – Rezcue sinkkikarnosiini + L-glutamiinijauhe. Haluan esitellä tämän tuotteen, sillä se on loistava valinta jos kärsii enemmän tai vähemmän vatsan ja suoliston alueen ongelmista. Tuote suositellaan sekoitettavaksi lämpimään veteen tai teehen jolloin se liukenee täysin nesteeseen. Lämmin juoma nautitaan rauhalliseen tahtiin, jolloin sinkkikarnosiinin vaikutus ulottuu suun ja ruokatorven limakalvoista aina vatsalaukun ja suoliston limakalvolle asti. Tuote parantaa tehokkaasti limakalvoja, joten jos on kyse jopa niinkin vakavista asioista kuten vatsahaavasta, divertikkeleistä tai suolistosairaudesta (Crohnin tauti tai Colitis Ulcerosa), niin kannattaa ottaa kokeiluun. Myös jos joudut käyttämään paljon tulehduskipulääkkeitä jolloin vatsalaukun limakalvo on kovilla, niin sinkkikarnosiini on oiva valinta. Tuote on myös erinomainen glutamiinilisä.

Sinkkikarnosiini on sinkkiä, joka on sitoutuneena (kelatoituna) karnosiiniin. Karnosiini auttaa sinkkiä sitoutumaan nimenomaan limakalvon vauriokohtiin, jolloin sinkki pääsee parantamaan limakalvon kuntoa luonnollisesti.

Tässä Rezcue-tuotteessa on käytetty japanilaista PepZinGI-sinkkikarnosiinia. PepZinGI on 80-luvulla kehitetty alkuperäinen ja patentoitu sinkkikarnosiini. Sen on alunperin keksinyt ja sitä valmistaa japanilainen Hamari Chemicals Ltd.

Tuote sisältää myös runsaasti L-Glutamiinia, joka on varmasti monille tuttu suoliston limakalvon eheyttäjä. Glutamiini on suolen sidekudoksen tärkeimpiä rakenneosia ja se ylläpitää suolen limakalvon kuntoa. Sen käytön on osoitettu estävän ja jopa parantavan liiallista suolen läpäisevyyttä (”vuotavan suolen” oireyhtymä. Ruuansulatuskanavan sisäpinnan pääasiallisimpana rakenneosana glutamiinin tiedetään nopeuttavan maha-suolialueen haavaumien paranemista. Sitä on käytetty myös muihin ruuansulatuksen ja suoliston ongelmiin.

Thera Nordicin Rezcue sinkkikarnosiini -tuotetta testasi 29 suomalaista eri sairauksia sairastavaa testihenkilöä kolmen viikon ajan. Koska itselläni on suolistosairaus, niin olin kiinnostunut miten tuote auttoi vai auttoiko ollenkaan ko. sairauden oireiluihin. Voit käydä lukemassa suolistosairautta sairastavien testihenkilöiden palautteita tästä. Muut testitulokset ja palautteet voit lukea tästä.

Tuote on valmistettu Suomessa Puhdistamon tehtaalla. Puhdistamon tuotteet tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan. Haluan itse henkilökohtaisesti panostaa aina korkeaan laatuun ja maksaa laadusta sen mitä siitä pitääkin maksaa. Suolistosairauteni tukihoitona käytän mm. LR:n Aloe Vera hunaja -geelijuomaa, sekä patentoitua Pro12 -probioottia, joka sisältää 12 eri bakteerikantaa. Nyt myös lisäksi sinkkikarnosiinia.

Käy ostamassa testiin Thera Nordicin Rezcue sinkkikarnosiini -tuotetta. Kun käyt ostoksilla Hyvinvoinnin verkkokaupassa, niin saat tilauksesi loppusummasta -15%:n alennuksen koodilla ELATAYSILLA15.

Hyvävointista syksyä!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: