Sitruuna ja ruokasooda – ihmeellinen yhdistelmä: 10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin kemoterapialla

800x523xlemon-600x392.jpg.pagespeed.ic.E5KRBkeFod

Huom!

Poistimme artikkelin väärinymmärrysten välttämiseksi, mutta laitoimme sen takaisin näkyville useista pyynnöistä johtuen. Haluamme korostaa, että olemme suomentaneet artikkelin lähestulkoon suoraan pidetyn hyvinvointialan ammattilaisen Drew Canolen blogista ja artikkeli on hyvin kärjistetty. Artikkelista tuli myös hänen blogissaan hyvin suosittu ja se jakoi mielipiteitä puoleen sun toiseen ihan ymmärrettävästi.

Haluamme, että käytte myös lukemassa mm. tämän hope4cancer instituten artikkelin koskien samaa aihetta.

Aihe on kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen, mutta näin vakavien asioiden kanssa kun ollaan tekemisissä, on oltava hyvin tarkkana siitä mitä päätyy julkaisemaan ja mitä ei. Joka tapauksessa me emme missään tapauksessa kehoita ketään jättämään esim. vakavaan sairauteen määrättyjä lääkkeitä pois ja kokeilemaan tämän tyyppisiä ”hoitomuotoja” pelkästään.

 

Miksi me emme tiedä tästä?

Koska on organisaatioita, jotka eivät halua meidän tietävän sitruunan hyvistä ominaisuuksista. Organisaatioita, jotka hyötyvät sairauksista. Se on niin yksinkertaista.

Tiedätkö kuinka monta ihmistä kuolee vain sen vuoksi, että tätä salaisuutta ei kerrota?

Sitruunalla on todettu olevan vahvoja syöpää estäviä ominaisuuksia. Sen lisäksi sitruunalla on myös paljon muita käytännöllisiä käyttötarkoituksia. Sitruunalla on vahvoja vaikutuksia kystiin ja kasvaimiin.

Sitruuna voi parantaa syövän. Sitä on testattu kaikkiin eri syöpiin ja jos vielä lisäät ruokasoodaa, on tulos vielä parempi. Tämä siksi, että ruokasooda tasoittaa kehon omaa pH-tasapainoa. Kun kehon pH-tasapaino on kunnossa, ei syöpä pysty leviämään yhtä helposti.

Viimeaikainen tutkimus Euroopasta osoitti, että käyttämällä 4 tai useampaa 150 gramman annosta sitruunaa viikossa vähensi kurkkusyövän riskiä 58%:lla, suu/nielusyövän riskiä 53%:lla, vatsasyövän riskiä 31%:lla ja peräsuolen syövän riskiä 18%:lla. Tämä tutkimus ei löytänyt suojaavaa vaikutusta rintasyöpää vastaan. Viimeaikainen amerikkalainen tutkimus tosin osoitti, että naisilla, jotka käyttivät 75 grammaa greippiä (mehuna tai hedelmänä) päivässä vähentyi rintasyövän riski 22%:lla, jos he eivät koskaan olleet käyttäneet hormonikorvaushoitoa. On myös huomionarvoista, että sitrushedelmien käytön suojaava taso oli melkein identtinen näissä molemmissa tutkimuksissa (525-600 grammaa viikossa) ja se voidaan tulkita minimiannokseksi syövän ennaltaehkäisyssä.

Sitruuna on tehokas sisäisiä loisia vastaaan, tasoittaa verenpainetta ja on tehokas masennuslääke sekä vähentää stressiä.

 

800x419xBakingSoda.gif.pagespeed.ic.I66uz--601

 

Mikä on tämän tiedon lähde?

Tieto tulee yhdeltä suurimmista lääkevalmistajista. He ovat tehneet yli 20 laboratoriotestiä vuodesta 1970 lähtien ja todistaneet, että:

Sitruuna tuhoaa syöpäsoluja 12:ssa eri tyyppisessä syövässä. Sitruuna ehkäisee syöpäsolujen leviämisen ja sillä on 10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin lääkkeillä kuten Adriamycin tai kemoterapialla.

Kemoterapialla on järkyttäviä sivuvaikutuksia. Pahimpana se, että se tappaa myös terveitä soluja. Sitruuna ja ruokasooda yhdessä taas tappavat vain syöpäsoluja.

Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.

Käytä aina luomusitruunoita. Luomusitruunat ovat 100 kertaa tehokkaampia kuin sitruunat, jotka on kasvatettu kemiallisilla lannoitteilla ja päälle ruiskutettu vielä muita kemikaaleja.

 

800x625xlemon-and-baking-soda-600x469.jpg.pagespeed.ic.j3RZUjiBDX

 

Lähde: Instituto de Ciencias de la Salud, L. L. C. 819 N. Charles Street Baltimore, MD 1201 http://www.cienciasdelasalud.edu.ar/

Kuvat: fitlife.tv

fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination-10-000-times-stronger-than-chemotherapy/

cancerres.aacrjournals.org/content/69/6/2260.abstract#sthash.GE9rMzWo.dpuf

 

 

Tarjoamme supersuosittuun Keto Kickstart valmennukseen -10% kuponkikoodin: ELATAYSILLA

Saat koodilla valmennuksen hintaan 78,30€, tarjoushinta muille nyt 87,00€ (norm. 119,00€)

Lue lisää parantavasta ketoruokavaliosta TÄSTÄ!

 

 

135 vastausta artikkeliin “Sitruuna ja ruokasooda – ihmeellinen yhdistelmä: 10000 kertaa vahvempi vaikutus kuin kemoterapialla”

 1. Lemon and Baking soda Miraculous combination: 10, 000 times stronger than Chemotherapy!

  Print
  Author: Drew Canole
  Ingredients
  2 teaspoons lemon juice (fresh squeezed) organic
  ½ teaspoon baking soda (no aluminum)
  8 oz water
  Instructions
  Patients should drink 4 times a day.
  Please make sure to use organic lemons.
  – See more at: http://fitlife.tv/lemon-and-baking-soda-miraculous-combination-10-000-times-stronger-than-chemotherapy/#sthash.LGBZospv.FRNwzqu4.dpuf

  Tykkää

 2. Kyllä tämä toimii, menetin toisessa maailmansodassa jokaisen raajani mutta isoisäni kun tarjosi tätä minulle eilen niin kappas, kaikki raajani olivat tulleet takaisin ja rakenteeni oli kui Hulk Hoganilla. Thanks!

  Liked by 1 henkilö

  1. Ilaskivi – Et vissii tiedä mikä kohtalo on pilkkaajilla?

   Tykkää

   1. Et vissiin tajua että pilkka tuli hyvästä syystä.

    Tykkää

 3. Minun haavainen paksusuoleni ( Colitis Ulcerosa) ” parani” kolmessa päivässä ruokasoodalla. Taidan puristaa lisäksi sitruunamehun aamuisin tästä lähtien.

  Tykkää

 4. Minulla myös tuo haavainen paksusuolen tulehdus. Se on juurikin kehon tulehduksellinen tila, johtuneeko todellakin kehon happamuudesta. Olen itse aloittanut ruokasoodan päivittäisen käytön. Mietin, voisikohan sillä korvata tuon kalliin lääkkeen käytön. (Pentasa)

  Tykkää

  1. Haavaiseen paksusuoleen auttaa tupakointi. Ei ole vitsi!

   Tykkää

 5. minullaki haavainen paksusuolentulehdus oli todella pahana., vähäväliä kortisoni kuureja ja asacolia joka ei mulla auttanu .sitte löysin ruokasoodan ja rupesin sitä syömään. ollut vuoden oireettomana. suoli tällä hetkellä täysin normaali. ainakin mulla toimii.

  Tykkää

  1. Jarmo, millaisella annoksella olet tuota soodaa ottanut? Minulla jo 13 vuotta vaikeahoitoinen colitis, joka pysyy jollain tavalla lapasessa mesalatsiinilla ja atsatiopriinilla, ja ajoittain tarvitaan kortisonia. Monta ”vippaskonstiakin” on turhaan tullut kokeiltua, mutta ei tämänkään kokeilemisesta varmaan haittaakaan olisi. Paljonko siis soodaa annokseen ja montako kertaa päivässä?

   Tykkää

   1. aamulla vajaa teelusikallinen 2,5 desiin vettä ja illalla ennen nukkumaan menoa toinen samallainen satsi. mullaki oli lääkityksenä asacol , azamun ja kortisoni. kokeilin tuossa että olin ilman ruokasoodaa viikon. oireen palas, maha sekasi. ja rupesin ottaan taas soodaa ni suoli rauhottu 2-vuorokaudessa.

    Tykkää

   2. Kiitoksia Jarmo, pitänee ottaa kokeiluun.

    Tykkää

  2. Saattaahan tuossa olla perääkin että auttaa, mutta kokemukseni mukaan vuoden remissio ei vielä välttämättä todista että sairaus olisi poissa. CU:ssa voi olla erilaisia jaksoja, eli voi olla jopa 10-vuoden pituisia remissiojaksoja ja sitten tulee akuutti. Itse sairastanut ko. sairautta vuodesta -82 ja ollut pitkiä aikoja remissiossa ilman mitään lääkityksiä. Kannattaa kyllä kokeilla erilaisia juttuja ja valita niitä, jotka tuntuvat sopivan.

   Tykkää

  3. Kävin tähystyksessä ja tulehdusta ei näkynyt, lääkäri oli ihmeissään ja sanoi että coltis ei yleensä parane ilman lääkkeitä. En muuten ole ottanut soodaakaan kolmeen kuukauteen kun ei ole ollut tarvetta, mutta aloitan uudestaan jos tulee tarve.

   Tykkää

 6. En tiedä mitenn ruokasooda toimii syöpiin, mutta tämä minun tarinani on ainakin totta!
  http://ukkram09.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136433-ihottumat-ja-kortisonivoiteiden-teho

  Tykkää

 7. entä ruokasooda diabetekseen, auttaako siihen

  Tykkää

  1. No ei varmaan hattaakaan ole jos kokeilet. Luonnontuotetta, luomusitruuna ja sooda, no soodasta en tiedä. Itse olen käyttänyt jo 2 kuukautta aamuin illoin. Harmittaa vaan kun ei kaikissa kaupoissa ole luomusitruunaa. Tätä käytän lopun ikäni, toivottavasti siis pitkään.

   Tykkää

  2. Diabeteksen hoitoon VHH

   Tykkää

 8. ”IBD-associated mucosal inflammation and the consequent impaired secretion and absorption of electrolytes often result in electrolytic and acid-base imbalance in IBD patients. Reduced sodium and chloride absorption and increased potassium secretion comprise the most common and critical abnormalities. In addition, hypocalcemia may be observed, due to both limited calcium intestinal absorption and disturbed metabolism of vitamin D. Of note, due to the fact that the electrolyte transport takes place mainly in colon, UC is typically associated with electrolyte disorders in contrast to CD that might spare the colon. Moreover, IBD-treatment and remission limit electrolyte disturbances.

  In contrast to other secretory diarrheas, IBD has been associated with mild or severe metabolic alkalosis depending on the severity of the inflammation and the part of the GI tract being affected. The alkalosis is attributed to the decreased bicarbonate secretion of the colon when it is affected. Hence, active UC may increase patient pH in comparison with CD that might not affect the colon. Large-scale epidemiological studies are required for a better insight into electrolyte and acid-base disorders in IBD patients.”

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3959504/

  Tykkää

 9. Sitruuna(happo) ja ruokasooda löytyy nykyään valmiina jauheenakin, se sekoitetaan lasilliseen vettä kuin samariini. Ottoajankohta 17-19 eli munuaisten aktiivisuusaikaan. Tuotesivu http://tinyurl.com/nae78yj

  Tykkää

  1. Sitruuna happo ei ole sitruunasta, se on myrkkysienestä valmistettua. harhauttavasti nimi sitruunahappo ei siis ole tekemisissä sitruunan kanssa. nytt on tullut julki kuinka ihmiset sairastuu juuri sitruunahapon vuoksi se kun on useissa ruoka ja säilöntä aineissa.

   Tykkää

  2. Antti Parviainen: Kiitos tekstistäsi. Kannattaa kokeilla ihoosi perusvoiteen sijasta kokosöljyä+ruokasoodaa. Kookosöljy on maailman ihmevoide joka parantaa kaiken! voit päästä lopunkin eroon vaivoistasi

   Tykkää

 10. Tullissa sanoin että on tää ruokasoodaa tällä elää pitkään eikä syövät haittaa menoo.

  Tykkää

 11. Montako kertaa päivässä otetaan tuo suositeltu annos sitruunaa ja soodaa? Aamulla? Illalla? Tyhjään vatsaan? Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

  Tykkää

  1. Tuolla ylempänä neuvottiin, että aamuin, illoin. Siis 2 kertaa päivässä

   Tykkää

 12. Olen menossa lannerangaleikkaukseen kesällä, pahoja nikamajuttuja ja erittäin kookas kystä..
  Aloitanpa juoda sitruuna-soodaa ohjeiden mukaan kahdesti päivässä.

  Tykkää

 13. Olen kesällä menossa leikkaukseen pahan lannerankaongelman vuoksi. On myös erittäin kookas kysta poistettava. Nytpä aloitan sitruuna-ruokasuola kuurin!

  Tykkää

 14. Kuinka kauan ruokasoodaa voi käyttää? Aiheuttaako suolahapon puutosta jatkuvassa käytössä tai anemiaa? Ohentaako verta?

  Tykkää

 15. Mielestäni voi käyttää aina, jos kehon happamuus on PH-liuskalla mitattuna alle seitsemän. Normaali arvo on vähän yli 7. Sitruunasta tulee myös hiukan happamuutta joka muuttuu kehossa emäksiseksi. Kannattaa lukea edellä olevat kommentit huolella ja muutenkin tarkastaa ruokavalio ja tehdä siellä tarvittavia korjauksia

  Tykkää

 16. Artikkelissa kerrotaan: Potilaiden pitäisi juoda kaksi teelusikallista sitruunamehua, johon on lisätty puoli teelusikallista ruokasoodaa.
  Mutta ei kerrota missä ajassa. Päivässä? viikossa? vai ?.

  Tykkää

 17. Vierailija Nimim Erkki avatar
  Vierailija Nimim Erkki

  Laitoin illalla mukiin runsaan annoksen ruokasoodaa tietämättä mistään annosteluohjeista. Veden kanssa jouduin laimentelemaan ja hämmentelemään muutamia kertoja. Sitten lämmitin litran glögiä ja join senkin. Sooda ei kuohunut veteen sekoitettaessa, mutta glögillä kyllä kuohui.

  Illalla väsytti niin, että menin nukkumaan jo ennen yhdeksää. Nukuin aamukahdeksaan. Yhtään kertaa ei tarvinnut käydä kusella yön aikana. Merkillistä. Liekö natriumista ollut suuri puute kehossa, ja sitten imeytynyt runsaasti ja imenyt nestettä mukanansa.

  Tykkää

 18. Peräpukamiin ainakin auttoi 4 päivässä!
  En olisi uskonut!

  Tykkää

  1. Käytitkö soodaa sisäisesti vai käytitkö myös ulkoisesti?

   Tykkää

 19. Millä aineilla maksaa hoidetaan ?

  Tykkää

 20. Minulla on eturauhas sypä, PSA 20. Otin teelusikallisen ruokasoodaa joka aamu kun heräsin, sitten
  1 tunti väliä ja söin aamiaisen. Tein näin 100 päivää. Menin labraan ja PSA oli 1,8. – Eli ruokasooda oli tappanut syövän ja lääkäri ei halunnut ottaa kantaa. Varmaankin lääketehas kieltänyt.

  Tykkää

  1. Tuli kirjoitusvirhe, Siis SYÖPÄ.

   Tykkää

   1. Aivan uskomaton tulos. Hienoa myös, että olet järjestelmällisesti ottanut soodaa keskeyttämättä. Lukuisat syöpäsairaat lopettavat liian nopeasti eivätkä ymmärrä, että keho roimii hitaasti.

    Tykkää

  2. Minä otan soodaa 3 kertaa päivässä joka kerta kaksi teelusikallista ja yksi teelusikallinen sitruuna mehua onkohan liikaa

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: